Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 7:27
És profi COD játékos sem vagyok, csak egy igen "régi motoros".
Honnan tudod, hogy cfg buherálása nem számít csalásnak? Hivatalos versenyeken is engedik?
Mert ha nem, akkor sztem igenis csalás!
És ha így van, akkor nem feltétlen jó politika az, hogy ha a másik csal akkor én is (bár tudom, hogy a te esetedben nem erről szól a dolog).
De biztos van egy pár kissrác, aki csak azért kezdett el WH-zni, vagy AIM-ozni, mert ellene is WH-ztak és AIM-oztak (vagy csak azt hitte)....és...hát...így egyenlőek az esélyek...és szépen lassan elfajul(t) az egész játékközösség. Tisztelet a kivételnek!
És itt elő is jön a régi gyakorlottabb gamerek állandó bosszúsága. Mert azok a játékosok, akik már próbálták a WH-t vagy valami hasonlót, de most éppen nem használják ...na ők aztán "mint szakértők" lecsítereznek minden gyakorlottabb játékost. És ezt trágár, ocsmány módon teszik.
Mert jó dolognak vélik azt, hogy a másiknál legalább virtuálisan különbb lehet lenni (ha már az életben nem megy), átlátni a falon, vagy klintísztvúd-ként mindig célba találni. Persze ez még nem bűn...mert igenis jó dolog...én is azért COD-oztam.
De aki a virtuális világban is csak csalással tud különb, jobb lenni a többieknél...nos, az valószínű a való életben sem lenne nagy cimborám.
Bocs mindenkitől.... ha kicsit régivágású vagyok....
hmmm
na teljesen eggyet ertek veled, es a valasz a kerdesedre nem tiltja a cb szabaly a cfg-t mivel ha tiltanak sem tudnanak megfogni vele, minden nagyobb klan cfg-zik, es sajnos vannak egy paran akik nagyon ertenek hozza, hogyan kell be allitani a dolgokat, az fps az csak egy dolog, nekem neha fell megy 1000fps-re de ott mar meg szakad az internet mivel 999-re allitottam be, persze ha warozunk akkor le kell vennem 250-re mert az cb szabaly, ja es a csalokra vissza terve gusztustalanaok, a multkor, egy srac be jott a szerverunkre es azt mondta, hogy csalok, de en mar akkor tudtam,hogy o csal mert aki sokat jatszik az eszre vesszi, foleg ha annyit jatszik mint en
na az a lenyeg,hogy vegul be vallotta, hogy wh-t es aim-ot hasznal egyszrre es azt kerdezte, hogy en meg mit hasznalok, mert,hogy igysem tudott labdaba rugni, en azt mondom azok csalnak akik, egyeltalan nem tudnak jatszani, es azok csitereznek, le bennunket akik csak neha jonnek jatszani, nem ugy mint mink akik a warokat nyomjak napmint nap.
UI: le a csiterekkel

Súgó
A téma zárva.