Idézet: donvonchris - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 9:46
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy a FUJITSU SIEMENS Amilo A1630 01 notiről van-e valakinek valamilyen tapasztalata. Érdemes-e megvenni (290k)? Viszont van hozzá garibővítés +2 év. Esetleg az 512MB-t bővíteni 1gigára?
Donvonchris
Udv!
Nekem ilyen gepem van tobb mint egy eve, meg sosem volt semmi baja, semmi muszaki, semmi esztetikai hibaja nincs meg most sem, nem kopik a festes, nem recseg ropog, ennyit az itt is terjedo amilo eloiteletekrol..
Enis 1GB rammal hasznalom, gyarilag 256 al volt..A vinyot anno kicsereltem egy 60asra, de ismet a gyari 40es van benne, most (kb 4 ora hasznalat utan) is csak 40fokos.. A videokartya miatt az egyik ventillator mindig megy, de nem veszes, ha nagyon terheled akkor hangos, mint mindegyik.. Akksirol ha leveszem a cpu feszultseget 0.850V (siman egy progival) ra akkor 3 orat is elmegy, persze gyenge fenyerovel. A kijelzoje szerintem nagyon szep, jok a lathatosagi szogek, a szinek, es a fenyero is.A garanciabovitest enis megvettem, igy kesobb jobban eladhato, addig meg nyugodtan alszom..Osszessegeben ajanlom.