HWSW Informatikai Kerekasztal: GPINET Kft. internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GPINET Kft. internetszolgáltatása Kérdések, vélemények, javaslatok Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 25. 23:00

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 18:20

Nos, köszi a helpet.

A 72 nap természetesen elírás volt, eddig észre sem vettem. Az tehát 72 óra. Ezt az e-mail 2 hete küldtem és azóta semmi választ nem kaptam, csak azt, hogy továbbította a kollegáknak.  Ebből nekem csak az jön le, hogy nagy ívben tesznek rám, mert az átlagusernek az is elég, ami van ,és bejön neki a freemailmeg az index. Egy ember miatt meg nem szórakozank. Azt is aláírom, hogy semmi közöm, hogy milyen a rendszerük, de ha már fizetünk érte, akkor elvárom a megfelelő minőségű szolgáltatást.
Az elküldött e-mailbe ping statisztikákat küldtem, amiket különböző időpontban mértem különböző magyar szerverekre.
A ping statisztikán és a letöltési ill. feltöltési sebesség változásán kívül véleményed szerint még mit írjak le nekik?
sif85

A szokásos tracert-eket. Illetve ha időben vátozó a dolog (napszak, hét vmely napja).
Az e-mail technikailag jó, de ha jóváírást szeretnél, akkor levélben jelezd a problémát, sajnos ajánlva.
Mi alapvetően már a sima telefonos bejelentés (akár üzenetrögzítős) alapján elkezdjük datálni a jóváírást, de ahány ház annyi szokás.
www.kevenet.hu

#202 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 24. 12:15

Helyzetjelentés:

2 éves szerződéssel az 512/128as kapcsolat 4800 azt hiszem és eltörölték a forgalmi korlátot szóval ez egy abszolút korrekt kis csomag. Az 1 mbites 8500 a 2 mbites 9500 ft ha minden igaz két éves szerződésnél.

Nekem alapvetően három gondom volt vele:
1. Elég sokszor (naponta, kétnaponta) megáll pár mpre- fél percre a net ez végülis nem lenne annyira vészes ha nem éppen játszanál valamivel.
2. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy elmegy a net aztán modem áramtalanítás után megy egyből viszont volt olyan is hogy jópár (többször 5-10 percig) csak villogott a led mire újra lett net. Na és ugye a pingek még mindig ugráltak szóval FPS-ek kilőve ha idegeskedős tipus vagy minden más mehet MMORPG-kre pl bőven elég.
3. Direkt egy évre fizettem elő és így maradt az előfizetési díj 9500ft/hó 1 mbitért és az előbbi dolokat is nézve inkább az ADSL mellett döntöttem. 2 mbit havi 8988ért 1 éves szerződéssel.

Április 4.én jár le a szerződésem.
Amúgy akinek nem a sebesség csak a net a lényeg azoknak nagyon tuti az első 512-es csomagjuk ami korlátlan forgalmával kiemelkedik a mezőnyből, mivel ennyiért mindenhol csak forgalmidíjas csomagokra lehet előfizetni.

Szerkesztette: BaLee 2006. 03. 24. 12:18 -kor

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó