HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#881 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 08. 17:31

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 22:41

Help! Nem lehet valamelyik file-ban a CD-kulcsot beállítani? Mert nekem a Win reinstall óta nem megy a játék, mert nincs CD-key beállítva.

Hát szerintem nem lehet... talán létezik olyan progi, amivel be lehet állítani (láttam már ilyet egy-két progi esetén), de CoD-hoz nem találtam
Faster! Harder! Cadaver!

#882 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 20:48

Idézet: schonik21 - Dátum: 2006. ápr. 8., szombat - 2:09

Ez a progi használható bármely játék alá??

Persze. Beállítasz egy hotkey-t az alap PrintScreen gomb mellé. Néha hibázik, de ez ingyenes. Az esetek 95%-ában jól menti a képet. És nem csak bmp-ben, hanem jpeg-ben és tif-ben meg png-ben is tud menteni. 8-16-24 bites színmélység és jpegnél képminőség választható. :D

Sorry, az  :offtopic:-ért. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#883 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 20:56

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 8., szombat - 21:48

Persze. Beállítasz egy hotkey-t az alap PrintScreen gomb mellé. Néha hibázik, de ez ingyenes. Az esetek 95%-ában jól menti a képet. És nem csak bmp-ben, hanem jpeg-ben és tif-ben meg png-ben is tud menteni. 8-16-24 bites színmélység és jpegnél képminőség választható. :D

Sorry, az  :offtopic:-ért. :)

Ok, köszi!

:offtopic: Én kényszeritettelek. :Đ
Üdv: schonik.

#884 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 14:05

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 22:41

Help! Nem lehet valamelyik file-ban a CD-kulcsot beállítani? Mert nekem a Win reinstall óta nem megy a játék, mert nincs CD-key beállítva.

Hát ha arra gondolsz, akkor a multiplayer options-ban be lehet irni új kódot.

#885 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 15:18

A játékban lévő screenshot készítő is elég jó, fölösleges egy plusz programot elindítani. :o

Érdekesen fexenek a halott német katonák... :)

Kép

Kép

Szerkesztette: Warton 2006. 04. 09. 15:19 -kor

#886 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 17:22

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 16:18

A játékban lévő screenshot készítő is elég jó, fölösleges egy plusz programot elindítani. :o

Érdekesen fexenek a halott német katonák... :)

http://www.kepfeltoltes.hu/060409/shot0034...ltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/060409/shot0035...ltoltes.hu_.jpg

Csak az a baj vele, hogy rossz minőségű képet csinál!  :(

#887 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 18:47

Én nem is kicsiket, ugye? Nem emlékszek már pontosan. Meg formátumot sem lehet választani, ha más kell konverter kell. :(

A harmadik részről hallottatok már? Remélem, abba nem ígérnek egy csomó olyat, amit nem tudnak tartani. Ebbe a második részbe is fűt-fát ígértek, mégsem lett olyan jó. Multiban biztosan jó, de a single nem egy nagy durranás.
Nektek is egyik kedvencetek a Carentan pálya? :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#888 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 19:54

Direkt kicsinyítettem le 640*480-ra. Sőt még a mentésnél isrontottam a minőségen. :o

Ha nagyon kell elküldhetem emailben az eredeti 800*600-asat is... :rolleyes:

Szerkesztette: Warton 2006. 04. 09. 19:55 -kor

#889 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 19:47

A harmadik részről hallottatok már? Remélem, abba nem ígérnek egy csomó olyat, amit nem tudnak tartani. Ebbe a második részbe is fűt-fát ígértek, mégsem lett olyan jó. Multiban biztosan jó, de a single nem egy nagy durranás.

Nekem tetszik, van hangulata. Bár nem egy doom2, kicsit rövidnek találom, elég gyorsan végig lehet tolni. :(

#890 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:28

Fájlméretre gondoltam. Ha csak BMP-t tud (általában ebbe a formátumba mentik a játékok), akkor az nagy méretű. Mivel a HQSC jpeg-be is tud menteni, kisebb a fájlméret, meg oda ment, ahová akarod, azzal a gombbal, amivel akarod. :)

A katonák tényleg elég furán halnak meg. Én is találkoztam hasonkókkal. Akkor volt a durva, mikor gépágyú mögül adtam az ólmot a németeknek és össze-vissza, halomba haltak a németek, a legidiótább pózokba. Képet asszem' nem lőttem róla. :think:

A Carentan-nal hogy vagy? Nekem anno a COD1-ben az volt az egyik kedvencem. A kieg-ből meg egy orosz pálya (a szétbombázott, egymással szembenéző, középen kis tér, körben vannak a házak). Ahogy láttam, a COD2-ben is maradt ugyanolyan a Carentan, apróbb (de jó) változtatásokkal. Mennyi király meccset nyomtunk anno órákon vele. :D

#891 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:31

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 20:54

Ha nagyon kell elküldhetem emailben az eredeti 800*600-asat is... :rolleyes:

Miért nem 1024*768-ban játszol? A te géped simán elbírná gond nélkül :)
800*600-ban semmit sem látni, magasabb felbontásban, még ha vissza is kell venni erősen a részlettességet sokkal jobban lehet játszani (többet lát az ember ;) )
Faster! Harder! Cadaver!

#892 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:32

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 21:23

Nekem tetszik, van hangulata. Bár nem egy doom2, kicsit rövidnek találom, elég gyorsan végig lehet tolni. :(

Nekem az nem jött be annyira, hogy a beígért nagy lehetőségek helyett csak csőszerűen lehetett menni. Főleg az orosz pályákon. A hangulat ott volt, de lehetett volna jobb is. Csak végig kellett rohanni és kész. Semmi taktika nem kellett. Bezzeg a BIA játékok. Azok megizzasztottak. :D Legnehezebb szinten mindent üt 2. VH-s téren szvsz. ;)

#893 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:46

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 21:28

Fájlméretre gondoltam. Ha csak BMP-t tud (általában ebbe a formátumba mentik a játékok), akkor az nagy méretű. Mivel a HQSC jpeg-be is tud menteni, kisebb a fájlméret, meg oda ment, ahová akarod, azzal a gombbal, amivel akarod.

A COD2-ben jpg-be ment. :)

Idézet

Miért nem 1024*768-ban játszol? A te géped simán elbírná gond nélkül smile2.gif
800*600-ban semmit sem látni, magasabb felbontásban, még ha vissza is kell venni erősen a részlettességet sokkal jobban lehet játszani (többet lát az ember wink_2.gif )

Úgy játszottam idáig csak valamiért visszavettem, mert egy kicsit szaggatott, de alapvetően lehetett vele játszani normálisan.

Kéne még RAM.

#894 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:51

Fájlméretre gondoltam. Ha csak BMP-t tud

~ 130KB-os jpg képeket csinál.

A katonák tényleg elég furán halnak meg. Én is találkoztam hasonkókkal. Akkor volt a durva, mikor gépágyú mögül adtam az ólmot a németeknek és össze-vissza, halomba haltak a németek, a legidiótább pózokba. Képet asszem' nem lőttem róla. :think:

Nekem már tele a padlás ilyen idióta hulla képekkel :Đ

A Carentan-nal hogy vagy? Nekem anno a COD1-ben az volt az egyik kedvencem. A kieg-ből meg egy orosz pálya (a szétbombázott, egymással szembenéző, középen kis tér, körben vannak a házak). Ahogy láttam, a COD2-ben is maradt ugyanolyan a Carentan, apróbb (de jó) változtatásokkal. Mennyi király meccset nyomtunk anno órákon vele. :D

Carentan nagyon franyesz :up:
Ha hamachin játszunk mindigtolunk egyet Carentanban is. A másik kedvenc Toujone afrikai pálya ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#895 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:53

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 21:32

Nekem az nem jött be annyira, hogy a beígért nagy lehetőségek helyett csak csőszerűen lehetett menni. Főleg az orosz pályákon. A hangulat ott volt, de lehetett volna jobb is. Csak végig kellett rohanni és kész. Semmi taktika nem kellett. Bezzeg a BIA játékok. Azok megizzasztottak. :D Legnehezebb szinten mindent üt 2. VH-s téren szvsz. ;)

A single rész kábé egy délutánosmóka, viszont multiban szvsz mindent üt  ;)
A BIA realisztikusabb csatákat kínált, jól lehetett azzal is szórakozni.
kár, hogy fizika egyik játékban sincs egy deka sem :(
Faster! Harder! Cadaver!

#896 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:57

Majd a COD3-ban!  :Đ

#897 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 20:58

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 21:46

Úgy játszottam idáig csak valamiért visszavettem, mert egy kicsit szaggatott, de alapvetően lehetett vele játszani normálisan.

Kéne még RAM.

1024*768-as felbontás, AA: off, soften smokes vagy mi a bánat off, textúrák normál részletességen, és simán megvan a 100 fps 30 játékosnál ;)
Azért érdemes rámenni a magassabb felbontásra, mert sokszor azt se látod, hogy honnan lőnek le, míg nagyobb felbontásnál szépen látod a kis fejecskéjét  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#898 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 21:32

A single részben talán a legzavaróbb az, hogy nagyon lineáris.  :( A Quake4-nél egy kicsit "kuszább" a játékmenet, de azért mégis nagyon lineáris.

#899 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 21:56

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 21:58

1024*768-as felbontás, AA: off, soften smokes vagy mi a bánat off, textúrák normál részletességen, és simán megvan a 100 fps 30 játékosnál ;)
Azért érdemes rámenni a magassabb felbontásra, mert sokszor azt se látod, hogy honnan lőnek le, míg nagyobb felbontásnál szépen látod a kis fejecskéjét  :Đ

Engem emiatt szoktak anyazni de nagyon... az esetek 99%aban Kar98al megyek... a maradek 1 % moshi nagant ha orosz vagy grease gun ha amerikai.

1600*1200ban tolom 22" meretben... igen sokszor anyaznak, hogy csitelek, merthogy kill camban semmit se latnak magukbol, enmeg palya egyik vegebol lelovom oket (pl az afrikai decoy... asszem ez a neve). Hat ez van. :cool:  Amugy en elegge lebutitottam a grafikat, ugy sokkal jobban lehet jatszani. En a multyra, es az ellenseg lelovesere akarok figyelni, nem pedig a szep texturakra meg ilyesmi... Dx7, 1600*1200 es minden low-ra allitva. Igy megvan a 125 fps... Igaz, Dx9 + minden extra high igy 80-110 kozott mozog. Az meg keves... 125 megkell legyen. (stabil fps mellett majd 2szer akkora a talalati arany, mint ingadozo fps mellett... van szerencsem egy klanban lenni 2 volt infinityssel, ok meseltek meg nekem ilyenekrol.)  (amin jatszom: 3800+X2 @ 2500mhz, 7800GT 460/1200, 2.5 giga ram)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#900 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 08:38

Idézet: -STALK3R- - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 19:04

The All-Seeing Eye-val lehet neten nyomni!  :up:  ;)
Ha nem eredeti, ha eredeti!  ;)

És ha akkor is bad code-ot ír ki? :think:

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »