HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#1991 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 09:56

Wartonnak nem naprakész csoportképe van;időközben csatlakozott még egy orosz baka. A tigris tövében asztán leültünk orosz rulettezni és maradtam életben...Kép
A következő partin meg annyira fáradt volt Warton, hogy nem állta meg és lefeküdt a kéménypárkányra...Kép
Kép

#1992 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 09:57

Nem lehet vhogy levenni a fórumban megjelent beírásokat? Két képet akartam megjeleníteni de nem akarják a jót... :mad:
Kép

#1993 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:01

Wartonnak nem naprakész csoportképe van;időközben csatlakozott még egy orosz baka. A tigris tövében asztán leültünk orosz rulettezni és maradtam életben...

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1159261277.jpg

Kép

#1994 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:04

A következő partin meg annyira fáradt volt Warton, hogy nem állta meg és lefeküdt a kéménypárkányra...

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1159261481.jpg

Kép

#1995 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 11:09

Kép
Sendrovnak ismerős lehet az épület...
Kép
Rég jártam már templomban; kívülről igy fog kinézni a misehely
Kép

#1996 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 05:31

Hali!
Hogy tudom beállítani multiba a szervert, hogy futás közben is megmaradjon a crosshair? Illetve egyes fegyvereket kitiltani?
THX!!!!

Szerkesztette: chungee 2006. 09. 27. 05:32 -kor

Fákjúál!!

#1997 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 06:18

Idézet: chungee - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 6:31

Hali!
Hogy tudom beállítani multiba a szervert, hogy futás közben is megmaradjon a crosshair? Illetve egyes fegyvereket kitiltani?
THX!!!!

Valamilyen szervermodot keress, alapból nem lehet ilyet állítani.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1998 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 07:22

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 12:09

Kép
Sendrovnak ismerős lehet az épület...
Kép
Rég jártam már templomban; kívülről igy fog kinézni a misehely

Jellemző!  :rolleyes:
Egy-két hétre eltűnök a munkámból adódó krónikus időhiány miatt, akkor megtorpan a Don-kanyar projekt is. Egy kicsit nem figyelek rád, te máris a fejemre nősz. Mindig így van.... :reklamacio: :)
Ahelyett, hogy segítenél tovább rugdosni a Don-kanyar projektet, te beletanulsz a Radiantba (kellett nekem megmutatnom  :(  ) és gőzerővel nekilátsz a Szabadság tér projekt-nek.
Kicsit megosztottuk erőinket, de hajrá, győzzön a jobbik!  ;)
Én biztos kész leszek a Donnal, mire kiadják a COD9-et. Az informatikai múzeumban meg még fellelhető lesz egy-két olyan régi PC, amin a COD2-t, le is lehet futtatni.  :D

Ui: Látom már rengeteg munkád van a két épületben. Csak így tovább! Milyen formátumban küldjem el neked a Szabadság tér pontos geodéziai helyszínrajzát? AutoCad-ed van fent? Vagy nyomtassam ki méretarányosan és beugrasz érte?
Ha kész a templom küld át prefab-ban..kíváncsi vagyok...és lehet tudok adni néhány praktikus tanácsot is... ne írjuk le még az "öreget" kérem szépen....  :cool:
Minden jót!

Szerkesztette: Sendrov 2006. 09. 27. 07:36 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1999 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 08:03

Nagyon szívesen segítek Sendrov-koma, de tudod te is, hogy nehezen egyeztettünk eddig is időpontot. Szólj nyugodtan, hogy miben segítsek és én megpróbálok...
Kép

#2000 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 11:52

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 9:03

Nagyon szívesen segítek Sendrov-koma, de tudod te is, hogy nehezen egyeztettünk eddig is időpontot. Szólj nyugodtan, hogy miben segítsek és én megpróbálok...

Ok, igazad van.
Ne vedd a szívedre.
Nélkülem úgy sem tudsz a Donnal foglalkozni, ahhoz össze kellene ülnünk.
Így délelőttönként meg legalább haladsz a Szabadság térrel.
A Don map iwd-jét még mindig nem tudom feléleszteni. Ha a skript hibákat megszüntetem, akkor hibaüzenet nélkül lefagy a map. Addig amig ez nincs megoldva nem merem tovább fejleszteni a mapot.....illetve ez nem is igaz, mert a móló és a raktárépületek már azóta készültek el.
Remélem holnap jössz focizni, akkor a többit személyesen megbeszélhetjük.

Ja...és továbbra is fent tartom magamnak azt a jogot, hogy a Szabadség tér mapon abban a házban amelyben a valóságban is lakom a helyiségeket én rendezzem be. :) Elvégre én csak jobban ismerem.....
A kastélyt is körbefotózhatnánk. Azt meg is csinál6om neked.
Kép

#2001 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 16:17

Okés-okés. A te házad a te szobád... :respect:
Viszont volna vmi amiben biztos tudnál segíteni: egy képre (felülnézeti, épület-alaprajzos) lenne szükségem a Szabadság térről, ami alapján el tudom rendezni az épületeket. Mintha egyszer mutattál volna már ilyet nekem :think:  Biztos tudod miről van szó... na szal jpg formában várom a segítségedet, azt cimborák leszünk
:reszeg:
és berendezheted a szobádat :D
Kép

#2002 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 22:02

Nagyon behalt a fórum... mi van veletek? :offtopic:  Sulizik, melózik mindenki? Én ma mondtam fel, holnap dolgozom utoljára :cool:
Kép

#2003 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 06:23

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 17:17

Okés-okés. A te házad a te szobád... :respect:
Viszont volna vmi amiben biztos tudnál segíteni: egy képre (felülnézeti, épület-alaprajzos) lenne szükségem a Szabadság térről, ami alapján el tudom rendezni az épületeket. Mintha egyszer mutattál volna már ilyet nekem :think:  Biztos tudod miről van szó... na szal jpg formában várom a segítségedet, azt cimborák leszünk
:reszeg:
és berendezheted a szobádat :D

Részletes geodéziai helyszínrajzot kapsz, amin minden járdaszint feletti tereptárgy rajta van.
Aszem újratelepítem a COD-ot, mert lehet, hogy a nagy mapszerkesztősdiben már elhasználódott egy kicsit és azért nem működnek nálam a dolgok...  :think:
Kép

#2004 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 08:50

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 23:02

Nagyon behalt a fórum... mi van veletek? :offtopic:  Sulizik, melózik mindenki? Én ma mondtam fel, holnap dolgozom utoljára :cool:

Nem tudunk bekapcsolódni a pályakészítő mesterurak eszmecseréjébe. :( Meg klüönben is mi játszunk és nem beszélünk róla. Tegnap nagyon felhergeltem magam a csipások ellen. Kb. ilyen volt a képem--> :mad:

#2005 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 09:45

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 9:50

Nem tudunk bekapcsolódni a pályakészítő mesterurak eszmecseréjébe. :( Meg klüönben is mi játszunk és nem beszélünk róla. Tegnap nagyon felhergeltem magam a csipások ellen. Kb. ilyen volt a képem--> :mad:

Nem vagyunk még "mesterurak", de igyekszünk  :D
Huhh...én már azt sem tudom mikor játszottam utoljára....  :omg:
A csipásoknak meg puskatust!  :box2:
Kár felhúzni magad... :)
Kép

#2006 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 10:05

Úgy kezdődött, hogy betett El-Alameinre a szerver, utálom azt a pályát. :reklamacio: Szerencsére hamar váltott Moszkvára, ahol sokat szenvedtem a csipások miatt és idegileg eljutottam a hatáig, bár egy duplafejes enyhítette a bennem lévő feszültséget. Olyan volt már, hogy egy lövésből leszedtem két embert,de olyan még nem, hogy azt két fejessel tegyem. :eek:
Ezután jött a borzalom a Beltot. A hülye istálló emeletére vették be magukat a csipások néhányat sikerült kiszedni, de mindig az lett a vége, hogy valaki ottmaradt. Egyszerűen képtelen voltam megkerülni azt a hodályt, mert ha balról kerültem meg akkor a romos épület valmelyik ablakában csücsült egy csipa, ha az útról próbálkoztam akkor ott is mindig jött valaki, vagy az árok túlsó részén lévő házból szedtek le. Ráadásul amcsinak tett be és Carbine-t használhattam, amivel sztem nem lehet nagy dolgokat végrehajtani. Pláne nem Kar ellen.

#2007 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 10:39

Kép

Nah, ez a kép különösen idiótán sikerült! :D
Szegény priest úgy néz ki, mint valami rossz buzi. :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2008 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 08:03

Érdekes, a Beltot azon kevés pályák közé tartozok, ahol szeretem a Carbine-t használni... talán azért, mert egyszer régen egy nagyon-nagyot henteltem vele ott.

A képen Priest tényleg gyanús...pláne, hogy a körmét fényesíti a tárral...  :)
Kép

#2009 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 18:35

Nem tudom, hogy a homoszexualitás mennyire volt megtűrt dolog az angol hadseregben. :Đ

Egyik haverommal játszogattunk egy szlovén S&D szerveren. A srác életében nem látott még Cod2, mert CSzik. Játék után első megjegyzése: "olyan kiszámíthatatlan ez a játék". Igazat kell, hogy adjak neki, mert nálam is csomószor volt, hogy az ellenség képébe nyomtam a Lee-Enfieldet és mellé lőttem, amikor totál biztos, hogy eltaláltam, volt olyan is, hogy MP44-nel totál mellé lőttem és mégis beadta, ez jól látszik az egyik fragvideómon is. MP44-nél még annyira nem gáz, de ugyanezt már megcsináltam Karral is. :eek:

Egyébként ez a szlovén szerver marha jó. Azt vettem észre, hogy mindenki folyamatosan azt irogatja, hogy:  "lepa, lepa, lepa". Már fúrtam az oldalam, hogy mi az a "lepa" és megkérdeztem, a válasz az volt, hogy szép.  Azért ezen meglepődtem, magyar szervereken még ilyet nem láttam, tartok tőle, hogy nem is fogok. :o

#2010 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 18:38

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 19:35

Nem tudom, hogy a homoszexualitás mennyire volt megtűrt dolog az angol hadseregben. :Đ

Egyik haverommal játszogattunk egy szlovén S&D szerveren. A srác életében nem látott még Cod2, mert CSzik. Játék után első megjegyzése: "olyan kiszámíthatatlan ez a játék". Igazat kell, hogy adjak neki, mert nálam is csomószor volt, hogy az ellenség képébe nyomtam a Lee-Enfieldet és mellé lőttem, amikor totál biztos, hogy eltaláltam, volt olyan is, hogy MP44-nel totál mellé lőttem és mégis beadta, ez jól látszik az egyik fragvideómon is. MP44-nél még annyira nem gáz, de ugyanezt már megcsináltam Karral is. :eek:

Egyébként ez a szlovén szerver marha jó. Azt vettem észre, hogy mindenki folyamatosan azt irogatja, hogy:  "lepa, lepa, lepa". Már fúrtam az oldalam, hogy mi az a "lepa" és megkérdeztem, a válasz az volt, hogy szép.  Azért ezen meglepődtem, magyar szervereken még ilyet nem láttam, tartok tőle, hogy nem is fogok. :o

Ha eltalálod, beadja. Csak el kell találni. :smoker:  :up:
1 méteres körzetben mellé lősz, beadja. :Đ
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.