HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#1541 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 04. 22:26

Sikeresen felnyomtam a multiplayer-ben a felbontást 1600x1200-ra és nem birja a gépem :omg: , de nem tom visszaállitani. Windowsból lehetséges, vagy újra kell tennem? :think:
Üdv: schonik.

#1542 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 23:16

TÁDÁÁM!!! :drummer:
Elkészítettem első CoD2 map-om!  :dance:
Egyenlőre még elég 1szerű, de müködik a szerverünkön ([SF]Alexandria)! mp_sf2Teszt névre halgat a szülemény.
4 fal között 3 saját gyártmányú középkori kőbódé, létra amivel a tetőre lehet mászni, és két kicsi fakerités, amin át lehet mászni.
Lehet, hogy nem egy nagy durranás, de 10 óra ment rá az életemből!
Lassan jöhetnek a komolyabb map-ok!  :cool:
Ha lesz időm összeszkábálok egy Don kanyart, vagy egy debreceni tankcsatát....
De egy ilyen map több hónapos projektnek igérkezik...  :typing:

Szerkesztette: Sendrov 2006. 07. 04. 23:57 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1543 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 08:06

Idézet: schonik21 - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 23:26

Sikeresen felnyomtam a multiplayer-ben a felbontást 1600x1200-ra és nem birja a gépem :omg: , de nem tom visszaállitani. Windowsból lehetséges, vagy újra kell tennem? :think:

Safe mód? :think:

#1544 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 10:53

Akkor sztorizgatok egy kicsit, hogy milyen okos emberek vannak.

Tegnap vagy tegnap előtt míg ti a CoD1 kulcs védelmét próbálgattátok megfejteni addig felmentem egy TDM szerverre, ahol elég kevesen voltak. A St. Mére Église pályán kezdődött a móka. Bejött egy gyerek összevissza TK-zott. :reklamacio: (Megj.: Nem értem miért kell a friendly fire-t publikus szervereken bekapcsolni. Egyszer voltam egy német szerveren, ahol ha véletlenül egy picit meglőtted a csapattársad akkor már meghaltál és egy bazi nagy vörös szöveg jött elő, hogy még van 2 figyelmeztetés aztán repülök...). Szerencsére gyorsan váltott a szerver "Tuzsánra". Ahol egy Lee-Enfield segedelmével kicsit megtáncoltattam, meg aztán valahonnan szereztem egy MP-44-est azzal mégjobban megtanult táncolni. :D A fő attrakció azonban az volt, hogy egyszer csak úgy alakult, hogy egy épület válaszott el bennünket. Átdobtam egy gránátot a másik oldalra, ami megcsípte. Majd pár másodperc után egy másikat, ami viszont telibekapta. Na itt szakadt el a kis hülyegyereknél a cérna, hogy hogy csináltam ezt és hogy mekkora b*zi csaló vagyok... Próbáltam neki elmagyarázni, hogyha a gránátot a 90 fokhoz képest csak egy picit eltérő szöggel dobjuk a célpont felé akkor a gránát a becsapódás időpontjában rögtön, vagy egy kicsi eltéréssel robban. Így egy ilyen gránát elő nem lehet elmenekülni, ha pontosan ráesik az emberre. Persze nem hitte el. Na most mivel Ő csapattársam volt így a radar is kijelezte, hogy hol kucorog. Aztán egy sor szidalmazás után lelépett azzal a tudattal, hogy már a gránátokkal is lehet csalni, el se köszönt. :mad:

Most meg Sendrovék szerverén egy hülyegyerek kezdett el picsogni, hogy egy másik arc csaló, mert hogy gyorsabban töltött, mint Ő. Ez a Reloadhack. :omg:

#1545 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:49

:omg: Mert elnéztem! :Đ

Szerkesztette: Csokis 2006. 07. 05. 11:52 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1546 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:50

és ez miért nem a Cod3 témába postolod? :think:  :Đ
JóSebesség

#1547 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:58

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 11:53

Most meg Sendrovék szerverén egy hülyegyerek kezdett el picsogni, hogy egy másik arc csaló, mert hogy gyorsabban töltött, mint Ő. Ez a Reloadhack. :omg:

Nem tudom mi a neve, de van egy úgynevezett gyors töltés. Tehát kifogyott minden töltény és elkezd tölteni, amikor belerakja a golyót a fegyverbe nyomni kell egy "bash gombot", akkor pár másodperc nyerhető. CoD1-ben sokat használtam, necces helyzeteknél.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1548 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:36

Hát ez nekem új. CoD2-ben nem hiszem,hogy a basht kell nyomni, mert akkor egyáltalán nem tölt, hanem üt egy nagyot...

#1549 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:43

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:36

Hát ez nekem új. CoD2-ben nem hiszem,hogy a basht kell nyomni, mert akkor egyáltalán nem tölt, hanem üt egy nagyot...

:omg: Úgy próbáld ki, ahogy leírtam.

CoD1-ben a gránát eldobás után, ha "bash gombot" nyomtál akkor nem szállt olyan messzire a gránát, CoD2-ben ezt már nem lehet alkalmazni.  :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1550 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:53

CoD1ben? :think:

#1551 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:02

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:53

CoD1ben? :think:

CoD2-ben is van ez a gyors újratöltés, csak itt most néztem szinte semmit se számit. Bele rakja a töltényt a fegyverbe, Te egyből "bash gombot" nyomsz és benne lesz a töltény. Nem igazán tudom így elmagyarázni, ki kellene próbálnod CoD1-ben. Végülis CoD1-ben még meghúzott egy kart a fegyveren, ami ezzel a módszerrel lespórolható, 2-3 másodperc.  :)

#1552 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:22

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 11:53

Warton!
Visszaolvastam, a szerver lister.log.-jában az aktuális esetet.  :omg:
Tényleg nagyon hülye gyerek volt a tag!!!
Idézem:
RatyiBajuszMatyi;a köcsögnek előbb tölt mint nekem,á dehogy csal a paraszt geci takony állat.
Sava; ki?
WartonHUN;Boom a fejbe! Halott vagy haver!
RatyiBajuszMatyi; te buzi fasz!
Sava; BÉNA VAGY ENNYI
RatyiBajuszMatyi; meséld már el hogy a picsába töltesz előbb mint én????Csaló kis köcsög vagy.
Sava; te vagy a béna
RatyiBajuszMatyi; lehet,hogy béna vagyok de legalább nem csalok.
Sava; én se
RatyiBajuszMatyi; á dehogy
Sava; tod bizonyítani buzikám??????
RatyiBajuszMatyi; majd gyere a szerverünkre ha csalsz egyből kibasz majom.
WartonHUN; gyorsabban töltő csítről még nem hallottam
WartonHUN; LOL
Sava; de nem baszna ki
RatyiBajuszMatyi; majd meglátjuk, na leszarlak inkább megyek és megöletem magam.
Idézet vége
A társalgás még folytatóddott Sava; és RatyiBajuszMatyi; között, de ezt már nem idézem mert csak kölcsönös szidalmakból áll.
Egy biztos ez a RatyiBajuszMatyi; egy amatőr, aki össze-vissza pofázik
Nagy kár, hogy nem voltam fent a szerveren.....nagyon nem szeretem a trágár beszédet......de azért egy kis dorgálás után kivágtam volna mint a sz.rt!  :cool:
Kép

#1553 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 14:32

Idézet: sadam - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 14:02

CoD2-ben is van ez a gyors újratöltés, csak itt most néztem szinte semmit se számit. Bele rakja a töltényt a fegyverbe, Te egyből "bash gombot" nyomsz és benne lesz a töltény. Nem igazán tudom így elmagyarázni, ki kellene próbálnod CoD1-ben. Végülis CoD1-ben még meghúzott egy kart a fegyveren, ami ezzel a módszerrel lespórolható, 2-3 másodperc.  :)

Ja így már vágom, de az még talán 1 mp előnyt sem jelent. Ugyanez történik akkor is, ha töltesz és jó pillanatban ugrasz fel egy létrára vagy egy magasabb helyre. A lényeg, hogy a puska eltűnjön előled és amikor visszajön eléd a fegyver akkor már fel van töltve. De ez nem azt jelenti, hogy effektíven gyorsabban töltene, hanem azt, hogy a töltés hamarabb befejeződik.

A legszaftosabb részek lemaradtak. :D

Hogy lehet ezt a mappot megnyitni, mert a /devmap *** parancs nem müxik nálam :(

#1554 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 14:32

Mekkora egy :lama:

Mostanában én is sok idiótába futok bele:
Az egyiknek az a kedvenc szórakozása, hogy különböző tauntokat / csapat utasításokat ordít az egész meccs alatt, körülbelül másodpercenként egyet. :reklamacio: 
A másik meg felfedezte, hogyan lehet olyan scriptet írni, amelyik megváltoztatja a nevet, egy egész meccsen keresztül ezt nyomta, teleszarva a monitort, persze hiába mondtuk neki, hogy hagyja abba. :mad: Biztos elélvezett vagy 10-szer a monitor előtt, nem tudom, hogy az ilyen embereket mégis mi vezérli...
Faster! Harder! Cadaver!

#1555 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 14:34

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 15:32

Az egyiknek az a kedvenc szórakozása, hogy különböző tauntokat / csapat utasításokat ordít az egész meccs alatt, körülbelül másodpercenként egyet. :reklamacio:  ...

Ezt majd legközelebb kérdezd meg tőle, hogy hogy csinálja!!  :Đ Szerintem rá van neki bindelve egy gombra, de sajnos nem tudom, hogy hogy kell.

#1556 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 21:11

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 9:06

Safe mód? :think:

Bocsi, most fértem netközelbe. Ammeg mi :confused:  :Đ

#1557 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 22:04

Idézet: schonik21 - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 22:11

Bocsi, most fértem netközelbe. Ammeg mi :confused:  :Đ

Amikor beteszed a géped egy páncélszekrénybe, és úgy indítod el a játékot :Đ

Viccet félretéve: startmenü --> activisiom --> callofduty2 --> ott vannak a safe modos exek.
Azzal elindítod, tologatod a felbontást ahogy akarod, aztán kilépsz, és elindítod a normál exevel. Ha nem jönne be valamiért akkor config file buherálással is meg lehet oldani, azt minnyá' megnézem neked.
Faster! Harder! Cadaver!

#1558 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 08:14

Új map csusszant ki a kezeim közül.  ;)
Ez már használható is szerintem.
A mapon található minden egyes objektum saját gyártmány!
Sikerült megoldanom, hogy ne 4 fal között legyen a map, hanem lehessen gyönyörködni a panorámában.
A map kizárólag TDM üzemmódban működik.

Akit érdekel az Konektáljon az [SF]Alexandria szerverre és letöltődik neki mp_SFKarpatalja_v1.iwd néven.

Nem kell sokat tölteni, mert csak 1/4 Mb méretű az egész  :) .

Várom az ötleteket, észrevételeket...bug-okat stb.
Kép

#1559 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 09:41

Jó pofa 2 fős pálya, sokkal változatosabb, mint a hawkeyeaim.

Fényekkel még kell egy picit játszadozni, talán lehetne egy-két normál fát (de nem pálmát :omg: :D ) elhelyezni.

Ja és egy hangyányit lehetne világosabb a map. Valamint egy fajintos betöltőképernyő sem ártana.

#1560 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 12:26

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 23:04

Amikor beteszed a géped egy páncélszekrénybe, és úgy indítod el a játékot :Đ

Viccet félretéve: startmenü --> activisiom --> callofduty2 --> ott vannak a safe modos exek.
Azzal elindítod, tologatod a felbontást ahogy akarod, aztán kilépsz, és elindítod a normál exevel. Ha nem jönne be valamiért akkor config file buherálással is meg lehet oldani, azt minnyá' megnézem neked.

Nagyon köszi a választ. :respect:
Egy sör neked. :up:  :Đ

A Safe megoldotta. :respect:

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79