Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 05. 17. 10:18
Mindenkit szívesen látunk a szerveren (igaz én nem vagyok házigazda)
[SF] Alexandria: ip: 62.112.194.115:28962
Rifle only TDM server
Rifle only TDM server
Elküldve: 2007. 05. 17. 14:24
Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 11:18
Mindenkit szívesen látunk a szerveren (igaz én nem vagyok házigazda)
Rifle only TDM server
Rifle only TDM server
Én mint házigazda szintén ezt a szervert ajánlom!

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 05. 18. 06:14
ALIEN! Tegnap végig hang nélkül játszottam. Így nagyon gáz! Rengeteg hátbalövést kaptam!

Elküldve: 2007. 05. 18. 06:29
Idézet: Lenny - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 10:10
Ez annyira gáz! Mit élvez abban valaki, hogy csittel lesz első vagy akár jobb helyezet. Ettől nem lesz ügyesebb, csak megmarad egy szinten, meg unalmassá válik..
Mikor már kezdtem anno belejönni a COD-ba és mikor az első 5-ben benne voltam az egyik szerveren, már unalmas volt.
És egyre kevesebb a jó csíter nélküli szerver..
Ti melyiken szoktatok lenni? Lehet csatlakozni?
Mikor már kezdtem anno belejönni a COD-ba és mikor az első 5-ben benne voltam az egyik szerveren, már unalmas volt.
És egyre kevesebb a jó csíter nélküli szerver..
Ti melyiken szoktatok lenni? Lehet csatlakozni?
a cfg, nem CHEAT jo lenne ezt fell fogni
en is ki probaltam 1 -et de roszabbul jatszottam vele mint az alap cfg-vel szoval, nem olyan egyszeru cfg-zni sem
P5W DH Deluxe CPU:E6600 Core 2 duo, 3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD 8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000, samsung 940bf
Elküldve: 2007. 05. 18. 08:46
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 6:14
ALIEN! Tegnap végig hang nélkül játszottam. Így nagyon gáz! Rengeteg hátbalövést kaptam! 
Akkor vajon milyen lennék hanggal?
Én már megszoktam, mindig valami zene szól. Hátbalövésre meg ott a radar. Ezért figyelem annyira.
Elküldve: 2007. 05. 18. 11:21
Alien is házigazdának mondható már szinte...
U.I.: Frissítem a statoldalt!
U.I.: Frissítem a statoldalt!
Elküldve: 2007. 05. 20. 00:52
Sziasztok!
Most leltem meg ezt a fórumot.
A wh-ra reagálva: ma játszottam egy pb-s szerveren, ahol egy srác lebukott csalás miatt (jószemű admin is ott volt)
Kickelték, majd mikor visszalépett, elárulta hogy valóban csalt, és azt is megmondta hogy honnan töltötte le a wh-t.
Utánna néztem, tényleg van olyan wh ami átvágja a pb-t. (hogy száradjon le a .......-a).
Nem árt résen lenni!!!!!!!!!!
Most leltem meg ezt a fórumot.
A wh-ra reagálva: ma játszottam egy pb-s szerveren, ahol egy srác lebukott csalás miatt (jószemű admin is ott volt)
Kickelték, majd mikor visszalépett, elárulta hogy valóban csalt, és azt is megmondta hogy honnan töltötte le a wh-t.
Utánna néztem, tényleg van olyan wh ami átvágja a pb-t. (hogy száradjon le a .......-a).
Nem árt résen lenni!!!!!!!!!!
Elküldve: 2007. 05. 22. 10:13
Kaptam némi infót cfg ügyben.
Ki vagyok akadva, hogy mi mindenre lehet használni.
Az a baj, hogy olyan szinten meg lehet buherálni a cfg-t, hogy többet ér, mint egy WH.
Aki pedig komolyan cfg-zik, az meg van róla győződve, hogy teljesen legális, amit csinál, mert ugye ez nem csalás, mert nem használ cheat programot. Sőt, ő szerintük annyian csalnak már, hogy így tisztességes a játék, ha ők meg agyontuningólt cfg-t használnak! Mert a cfg az nem csalás ugyebár....
Szerintem pedig az!
Mert mi is a csalás? Nem azon múlik, hogy valaki használ-e csaló programot vagy nem.
A csalás azt jelenti, hogy egy versenyben, vagy küzdelemben valakinek mesterkélt módon jobbak az esélyei mint a többieknek!
Az, hogy ezt milyen módszerrel érte el teljesen mindegy. Ha agyontuningolt cfg-vel sokkal jobb esélyt teremt magának, mint az átlag alapbeállításokkal játszó játékos, akkor az igenis csalás! Mert sokkal gyorsabban céloz, nagyobbat ugrik, hangtalanul jár, nagyobbat sebez stb...stb...
A PunkBaster frissítések egyre nagyobb védelmet biztosítanak a szervereken, egyre több csalást szűrnek ki, de még mindig nem elég hatékonyak!
Ma is vannak olyan WH-k, amelyek vígan elfutnak egy alapbeállításos PB-t futtató 1.3-as szerveren.
A kérdésem a következő:
Ki tud olyan naprakész fórumot, leírást vagy hasonlót ami a PB professzionális beállításával vagy üzemelésével foglalkozik?
Illetve tudtok-e olyan trükköt, amivel egyértelműen lebuktathatók a cfg-sek?
Ki vagyok akadva, hogy mi mindenre lehet használni.
Az a baj, hogy olyan szinten meg lehet buherálni a cfg-t, hogy többet ér, mint egy WH.
Aki pedig komolyan cfg-zik, az meg van róla győződve, hogy teljesen legális, amit csinál, mert ugye ez nem csalás, mert nem használ cheat programot. Sőt, ő szerintük annyian csalnak már, hogy így tisztességes a játék, ha ők meg agyontuningólt cfg-t használnak! Mert a cfg az nem csalás ugyebár....
Szerintem pedig az!
Mert mi is a csalás? Nem azon múlik, hogy valaki használ-e csaló programot vagy nem.
A csalás azt jelenti, hogy egy versenyben, vagy küzdelemben valakinek mesterkélt módon jobbak az esélyei mint a többieknek!
Az, hogy ezt milyen módszerrel érte el teljesen mindegy. Ha agyontuningolt cfg-vel sokkal jobb esélyt teremt magának, mint az átlag alapbeállításokkal játszó játékos, akkor az igenis csalás! Mert sokkal gyorsabban céloz, nagyobbat ugrik, hangtalanul jár, nagyobbat sebez stb...stb...
A PunkBaster frissítések egyre nagyobb védelmet biztosítanak a szervereken, egyre több csalást szűrnek ki, de még mindig nem elég hatékonyak!
Ma is vannak olyan WH-k, amelyek vígan elfutnak egy alapbeállításos PB-t futtató 1.3-as szerveren.
A kérdésem a következő:
Ki tud olyan naprakész fórumot, leírást vagy hasonlót ami a PB professzionális beállításával vagy üzemelésével foglalkozik?
Illetve tudtok-e olyan trükköt, amivel egyértelműen lebuktathatók a cfg-sek?

Elküldve: 2007. 05. 22. 10:45
ezzel egyet értek. amit nem tudsz alapból állítani a játkban az csalás szerintem. így az is, ha az ugrás+hasalás egy gombon van.
Nagy versenyeken mindenki kap egy alap játékkal ellétot gépet és úgy kell teljesíteni. nem véletlen. Egyenlő feltételek...
Nagy versenyeken mindenki kap egy alap játékkal ellétot gépet és úgy kell teljesíteni. nem véletlen. Egyenlő feltételek...
Elküldve: 2007. 05. 22. 17:05
Faxa tehát igaz, azért nézem a múltkor, hogy a srác milyen gyorsan vált fegyvert. Vagy hogy gyorsan gugolt le-fel. Áááááh.... ez naon idegesítő főleg rifle-ben, mert egy lövésen múlik minden.
Fákjúál!!
Elküldve: 2007. 05. 23. 14:04
exodus!
Köszi szépen a privát mailt a PB-vel kapcsolatban
...hasznosnak tünik, de nemtom mikor lesz rá időm....
Köszi szépen a privát mailt a PB-vel kapcsolatban

Elküldve: 2007. 05. 23. 22:22
Találtam egy érdekes képet két Vadászpárducról. (Tényleg ilyen járművek miért nincsenek a CoD2ben?
)
A kép címe: Mielőtt a szovjetek oldalról támadtak volna.
:Đ
Csatolt képek:
Szerkesztette: Warton 2007. 05. 23. 22:24 -kor
Elküldve: 2007. 05. 24. 12:16
Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 23., szerda - 23:22
Találtam egy érdekes képet két Vadászpárducról. (Tényleg ilyen járművek miért nincsenek a CoD2ben?
)
Jó kép...és érdekes is.
Akkor kezdem a szokásos okoskodást... :Đ
A képből kiderül, hogy a jobb oldali jármű orral előre állt meg, a bal oldali pedig később tolatott mögé.
Ez a lánctalpak kerekek felett futó részének megfeszüléséből látszik. Igaz a bal oldalinál a felül feszesen futó lánc akár lehetne annak a jele is, hogy éppen hirtelen elindul előre a jármű, de a motorházon ácsorgó katonák laza testartása nem erről árulkodik. Inkább az a valószínűbb, hogy tolatás befejezésénél az első csillagkereket befékezte a járművezető, a roppant tömeg tehetetlensége miatt viszont még egy picit gurult hátra a páncélos, amíg a lánc meg nem feszült.
Ami még érdekes, az a járművek tetején látható ponyva. A képen ugyanis hasonló tónusúnak tünik, mint a harcjármű festése.
Mire is használták ezt? Időjárás hatásai ellen?... aligha....akkor meg álcázó ponyva lehet. De akkor mért ugyanolyan a tónusa? Milyen színű lehetett? Ez sajnos fekete-fehér képből nem derül ki.
Volt szerencsém a vadászpárduc egy múzeumi példányát közelről megszemlélni (a belsejét is)...hát elég brutálul néz ki....
Szerkesztette: Sendrov 2007. 05. 24. 12:20 -kor

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:32
Sziasztok...örömmle tapasztalom, hogy egyre jobban kezd visszatérni az élet Alexandriáára...nap közben is van már olyan hogy tele a szerver...
és ez jó...gondolom...
bár mostanában inkább az esti futást fogom választani, de attól még majd jövök...délutáán...meg ilyenek.... ON TOPIC
és a másik jó dolog, hogy nem is látok szointe káromkodó embereket...
És még annyi kérdésem lenne hogy a Rostov map is felkerült a szerverre Sendrov???mert a múltkor azon is voltunk...
és a másik jó dolog, hogy nem is látok szointe káromkodó embereket...
És még annyi kérdésem lenne hogy a Rostov map is felkerült a szerverre Sendrov???mert a múltkor azon is voltunk...
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2007. 05. 24. 14:39
Az nem a Harbor map?
Amúgy tényleg szokott élet lenni, de tegnap pl. a SF őshonosok a OSS szerveren gyűrték egymást. SF meg pangott. Ott Head$hot összeakadt MUSIC nevű egyénnel, folyt a flame rendesen (kicsit képzavar, de mind1)xD
Amúgy tényleg szokott élet lenni, de tegnap pl. a SF őshonosok a OSS szerveren gyűrték egymást. SF meg pangott. Ott Head$hot összeakadt MUSIC nevű egyénnel, folyt a flame rendesen (kicsit képzavar, de mind1)xD
Szerkesztette: ALIEN - no sound 2007. 05. 24. 14:40 -kor
Elküldve: 2007. 05. 24. 17:33
Üdv Cod fanok!
Haverok hívtak multizni, amit hamachi-n keresztül nyomnak neten. A gondom az, hogy ha én csinálok szervert, látnak és belépnek, megy a játék ám ha vki más, akkor nem látom a szervert. Tűzfal kikapcsolása sem segített, xp sp2 van fenn, cod2 1.3-as mindenkinél magyarosítás nélkül.
Haverok hívtak multizni, amit hamachi-n keresztül nyomnak neten. A gondom az, hogy ha én csinálok szervert, látnak és belépnek, megy a játék ám ha vki más, akkor nem látom a szervert. Tűzfal kikapcsolása sem segített, xp sp2 van fenn, cod2 1.3-as mindenkinél magyarosítás nélkül.
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2007. 05. 24. 19:01
ASE-vel hány magyar szerót tudtok behozni? Nálam cask 522-t:(
Fákjúál!!

Súgó
A téma zárva.