Szanalmas...
Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2006. 04. 30. 22:41
Bahh, megint megtudtam miert nem jatszok en publicon. Baratnom TV-t nezett gondoltam en addig feljovok kicsit edzegetni egy public only_rifle only_toujane szerverre. 4 meccsbol 3ban en voltam az elso (az utolso 3ban) es a statom is csak kb 14-3 korul volt, es volt par jo huzasom. Akkor kezdtem merges lenni, miutan megjelentek az ilyen beszolasok, hogy "mekkora csiter ez a Bobilla" (mint mar emlitettem ilyen neven jatszom) meg a "vegyel demot, vagy mi veszunk" esatobbi... majd mondtak, hogy szolnak majd adminnak, hogy rugjon ki. En megjegyeztem, hogy ez csak az O lamasagukat bizonyitja, mert nem en vagyok jo jatekos hanem ok benak. (Magyar szerver... oszinten szolva ez kicsit mas szint mint egy angol war, amihez szokva vagyok... nem nehez elsonek lenni pubon plane ahol mindenki TDM-et jatszik.
)
Szanalmas...
Nah majd atallitjuk a magyar szerverunk CoD2-re es akkor ott legalabb pattoghatnak a kis lamak.
Szanalmas...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 04. 30. 23:20
És csaltál?
Egyébként az jó szerver csak unalmas, mindig azon a pályán, mindig TDM. :o Sosem szerettem a Deathmatchet, sokkal jobban szeretem, ha van valami célja a harcnak: zászlószerzés, bázis megvédés stb..
Egyébként az jó szerver csak unalmas, mindig azon a pályán, mindig TDM. :o Sosem szerettem a Deathmatchet, sokkal jobban szeretem, ha van valami célja a harcnak: zászlószerzés, bázis megvédés stb..
Elküldve: 2006. 05. 01. 00:00
Van annak is célja, te kaszáld be a legtöbb fraget. :Đ
Te hol nyomod? Neten vagy hamachi-val?
Te hol nyomod? Neten vagy hamachi-val?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 05. 01. 07:59
Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 23:41
(Magyar szerver... oszinten szolva ez kicsit mas szint mint egy angol war, amihez szokva vagyok... nem nehez elsonek lenni pubon plane ahol mindenki TDM-et jatszik.
)
Szanalmas...
Nah majd atallitjuk a magyar szerverunk CoD2-re es akkor ott legalabb pattoghatnak a kis lamak. 
Szanalmas...
Én ezen okokból visszatettem az 1.0-át, és egy angol szerveren játszok.
Egész egyszerűen elegem volt a sok egymás baszogatásból, meg a sok szerencsétlenből. Érdekes módon a brit szerveren senki sem rinyál, vagy ha igen az jó eséllyel honfitársunk
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 01. 11:36
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 8:59
Egész egyszerűen elegem volt a sok egymás baszogatásból, meg a sok szerencsétlenből.
Azért hál 'Istennek vannak kivételek is. Pl Én.
Ha valaki meg ügyesebb nálam, az egy jó kihívás, és inkább lelőni próbálom, mert egy beszólástól úgysem vágja hanyatt magát.
Ui: ha valakinek még nem volna meg a Tobruk, és az Elmechili pálya, az konektáljon a szerverünkhöz ( [SF]Alexandria ), és töltse le.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2006. 05. 01. 13:42
Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 12:36
Azért hál 'Istennek vannak kivételek is. Pl Én.
Soha nem cseszegetek senkit. Aki jobb nálam, azt pláne.
Én se cseszegetek senkit, de a magyar játékosok szánalmas szellemi színvonallal vannak megáldva
Én örülök, ha nálam jobb játékosok ellen játszhatok, elvégre úgy lehetek én is még jobb
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 01. 21:28
Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 0:20
És csaltál?
Dehogy... ha csaltam volna akkor nem lennek felhaborodva. (Ma megint emiatt lett vege a jateknak, mondvan WH-zom... hiaba mondom, hogy de vazzeg olyan hangosan csortetnek vegig a palyan, meg ugralnak ossze vissza, hogy egy leszazalekolt hallaskarosult is tudja hol mozognak.)
Amugy en csak S&D szerverre megyek... ertelmetlen henteles kell akkor betolok quake3-4et.
Amugy most itthon vagyok magyarorszagon, de amugy mindig angol szerverre jarok. Ott valamivel jobb a szinvonal...
(Azt meg bekell valljam, hogy megcsak atlagos jatekos sem vagyok CoDban, messze nem... a 2... hat az egy ici picit mas. Ott tobb a lama jelenleg, konyebb az egesz...)
Szerkesztette: Boba 2006. 05. 01. 21:30 -kor
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 05. 01. 22:15
Miért nem tudok belépni erre a szerverre?
Ezt írja ki hogy Szerver szétkapcsolt-has been permanently banned from this game server via punkbuster.
Global punkbuster GUID ban e2730773.
Akkor írja ezt amikor már betöltötte a pályát, viszont utánna egyből kidob.
Fontos lenne, légyszi segítsetek!
Ezt írja ki hogy Szerver szétkapcsolt-has been permanently banned from this game server via punkbuster.
Elküldve: 2006. 05. 01. 23:25
Kulcs lecserélésével próbálkoztál már? Esetleg eredetiben megvenni a játékot? Esetleg visszaolvasni a fórumban?
Elküldve: 2006. 05. 02. 08:00
Idézet: NIGHTMARE 2004 - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 23:15
Miért nem tudok belépni erre a szerverre?
Esetleg itt találsz segítséget: [SF]Letöltések
Ha ez sem segít, akkor nézd meg az All Seeing Eye-ban a szerver adatait, amihez csatlakozni szeretnél (jobb alsó sarok). Ha az "sv_maxRate" mellé 25000 van írva, akkor a konektállás után egyből hívd be a konzolt (0-ás gomb), és írd be, hogy: /rate 25000
De nagyon gyorsnak kell lenned

Elküldve: 2006. 05. 02. 14:21
Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 9:00
Esetleg itt találsz segítséget: [SF]Letöltések
Ha ez sem segít, akkor nézd meg az All Seeing Eye-ban a szerver adatait, amihez csatlakozni szeretnél (jobb alsó sarok). Ha az "sv_maxRate" mellé 25000 van írva, akkor a konektállás után egyből hívd be a konzolt (0-ás gomb), és írd be, hogy: /rate 25000
Köszi!
Megoldódott a probléma!
Elküldve: 2006. 05. 02. 23:12
Újabb probléma a szerveradminoknak!!!
Kiderült, hogy az 1.2-es patch-ben lévő PunkBaster csak a gyári pályákat védi meg a csíterektől!!!
Az olyan új pályák mint pl: Tobruk, Elmechili2, Kalsingrad, M_95Arena, Salzburg stb. továbbra is nyitottak a csíterek számára!
Tegnap egy WH-s tag bukott le az Emechili mapon. Bannolnom kellett!!!
Az új pályákat a csítelőktől állítólag a GlobalPunkBaster nevű progival lehetne megvédeni.
Tudtok erről valamit? Van valami infótok?
Kiderült, hogy az 1.2-es patch-ben lévő PunkBaster csak a gyári pályákat védi meg a csíterektől!!!
Az olyan új pályák mint pl: Tobruk, Elmechili2, Kalsingrad, M_95Arena, Salzburg stb. továbbra is nyitottak a csíterek számára!
Tegnap egy WH-s tag bukott le az Emechili mapon. Bannolnom kellett!!!
Az új pályákat a csítelőktől állítólag a GlobalPunkBaster nevű progival lehetne megvédeni.
Tudtok erről valamit? Van valami infótok?

Elküldve: 2006. 05. 05. 08:18
Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen jó bizniccet csinálhatok, mármint krumplira cserélhetem a Kark98-cat. :o 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Elküldve: 2006. 05. 05. 21:39
Idézet
Call of Duty 3 - Mindenre, csak PC-re nem?
Az Activision elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a Call of Duty következő része várhatóan nem jelenik meg PC-re, ellenben következő generációs konzolokra annál inkább.
Az Activision elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a Call of Duty következő része várhatóan nem jelenik meg PC-re, ellenben következő generációs konzolokra annál inkább.
>> mija a kúvva? <<
Elmennek a...
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 06. 20:16
És ha az IW dolgozik egy PC-s folytatáson, ez meg lesz a konzolosknak valami xar? 
Esetleg arról infó, hogy mit csinál épp az IW?
Esetleg arról infó, hogy mit csinál épp az IW?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 05. 06. 20:18
valami szar. persze. akkor nem lenne Call of Duty 3, de az
Amugy eleg megnezni a videot.. igencsak hajaz a BIA-ra
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 06. 20:20
Nem néztem még a videót.
De majd pótolom.
Elküldve: 2006. 05. 06. 20:22
1ebkent meg mielott valaki azt hinne, orulok, hogy csak konzolra jon ki, nem igy van... nme vayok oda a konzol fpsekert egyaltalan.
viszont nem lesz gagyi jatek szerintem
viszont nem lesz gagyi jatek szerintem
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 06. 20:33
Lesz ez majd PC-re is. 1-2 év múlva...

Súgó
A téma zárva.