Na most berágtam!!
Nemrég elköltöztem és most még nincs netem. Ezért ha van egy kis időm meló közben, akkor elolvasom a szerverünk .log-file-ját, hogy mi történik manapság a szerveren.
Rákattant a szerverünkre néhány -=[moobs.hu]=- klánnevű gyerek.
Sok órán és egy csomó pályán keresztül játszottak. Ezzel nem is volna gond, hiszen ezért publikus a szerver.
Viszont!! Ezek a gyerekek kizárólag mocskos módon beszéltek, anyáztak, csítereztek, wh-ztak, és belekötöttek mindenkibe, aki le merte lőni őket!!!
Sőt!! Volt akit szó szerint csúfoltak!! Mint az óvodában!
Belekötöttek a törzsvendégekbe, szidták őket, meg a szervert, meg mindent!
De ezt még tovább fokozták! Ugyanis néhány órája garázdálkodtak már, mikor felment a szerverre Dekanov, hogy kicsit lövöldözzön. Persze egyből megkérte őket, hogy ne anyázzanak.
Mivel a szép szó nem hatott, az egyiket kivágta a szerverről, hogy korrekt módon lehessen játszani.
Na erre a többi hülyegyerek nekiesett Dekanovnak, hogy mért dobta ki a haverjukat. Mocskos módon szitkozódtak és fenyegetőztek, hogy !elveszik a szervert!

.... sőt! Még rám hivatkozva is megfenyegették Dekanovot!

..... pedig én azt sem tudom, hogy kicsodák!
Komolyan mondom, azon agyalok, hogy le kéne zárni a szervert és az összes törzsvendégnek adni kódot.
Csinálni egy fórumot, ahol egyszerűen lehetne kódot igényelni, amit bárki továbbadhat a haverjának.
A kódok mondjuk 2 hetente változnának, de aki szemét és goromba a játékostársaival, vagy 1értelműen lebukik csíteléssel, az nem kapná meg a következő kódot.
Így valószínű, hogy egy tök jó kis közösség alakulna ki, ami nem lenne teljesen zárt, mert bárki kaphatna kódot.
Az is valószínű sajnos, hogy ez nagyon a népszerűség rovására menne....
Várom az ötleteket....