HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#801 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 19. 22:26

sziasztok.segitség kellene mielött kihajitom a coD2 lemezem.az INTERNETEN akarok uj severt inditani(nem dedikáltat)én is akarok játszani de nem megy.
játék inditás
multiplayer
start new server
bealitom a map ot,server name,no dedicate,no pure
klick a Start ra ezután jön a console.Na ilyenkor mi van?be kell irni valamit?lehet hogy nállam azért nem megy mert routerem van de a havernak nincs de ott sem megy.a játék eredeti.Tehát mi a helyes sorrend?
TJ

#802 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 19. 22:27

bocs ha kétszer irtam de amikor az elsö hozzászolást küldtem valami hiba miatt nem mentel,probáljam késöbb volt a hiba.
TJ

#803 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 02:32

Hmmm...
Mi anno még Hamachival játszottunk neten. Gondolom haverral akartok 2-en szórakozni, ahhoz meg pont elég :)
Azóta inkább béreltünk 1-et az Obinettől (nem reklám).

Sokkal egyszerűbb megoldás, de ha tényleg csak néha akartok játszani, és nem sokan, akkor én a Hamachit ajánlom neked :)

Játékon belül mi még sosem próbáltunk netes szervert indítani, úgyhogy abban sajnos nemtudok segíteni :(
:respect:
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#804 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 11:51

Idézet: etzel - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 15:13

hamar szolgáltatót váltanék, ha ilyen lenne a support....

hamar megbánod az ilyen gondolatokat, ha rájössz hogy milyen körülményes, pénz és időigényes szolgáltatót váltani ebben a hülye országban. Én kábelről akartam dsl-re váltani, mert ugyananyi lóvéért kétszer akkora letöltést kínál, de egy telefon, és a feltételek-körülmények-papírmunka végighallgatása után letettem az egészről. ha nekem nem hiszel NÉZZ KÖRÜL!

Egyébként hogy legyek ON is, tegnap kezdtem a gammát.
Szépnek szép, egyenlőre még érdekfeszítő is, a többiről majd hétvégén nyilatkozom.
(krumplidobálós kiképzés LoL :omg: )
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#805 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 20:37

A MOHAA után a második játék amit végigjátszottam.
Jó játék volt, tényleg váratlanul ér véget.

Kiképzés tök jó, lehet vandálkodni.
Amikor a macikat kéne lelőni, akkor ha mást lősz pl tányérokat, akkor egy idő után a tiszt lelő téged, elég váratlanul ért.
A krumpligránát meg tök lol, vágd a tiszt fejéhez :nevet: :omg:  semmitse fog szólni érte.

#806 Felhasználó inaktív   -KP- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 12:26

hát nem tudom. nekem azért 1 kicsit csalódás volt a cod2. reméltem hogy kijavítanak benne 1-2 dolgot ami a cod1ben meg uoban is idegesített. ami a leghülyébb benne az a kifogyhatatlan ellen. amíg el nem jutsz 1 részig, folyamatosan jönnek, ha megvan akkormeg semmi. a másik az mi. csapattársaim soxor végignézik reloading közben hogy egy náci bejön és leszed. persze addig 3-4 amcsi mellett elszambáz, - akik addig szalonnát sütnek vagy nemtom - de hogy a szekrény mögött a sarokban pont engem nézett ki az egy csöppet érdekes.  :D az is nagyon jó mikor tárazok és a nácik egymás után rohannak bele a golyóimba. de a legjobb az, hogy 5 csapattársammal kinyírok 200nácit egy pályán.. semmi interaktivitás nincs benne, soxor milyen jó lenne 1 gazdátlan half-tracket lenyúlni. most nem arra gondolok ahol direkt úgy van a map megcsinálva. szinte minden eseményt az én jelenlétem indít be. a sebzési rendszere érdekes. soxor egy láblövés halál, máskor meg egy gyomor vagy tüdőkörnyéki találattól meg vígan megy tovább az ellen.

maga a grafika szerintem jó lett. nem is itt vártam a fejlődést igazán. a hangok egyértelműen jobbak.
tetszik ahogy az ellen a pofámba vágja a gránátot, bizony soxor volt pucolás emiatt  ;) a mentési rendszer viszont elég gány, legalább a checkpointokat megtarthatná hogy ne kelljen 1 dolog miatt előlről végigvinni egy pályát, ha mondjuk havernak akarok megmutatni valamit.

a küldetések is elég hentelősek lettek. az orosz rész szerintem nem lett olyan penge, mint mondjuk az UO-ban. szóval szerintem a küldetéslemezre, meg a cod3ra (nem hinném hogy ezt  a zsíros falatot kihagynák :D ) a játékmeneten azét van bőven javítanivaló. a skill pedig. egyből hardon kezdtem. nem volt vmi hard, mit ne mondjak. egyetlen nehézség a quicksave hiánya volt.

viszont ha az általam említett hibákon túl tud lépni az ember akkor órákig el lehet játszadozni vele. még így is kiemelkedik a mezőnyből szvsz, bár ez a többi játékot is minősíti picit.. összességében szerintem azért jóval többet ki lehetett volna hozni belőle..

#807 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:16

Mostanában elég sokat multizom, és nyugodtan állíthatom, hogy singlében a fritzek sokkal jobban bírják a golyót, mint multiban.
Singlében van olyan, hogy fejlövés után is kényelmesen jön tovább a német baka :reklamacio: .
Ahogy mostanában játszogattam egy-két pályát azt hittem én vagyok a béna, hogy nem tudom eltalálni az ellent, aztán rájöttem, hogy kapják a lőszert rendesen, de sokkal több kell nekik 5-6 lövés, de néha még annál is több :mad: .
Multiban 3 golyó már biztos halált jelent, sniperből meg  egy lövés 99%-ban halálos, addig singlében olyan 15-20% túléli a sniper lövést :mad: .

Szóval így multizás után újra játszva a single részt elég nagy csalódás :down: .

De a multiplayer nagyon jó, már nyolcan is nagyon jól lehet játszani, nem kong az ürességtől a pálya, mint egyes játékokban.
Faster! Harder! Cadaver!

#808 Felhasználó inaktív   -KP- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 19:12

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 13:16

Mostanában elég sokat multizom, és nyugodtan állíthatom, hogy singlében a fritzek sokkal jobban bírják a golyót, mint multiban.
Singlében van olyan, hogy fejlövés után is kényelmesen jön tovább a német baka :reklamacio: .
Ahogy mostanában játszogattam egy-két pályát azt hittem én vagyok a béna, hogy nem tudom eltalálni az ellent, aztán rájöttem, hogy kapják a lőszert rendesen, de sokkal több kell nekik 5-6 lövés, de néha még annál is több :mad: .
Multiban 3 golyó már biztos halált jelent, sniperből meg  egy lövés 99%-ban halálos, addig singlében olyan 15-20% túléli a sniper lövést :mad: .

Szóval így multizás után újra játszva a single részt elég nagy csalódás :down: .

De a multiplayer nagyon jó, már nyolcan is nagyon jól lehet játszani, nem kong az ürességtől a pálya, mint egyes játékokban.

azért a multi is elég bugos. soxor megtörtént eset hogy belelősz vkibe többször is. biztos hogy találtál mert látszik a vére a faszikámnak többször is. aztán úgy tűnik mégsem biztos mert meghalsz. killcamot visszanézed, és abból meg az derül ki, hogy el se találtad.. vagy pl rifle-el valakit lábonlősz messziről és meghal. néhány perc múlva vkit közelről mellbe és megy tovább... szal van még mit finomítani rajta...

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 26. 14:09

most hívott fel haverom hogy menjek el hozzá és hozzam össze hogy multi-ban tudjanak játszani cod2-vel. persze nem eredeti... van valami trükk, vagy szokásos? (ergó ő a balfasz - ami biztos is :D)

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 26. 16:20

Idézet: diegho - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 14:09

most hívott fel haverom hogy menjek el hozzá és hozzam össze hogy multi-ban tudjanak játszani cod2-vel. persze nem eredeti... van valami trükk, vagy szokásos? (ergó ő a balfasz - ami biztos is :D)

na közben kiderült hogy nem is 2 hanem az 1 és nehéz lett volna hálóban játszani ha mindenki start new game-re kattint a join helyett :omg:

#811 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 16:58

velős vélemény:

jó játék, viszont valóban sokkal nehezebben lehet meghalni, mint az előző részekben. Ilyen gyorsan még nem toltam végig játékot...kicsit lehetett volna változatosabb, biztos jön majd kiegészítő lemez Budapest ostromával IS :Đ

az eldobott kézigránátokat soha nem mertem felvenni :D
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#812 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 17:50

Idézet: matternoster - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 16:58

az eldobott kézigránátokat soha nem mertem felvenni :D

:think:  :think: Miért fel lehet venni?
Faster! Harder! Cadaver!

#813 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:54

Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy a config file-ban vagy valahol nem-e lehet a nehézséget átírni? Én Hardened fokozatot választottam, mint az 1-ben, de a mentési rendszer (autosave...)  :(  miatt szerintem nehezebb lett, mint az elsö, elég gyakran kinyiffantam eddig. :(
A többi része a játéknak:
A grafika: semmi különös. DirectX9, és kész. Szerintem egyszerű facelift. Pont, mint az AoM - AoE III. Driverproblámák másnak is voltak? Olvastam pár fórumon, csak úgy özönlöttek az új vendégek, akiknek DirectX hibával leállt... Mint nekem is.  :(  81.98-ról vissza 78.01-re, egy ideig bírta, aztán megint DirectX hiba. Pedig másnak működik a régebbi driverrel. Most egy új driver, hátha. Egyébként nekem alacsonyabb részletességen in nagyon szépen framelaggel. Másnál volt ilyen? (Lehet, hogy csak a fastwrite...) Így elég idegesítő.
Játékmenet: Orosz kampány eleje rohadt unalmas állóháború, meg sem közelíti eddig az első részt. Van az eleján néhány pálya, ami kiabál a távcsöves fegyverért - persze nincs a pályán sehol... :rolleyes: Áhh... Mind1. A CoD1 eddig jobb volt(pedig az sem egy MOHAA). Remélem, a multi jó. Tudnám, minek hagyták ki a tankokat...persze tudom, kiegészítő... :rolleyes:
Folytatom, hátha az angol meg amcsi kampány jobb...

#814 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 18:50

:think:  :think: Miért fel lehet venni?

Nem. Csak társak tudják. Pedig jó lenne.

#815 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 23:08

Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 22:54

Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy a config file-ban vagy valahol nem-e lehet a nehézséget átírni? Én Hardened fokozatot választottam, mint az 1-ben, de a mentési rendszer (autosave...)  :(  miatt szerintem nehezebb lett, mint az elsö, elég gyakran kinyiffantam eddig. :(
A többi része a játéknak:
A grafika: semmi különös. DirectX9, és kész. Szerintem egyszerű facelift. Pont, mint az AoM - AoE III. Driverproblámák másnak is voltak? Olvastam pár fórumon, csak úgy özönlöttek az új vendégek, akiknek DirectX hibával leállt... Mint nekem is.  :(  81.98-ról vissza 78.01-re, egy ideig bírta, aztán megint DirectX hiba. Pedig másnak működik a régebbi driverrel. Most egy új driver, hátha. Egyébként nekem alacsonyabb részletességen in nagyon szépen framelaggel. Másnál volt ilyen? (Lehet, hogy csak a fastwrite...) Így elég idegesítő.
Játékmenet: Orosz kampány eleje rohadt unalmas állóháború, meg sem közelíti eddig az első részt. Van az eleján néhány pálya, ami kiabál a távcsöves fegyverért - persze nincs a pályán sehol... :rolleyes: Áhh... Mind1. A CoD1 eddig jobb volt(pedig az sem egy MOHAA). Remélem, a multi jó. Tudnám, minek hagyták ki a tankokat...persze tudom, kiegészítő... :rolleyes:
Folytatom, hátha az angol meg amcsi kampány jobb...

nehézségi fok: a mission select menünél minden epizódnál kiválaszthatod a difficultyt.

Driver probléma: nálam nincs ilyen.

Játékmenet: az 1 pályái valóban sokkal jobbak voltak, bár a MOHAA kicsit más hangulatú, mert ott gyakorlatilag egy elit kémet alakítottunk, aki mélyen az ellenség vonalai mögött hajtott végre szabotázs akciókat (ennek ellenére beküldik Normadiába :omg: ), itt megy egy eldobható, lecserélhető, csereszabatos bakát alakítunk (mindjárt négyet). A CoD2-ben szvsz az angol kampány a legjobb.

multi: a multi jó ;).

tankok: nem értem, mire gondolsz?
Ha arra, hogy nincs tankkal megyünk pálya: nyugodj meg van ;). nem is akármilyen sivatagi küzdelemben lesz részed (kár hogy csak 2 pálya, azokat is le lehet zavarni kábé 20 perc alatt).
ha arra gondolsz, hogy nem harcolunk tank ellen: hát qrva sokat harcolunk tank ellen ;)

Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 26. 23:08 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#816 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 23:12

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 0:08

nehézségi fok: a mission select menünél minden epizódnál kiválaszthatod a difficultyt.

:omg:
Thx. :D

Idézet

multi: a multi jó ;).

tankok: nem értem, mire gondolsz?
Ha arra, hogy nincs tankkal megyünk pálya: nyugodj meg van ;). nem is akármilyen sivatagi küzdelemben lesz részed (kár hogy csak 2 pálya, azokat is le lehet zavarni kábé 20 perc alatt).
ha arra gondolsz, hogy nem harcolunk tank ellen: hát qrva sokat harcolunk tank ellen ;)

CoDUO. Tankok a multiban, beugrott?

Szerkesztette: spidey 2006. 01. 26. 23:14 -kor

#817 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 09:09

Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 23:12

CoDUO. Tankok a multiban, beugrott?

Akkor most én csapkodom a homlokomat  :omg:  :omg:  :omg:  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#818 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 12:39

Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 21:58

Nem. Csak társak tudják. Pedig jó lenne.

Na, én csak azért gondoltam, mert a társak felveszik, ráadásul mutatja, hogy hová esett, ezért nem lett volna butaság... :cool:
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#819 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 20:53

Idézet: matternoster - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 12:39

Na, én csak azért gondoltam, mert a társak felveszik, ráadásul mutatja, hogy hová esett, ezért nem lett volna butaság... :cool:

Multiba is jó lenne, bár így se semmi látvány, amikor behajintasz eggyet az ablakon, a szerencsétlenek meg próbálnak az ablakon kiugrálni, én meg shotgunnal köszöntöm őket a talajon.  :smoker:
Faster! Harder! Cadaver!

#820 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 19:50

Ip szám alapján össze lehet dobni a játékot?Haverral nyomnánk ketten, kis esti fun play :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.