Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2006. 01. 19. 22:26
sziasztok.segitség kellene mielött kihajitom a coD2 lemezem.az INTERNETEN akarok uj severt inditani(nem dedikáltat)én is akarok játszani de nem megy.
játék inditás
multiplayer
start new server
bealitom a map ot,server name,no dedicate,no pure
klick a Start ra ezután jön a console.Na ilyenkor mi van?be kell irni valamit?lehet hogy nállam azért nem megy mert routerem van de a havernak nincs de ott sem megy.a játék eredeti.Tehát mi a helyes sorrend?
játék inditás
multiplayer
start new server
bealitom a map ot,server name,no dedicate,no pure
klick a Start ra ezután jön a console.Na ilyenkor mi van?be kell irni valamit?lehet hogy nállam azért nem megy mert routerem van de a havernak nincs de ott sem megy.a játék eredeti.Tehát mi a helyes sorrend?
TJ
Elküldve: 2006. 01. 19. 22:27
bocs ha kétszer irtam de amikor az elsö hozzászolást küldtem valami hiba miatt nem mentel,probáljam késöbb volt a hiba.
TJ
Elküldve: 2006. 01. 20. 02:32
Hmmm...
Mi anno még Hamachival játszottunk neten. Gondolom haverral akartok 2-en szórakozni, ahhoz meg pont elég
Azóta inkább béreltünk 1-et az Obinettől (nem reklám).
Sokkal egyszerűbb megoldás, de ha tényleg csak néha akartok játszani, és nem sokan, akkor én a Hamachit ajánlom neked
Játékon belül mi még sosem próbáltunk netes szervert indítani, úgyhogy abban sajnos nemtudok segíteni
Mi anno még Hamachival játszottunk neten. Gondolom haverral akartok 2-en szórakozni, ahhoz meg pont elég
Azóta inkább béreltünk 1-et az Obinettől (nem reklám).
Sokkal egyszerűbb megoldás, de ha tényleg csak néha akartok játszani, és nem sokan, akkor én a Hamachit ajánlom neked
Játékon belül mi még sosem próbáltunk netes szervert indítani, úgyhogy abban sajnos nemtudok segíteni
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/
Elküldve: 2006. 01. 20. 11:51
Idézet: etzel - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 15:13
hamar szolgáltatót váltanék, ha ilyen lenne a support....
hamar megbánod az ilyen gondolatokat, ha rájössz hogy milyen körülményes, pénz és időigényes szolgáltatót váltani ebben a hülye országban. Én kábelről akartam dsl-re váltani, mert ugyananyi lóvéért kétszer akkora letöltést kínál, de egy telefon, és a feltételek-körülmények-papírmunka végighallgatása után letettem az egészről. ha nekem nem hiszel NÉZZ KÖRÜL!
Egyébként hogy legyek ON is, tegnap kezdtem a gammát.
Szépnek szép, egyenlőre még érdekfeszítő is, a többiről majd hétvégén nyilatkozom.
(krumplidobálós kiképzés LoL
<b>OO = [||] [||] = OO </b> Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Elküldve: 2006. 01. 20. 20:37
A MOHAA után a második játék amit végigjátszottam.
Jó játék volt, tényleg váratlanul ér véget.
Kiképzés tök jó, lehet vandálkodni.
Amikor a macikat kéne lelőni, akkor ha mást lősz pl tányérokat, akkor egy idő után a tiszt lelő téged, elég váratlanul ért.
A krumpligránát meg tök lol, vágd a tiszt fejéhez
semmitse fog szólni érte.
Jó játék volt, tényleg váratlanul ér véget.
Kiképzés tök jó, lehet vandálkodni.
Amikor a macikat kéne lelőni, akkor ha mást lősz pl tányérokat, akkor egy idő után a tiszt lelő téged, elég váratlanul ért.
A krumpligránát meg tök lol, vágd a tiszt fejéhez
Elküldve: 2006. 01. 23. 12:26
hát nem tudom. nekem azért 1 kicsit csalódás volt a cod2. reméltem hogy kijavítanak benne 1-2 dolgot ami a cod1ben meg uoban is idegesített. ami a leghülyébb benne az a kifogyhatatlan ellen. amíg el nem jutsz 1 részig, folyamatosan jönnek, ha megvan akkormeg semmi. a másik az mi. csapattársaim soxor végignézik reloading közben hogy egy náci bejön és leszed. persze addig 3-4 amcsi mellett elszambáz, - akik addig szalonnát sütnek vagy nemtom - de hogy a szekrény mögött a sarokban pont engem nézett ki az egy csöppet érdekes.
az is nagyon jó mikor tárazok és a nácik egymás után rohannak bele a golyóimba. de a legjobb az, hogy 5 csapattársammal kinyírok 200nácit egy pályán.. semmi interaktivitás nincs benne, soxor milyen jó lenne 1 gazdátlan half-tracket lenyúlni. most nem arra gondolok ahol direkt úgy van a map megcsinálva. szinte minden eseményt az én jelenlétem indít be. a sebzési rendszere érdekes. soxor egy láblövés halál, máskor meg egy gyomor vagy tüdőkörnyéki találattól meg vígan megy tovább az ellen.
maga a grafika szerintem jó lett. nem is itt vártam a fejlődést igazán. a hangok egyértelműen jobbak.
tetszik ahogy az ellen a pofámba vágja a gránátot, bizony soxor volt pucolás emiatt
a mentési rendszer viszont elég gány, legalább a checkpointokat megtarthatná hogy ne kelljen 1 dolog miatt előlről végigvinni egy pályát, ha mondjuk havernak akarok megmutatni valamit.
a küldetések is elég hentelősek lettek. az orosz rész szerintem nem lett olyan penge, mint mondjuk az UO-ban. szóval szerintem a küldetéslemezre, meg a cod3ra (nem hinném hogy ezt a zsíros falatot kihagynák
) a játékmeneten azét van bőven javítanivaló. a skill pedig. egyből hardon kezdtem. nem volt vmi hard, mit ne mondjak. egyetlen nehézség a quicksave hiánya volt.
viszont ha az általam említett hibákon túl tud lépni az ember akkor órákig el lehet játszadozni vele. még így is kiemelkedik a mezőnyből szvsz, bár ez a többi játékot is minősíti picit.. összességében szerintem azért jóval többet ki lehetett volna hozni belőle..
maga a grafika szerintem jó lett. nem is itt vártam a fejlődést igazán. a hangok egyértelműen jobbak.
tetszik ahogy az ellen a pofámba vágja a gránátot, bizony soxor volt pucolás emiatt
a küldetések is elég hentelősek lettek. az orosz rész szerintem nem lett olyan penge, mint mondjuk az UO-ban. szóval szerintem a küldetéslemezre, meg a cod3ra (nem hinném hogy ezt a zsíros falatot kihagynák
viszont ha az általam említett hibákon túl tud lépni az ember akkor órákig el lehet játszadozni vele. még így is kiemelkedik a mezőnyből szvsz, bár ez a többi játékot is minősíti picit.. összességében szerintem azért jóval többet ki lehetett volna hozni belőle..
Elküldve: 2006. 01. 23. 13:16
Mostanában elég sokat multizom, és nyugodtan állíthatom, hogy singlében a fritzek sokkal jobban bírják a golyót, mint multiban.
Singlében van olyan, hogy fejlövés után is kényelmesen jön tovább a német baka
.
Ahogy mostanában játszogattam egy-két pályát azt hittem én vagyok a béna, hogy nem tudom eltalálni az ellent, aztán rájöttem, hogy kapják a lőszert rendesen, de sokkal több kell nekik 5-6 lövés, de néha még annál is több
.
Multiban 3 golyó már biztos halált jelent, sniperből meg egy lövés 99%-ban halálos, addig singlében olyan 15-20% túléli a sniper lövést
.
Szóval így multizás után újra játszva a single részt elég nagy csalódás
.
De a multiplayer nagyon jó, már nyolcan is nagyon jól lehet játszani, nem kong az ürességtől a pálya, mint egyes játékokban.
Ahogy mostanában játszogattam egy-két pályát azt hittem én vagyok a béna, hogy nem tudom eltalálni az ellent, aztán rájöttem, hogy kapják a lőszert rendesen, de sokkal több kell nekik 5-6 lövés, de néha még annál is több
Multiban 3 golyó már biztos halált jelent, sniperből meg egy lövés 99%-ban halálos, addig singlében olyan 15-20% túléli a sniper lövést
De a multiplayer nagyon jó, már nyolcan is nagyon jól lehet játszani, nem kong az ürességtől a pálya, mint egyes játékokban.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 01. 25. 19:12
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 13:16
Mostanában elég sokat multizom, és nyugodtan állíthatom, hogy singlében a fritzek sokkal jobban bírják a golyót, mint multiban.
.
.
.
.
azért a multi is elég bugos. soxor megtörtént eset hogy belelősz vkibe többször is. biztos hogy találtál mert látszik a vére a faszikámnak többször is. aztán úgy tűnik mégsem biztos mert meghalsz. killcamot visszanézed, és abból meg az derül ki, hogy el se találtad.. vagy pl rifle-el valakit lábonlősz messziről és meghal. néhány perc múlva vkit közelről mellbe és megy tovább... szal van még mit finomítani rajta...
Elküldve: 2006. 01. 26. 14:09
most hívott fel haverom hogy menjek el hozzá és hozzam össze hogy multi-ban tudjanak játszani cod2-vel. persze nem eredeti... van valami trükk, vagy szokásos? (ergó ő a balfasz - ami biztos is
)
Elküldve: 2006. 01. 26. 16:20
Idézet: diegho - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 14:09
most hívott fel haverom hogy menjek el hozzá és hozzam össze hogy multi-ban tudjanak játszani cod2-vel. persze nem eredeti... van valami trükk, vagy szokásos? (ergó ő a balfasz - ami biztos is
)
na közben kiderült hogy nem is 2 hanem az 1 és nehéz lett volna hálóban játszani ha mindenki start new game-re kattint a join helyett
Elküldve: 2006. 01. 26. 16:58
velős vélemény:
jó játék, viszont valóban sokkal nehezebben lehet meghalni, mint az előző részekben. Ilyen gyorsan még nem toltam végig játékot...kicsit lehetett volna változatosabb, biztos jön majd kiegészítő lemez Budapest ostromával IS :Đ
az eldobott kézigránátokat soha nem mertem felvenni
jó játék, viszont valóban sokkal nehezebben lehet meghalni, mint az előző részekben. Ilyen gyorsan még nem toltam végig játékot...kicsit lehetett volna változatosabb, biztos jön majd kiegészítő lemez Budapest ostromával IS :Đ
Matternoster
M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W
M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W
Elküldve: 2006. 01. 26. 17:50
Idézet: matternoster - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 16:58
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 01. 26. 22:54
Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy a config file-ban vagy valahol nem-e lehet a nehézséget átírni? Én Hardened fokozatot választottam, mint az 1-ben, de a mentési rendszer (autosave...)
miatt szerintem nehezebb lett, mint az elsö, elég gyakran kinyiffantam eddig.
A többi része a játéknak:
A grafika: semmi különös. DirectX9, és kész. Szerintem egyszerű facelift. Pont, mint az AoM - AoE III. Driverproblámák másnak is voltak? Olvastam pár fórumon, csak úgy özönlöttek az új vendégek, akiknek DirectX hibával leállt... Mint nekem is.
81.98-ról vissza 78.01-re, egy ideig bírta, aztán megint DirectX hiba. Pedig másnak működik a régebbi driverrel. Most egy új driver, hátha. Egyébként nekem alacsonyabb részletességen in nagyon szépen framelaggel. Másnál volt ilyen? (Lehet, hogy csak a fastwrite...) Így elég idegesítő.
Játékmenet: Orosz kampány eleje rohadt unalmas állóháború, meg sem közelíti eddig az első részt. Van az eleján néhány pálya, ami kiabál a távcsöves fegyverért - persze nincs a pályán sehol...
Áhh... Mind1. A CoD1 eddig jobb volt(pedig az sem egy MOHAA). Remélem, a multi jó. Tudnám, minek hagyták ki a tankokat...persze tudom, kiegészítő...
Folytatom, hátha az angol meg amcsi kampány jobb...
A grafika: semmi különös. DirectX9, és kész. Szerintem egyszerű facelift. Pont, mint az AoM - AoE III. Driverproblámák másnak is voltak? Olvastam pár fórumon, csak úgy özönlöttek az új vendégek, akiknek DirectX hibával leállt... Mint nekem is.
Játékmenet: Orosz kampány eleje rohadt unalmas állóháború, meg sem közelíti eddig az első részt. Van az eleján néhány pálya, ami kiabál a távcsöves fegyverért - persze nincs a pályán sehol...
Elküldve: 2006. 01. 26. 22:58
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:50
Nem. Csak társak tudják. Pedig jó lenne.
Elküldve: 2006. 01. 26. 23:08
Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 22:54
Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy a config file-ban vagy valahol nem-e lehet a nehézséget átírni? Én Hardened fokozatot választottam, mint az 1-ben, de a mentési rendszer (autosave...)
miatt szerintem nehezebb lett, mint az elsö, elég gyakran kinyiffantam eddig.
81.98-ról vissza 78.01-re, egy ideig bírta, aztán megint DirectX hiba. Pedig másnak működik a régebbi driverrel. Most egy új driver, hátha. Egyébként nekem alacsonyabb részletességen in nagyon szépen framelaggel. Másnál volt ilyen? (Lehet, hogy csak a fastwrite...) Így elég idegesítő.
Áhh... Mind1. A CoD1 eddig jobb volt(pedig az sem egy MOHAA). Remélem, a multi jó. Tudnám, minek hagyták ki a tankokat...persze tudom, kiegészítő...
nehézségi fok: a mission select menünél minden epizódnál kiválaszthatod a difficultyt.
Driver probléma: nálam nincs ilyen.
Játékmenet: az 1 pályái valóban sokkal jobbak voltak, bár a MOHAA kicsit más hangulatú, mert ott gyakorlatilag egy elit kémet alakítottunk, aki mélyen az ellenség vonalai mögött hajtott végre szabotázs akciókat (ennek ellenére beküldik Normadiába
multi: a multi jó
tankok: nem értem, mire gondolsz?
Ha arra, hogy nincs tankkal megyünk pálya: nyugodj meg van
ha arra gondolsz, hogy nem harcolunk tank ellen: hát qrva sokat harcolunk tank ellen
Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 26. 23:08 -kor
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 01. 26. 23:12
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 0:08
nehézségi fok: a mission select menünél minden epizódnál kiválaszthatod a difficultyt.
Thx.
Idézet
multi: a multi jó
.
. nem is akármilyen sivatagi küzdelemben lesz részed (kár hogy csak 2 pálya, azokat is le lehet zavarni kábé 20 perc alatt).
ha arra gondolsz, hogy nem harcolunk tank ellen: hát qrva sokat harcolunk tank ellen
CoDUO. Tankok a multiban, beugrott?
Szerkesztette: spidey 2006. 01. 26. 23:14 -kor
Elküldve: 2006. 01. 27. 09:09
Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 23:12
CoDUO. Tankok a multiban, beugrott?
Akkor most én csapkodom a homlokomat
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 01. 27. 12:39
Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 21:58
Nem. Csak társak tudják. Pedig jó lenne.
Na, én csak azért gondoltam, mert a társak felveszik, ráadásul mutatja, hogy hová esett, ezért nem lett volna butaság...
Matternoster
Elküldve: 2006. 01. 27. 20:53
Idézet: matternoster - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 12:39
Na, én csak azért gondoltam, mert a társak felveszik, ráadásul mutatja, hogy hová esett, ezért nem lett volna butaság... 
Multiba is jó lenne, bár így se semmi látvány, amikor behajintasz eggyet az ablakon, a szerencsétlenek meg próbálnak az ablakon kiugrálni, én meg shotgunnal köszöntöm őket a talajon.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 02. 02. 19:50
Ip szám alapján össze lehet dobni a játékot?Haverral nyomnánk ketten, kis esti fun play
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Súgó
A téma zárva.