HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2001 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 28. 16:17

Okés-okés. A te házad a te szobád... :respect:
Viszont volna vmi amiben biztos tudnál segíteni: egy képre (felülnézeti, épület-alaprajzos) lenne szükségem a Szabadság térről, ami alapján el tudom rendezni az épületeket. Mintha egyszer mutattál volna már ilyet nekem :think:  Biztos tudod miről van szó... na szal jpg formában várom a segítségedet, azt cimborák leszünk
:reszeg:
és berendezheted a szobádat :D
Kép

#2002 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 22:02

Nagyon behalt a fórum... mi van veletek? :offtopic:  Sulizik, melózik mindenki? Én ma mondtam fel, holnap dolgozom utoljára :cool:
Kép

#2003 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 06:23

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 17:17

Okés-okés. A te házad a te szobád... :respect:
Viszont volna vmi amiben biztos tudnál segíteni: egy képre (felülnézeti, épület-alaprajzos) lenne szükségem a Szabadság térről, ami alapján el tudom rendezni az épületeket. Mintha egyszer mutattál volna már ilyet nekem :think:  Biztos tudod miről van szó... na szal jpg formában várom a segítségedet, azt cimborák leszünk
:reszeg:
és berendezheted a szobádat :D

Részletes geodéziai helyszínrajzot kapsz, amin minden járdaszint feletti tereptárgy rajta van.
Aszem újratelepítem a COD-ot, mert lehet, hogy a nagy mapszerkesztősdiben már elhasználódott egy kicsit és azért nem működnek nálam a dolgok...  :think:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2004 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 08:50

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 23:02

Nagyon behalt a fórum... mi van veletek? :offtopic:  Sulizik, melózik mindenki? Én ma mondtam fel, holnap dolgozom utoljára :cool:

Nem tudunk bekapcsolódni a pályakészítő mesterurak eszmecseréjébe. :( Meg klüönben is mi játszunk és nem beszélünk róla. Tegnap nagyon felhergeltem magam a csipások ellen. Kb. ilyen volt a képem--> :mad:

#2005 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 09:45

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 9:50

Nem tudunk bekapcsolódni a pályakészítő mesterurak eszmecseréjébe. :( Meg klüönben is mi játszunk és nem beszélünk róla. Tegnap nagyon felhergeltem magam a csipások ellen. Kb. ilyen volt a képem--> :mad:

Nem vagyunk még "mesterurak", de igyekszünk  :D
Huhh...én már azt sem tudom mikor játszottam utoljára....  :omg:
A csipásoknak meg puskatust!  :box2:
Kár felhúzni magad... :)
Kép

#2006 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 10:05

Úgy kezdődött, hogy betett El-Alameinre a szerver, utálom azt a pályát. :reklamacio: Szerencsére hamar váltott Moszkvára, ahol sokat szenvedtem a csipások miatt és idegileg eljutottam a hatáig, bár egy duplafejes enyhítette a bennem lévő feszültséget. Olyan volt már, hogy egy lövésből leszedtem két embert,de olyan még nem, hogy azt két fejessel tegyem. :eek:
Ezután jött a borzalom a Beltot. A hülye istálló emeletére vették be magukat a csipások néhányat sikerült kiszedni, de mindig az lett a vége, hogy valaki ottmaradt. Egyszerűen képtelen voltam megkerülni azt a hodályt, mert ha balról kerültem meg akkor a romos épület valmelyik ablakában csücsült egy csipa, ha az útról próbálkoztam akkor ott is mindig jött valaki, vagy az árok túlsó részén lévő házból szedtek le. Ráadásul amcsinak tett be és Carbine-t használhattam, amivel sztem nem lehet nagy dolgokat végrehajtani. Pláne nem Kar ellen.

#2007 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 10:39

Kép

Nah, ez a kép különösen idiótán sikerült! :D
Szegény priest úgy néz ki, mint valami rossz buzi. :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2008 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 08:03

Érdekes, a Beltot azon kevés pályák közé tartozok, ahol szeretem a Carbine-t használni... talán azért, mert egyszer régen egy nagyon-nagyot henteltem vele ott.

A képen Priest tényleg gyanús...pláne, hogy a körmét fényesíti a tárral...  :)
Kép

#2009 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 18:35

Nem tudom, hogy a homoszexualitás mennyire volt megtűrt dolog az angol hadseregben. :Đ

Egyik haverommal játszogattunk egy szlovén S&D szerveren. A srác életében nem látott még Cod2, mert CSzik. Játék után első megjegyzése: "olyan kiszámíthatatlan ez a játék". Igazat kell, hogy adjak neki, mert nálam is csomószor volt, hogy az ellenség képébe nyomtam a Lee-Enfieldet és mellé lőttem, amikor totál biztos, hogy eltaláltam, volt olyan is, hogy MP44-nel totál mellé lőttem és mégis beadta, ez jól látszik az egyik fragvideómon is. MP44-nél még annyira nem gáz, de ugyanezt már megcsináltam Karral is. :eek:

Egyébként ez a szlovén szerver marha jó. Azt vettem észre, hogy mindenki folyamatosan azt irogatja, hogy:  "lepa, lepa, lepa". Már fúrtam az oldalam, hogy mi az a "lepa" és megkérdeztem, a válasz az volt, hogy szép.  Azért ezen meglepődtem, magyar szervereken még ilyet nem láttam, tartok tőle, hogy nem is fogok. :o

#2010 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 18:38

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 19:35

Nem tudom, hogy a homoszexualitás mennyire volt megtűrt dolog az angol hadseregben. :Đ

Egyik haverommal játszogattunk egy szlovén S&D szerveren. A srác életében nem látott még Cod2, mert CSzik. Játék után első megjegyzése: "olyan kiszámíthatatlan ez a játék". Igazat kell, hogy adjak neki, mert nálam is csomószor volt, hogy az ellenség képébe nyomtam a Lee-Enfieldet és mellé lőttem, amikor totál biztos, hogy eltaláltam, volt olyan is, hogy MP44-nel totál mellé lőttem és mégis beadta, ez jól látszik az egyik fragvideómon is. MP44-nél még annyira nem gáz, de ugyanezt már megcsináltam Karral is. :eek:

Egyébként ez a szlovén szerver marha jó. Azt vettem észre, hogy mindenki folyamatosan azt irogatja, hogy:  "lepa, lepa, lepa". Már fúrtam az oldalam, hogy mi az a "lepa" és megkérdeztem, a válasz az volt, hogy szép.  Azért ezen meglepődtem, magyar szervereken még ilyet nem láttam, tartok tőle, hogy nem is fogok. :o

Ha eltalálod, beadja. Csak el kell találni. :smoker:  :up:
1 méteres körzetben mellé lősz, beadja. :Đ
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#2011 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 18:43

De ez a poén, hogy nem találom el és mégis beadja. :eek:

#2012 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 19:08

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 19:35

Hát CS után meglepő, hogy ezt mondja.

Idézet

Magyar szerveren: szép = csíter :rolleyes:
Faster! Harder! Cadaver!

#2013 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 19:11

A régi egerem megadta magát, úgyhogy van egy új, majdnem olyan szar mint a régi, csak egy kicsit sem kényelmes. :omg:

#2014 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 21:00

Sztm a fegyverek ballisztikájával nincsen gond. Egyedül talán a lee-enfielddel nem vagyok megelégedve, a cod első részének multis szerverein rifleonly módban útáltam használni, mert sokkal gyengébb volt, mint kar v. a nosin-nagant. Itt meg szinte egyenrangú fegyverek. Na most akkor melyik az élethűbb? nincs köztetek háborús veterán, aki lőtt lee-enfielddel v karral? :)  Jólvanna csak kérdeztem... hátha.

Szoktatok mesterlövészkedni? nagyon tetszik az, h a távoli célpontok elé !kell! egy picit célozni. Szerintem... :think:
Kép

#2015 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 07:40

A lepa, lepa dologban aszem egy ici-picit megint csak kivétel az [SF] klán.  :Đ
Mert pl. Dekanov meg szokta dicsérni azt, aki ügyes találattal szedi le.
Meg én is nagy ritkán  :) .
Igaz, volt, hogy egy "szép" beírásra azt a választ kaptam, hogy "szép volt mi, rohadt geci csíter a ku......nyád".  :(  Azért ez rosszul esik egy ősztintének szánt dicséret után....még akkor is, ha az illetőnek azóta sem kell [SF]szerveren játszania, mert azonnal bannoltam.
Szóval, azt akarom mondani, hogy szeretem a jó ellenfelet, de ebben a magyar szerver közegben dicsérni sem könnyű.
Kép

#2016 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 08:02

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 22:00

Na most akkor melyik az élethűbb? nincs köztetek háborús veterán, aki lőtt lee-enfielddel v karral? :) 

Háborús veterán hál'Istennek nem vagyok és egyikkel sem lőttem, de anno kiképzőként volt módom lőni ezzel-azzal.

Mind a két fegyver nagyon kiforrot, egyszerű konstrukció, amelyekbe közel azonos hatóerejű lőszerek kellettek. Az alapkivitelek csőhossza is közel azonos. (bár mindkét fegyverből készült rövidebb csőhosszú változat is)
Egy fegyvernél nagyon fontos a kezelhetőség, súly, súlypont stb. Egy néhány dekával nehezebb fegyver pl. egy 30-40km-es erőltetett gyalogmenet után már kilókkal tűnik nehezebbnek (ez volt módomban tesztelni).
Mivel a Lee-Enfield egy kicsit nehezebb, robosztusabb volt, valószínűnek tartom, hogy a kezelése is nehézkesebb lehetett.
Szerintem az azonos errősség a COD2-ben reálisabb, mint a COD1-beli különbség volt. Valószínű a készítők is rájöttek erre és azért javítottak rajta.

Szerkesztette: Sendrov 2006. 10. 01. 08:06 -kor

Kép

#2017 Felhasználó inaktív   Napely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:15

Sziasztok!    2 napja rendeltem externet adsl-t 512-est COD2-zni.Kinek van hasonlo és használható,elég-e hozzá?

#2018 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:18

Nem vok szakértő, de sztm bőven...
Kép

#2019 Felhasználó inaktív   Napely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 01. 17:26

Köszi,nekem is azt mondták amikor megrendeltem,most meg mindenki paráztat hogy mégse. :mad:

#2020 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:18

Idézet: Napely - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 18:15

Sziasztok!    2 napja rendeltem externet adsl-t 512-est COD2-zni.Kinek van hasonlo és használható,elég-e hozzá?

Nem jó összehasonlítás, de a korlátozott chello ennél sokkal kisebb és jól megy azzal is. :)

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.