HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlom magamat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlom magamat Némi olvasnivaló...

#101 Felhasználó inaktív   Don Xihote de La Mancha 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 25. 00:15

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 21:11

Akkor nevesítek: Don Xihote de La Mancha csucs elleni kirohanása(i) nekem nekiesés-szagú(ak) volt(ak). :omg:

Persze könnyen lehet, hogy tévedek. Volt már ilyen, és lesz is. :)

Amennyiben nem zavar, hogy Csúcs úr maga mászott bele és kezdett kirohanni, holott senki nem nevesítette és nem is szólt róla/hozzá/bele. Ez utóbbit is csak te. Fogatlan prókátorként. :)
© Szar lehet kasztikusnak lenni!

#102 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 00:16

Idézet: csucs - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 21:55

Ezek szerint a Microsoft másként tájékoztatja az OEM és másként a DSP partnereit? :think:

Kíváncsi vagyok arra a tájékoztatóra, amit te kapsz/kaptál. Az egészre, ollózás nélkül :)

Szerkesztette: fram 2005. 03. 25. 00:49 -kor

Ciciman is on borda

#103 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 00:45

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 0:13

És adsz terméktámogatást a nálatok vásárolt OEM MS termékekre?

Ha igen hogyan valósul ez meg?

OEM ms termékre godolsz? Igen.

#104 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 00:48

Idézet: csucs - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 23:41

Sehol senki? :think:
Csak az én cégem csal. :think: Csak velünk volt gond, de felesleges a duma.
Mindenkinek megfelel a szabályozásoknak, így nincs miről beszélni.
Mindenki törvényes, így csak a tvtelen csucsot érdemes szpulni, aki meg annyira elfogult, hogy nem érdemes...
Sötét éjszaka van...
Az asztalon boros pohár... :Đ

:)

Nem erre a topikra élvezek, elhiheted. Nem sietünk, ha csak jövő héten sikerül tisztázni a dolgot, nem halunk bele. Ha esetleg nem sikerülne, abbase :)

Szal azt mondod, te mást kaptál a MStól, mint amit én idéztem. És tartalmilag is más szerepel benne. Ha beidézed a teljeset, mehetünk tovább.

Én a MS Licenszelési tájékoztatójából idéztem a teljes, OEMre vonatkozó részt. 3 helyen ez van kint wördwájd, kétlem, h 2002 óta nem frissítették volna. De semmi sem lehetetlen. Engem is meg lehet győzni, de nem azzal, h "én mást kaptam".

Egyébként rákerestem arra, amit mondtál, mindenhol ugyanaz van, mint a Sved-nél (és amit te idéztél az 1in1 szerepel Svednél). Erre mondom én azt, h az hibás értelmezés. És egyik linkelt site sem volt MS~közeli.  IM:  nem ugrik be, mire gondolsz, de biztosan nem az Igazságügyi Minisztérium :D

Szal vmi hivatalos szöveg/forrás kellene. Ha nem nagy gond.
Ciciman is on borda

#105 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 00:53

Idézet: Don Xihote de La Mancha - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 0:15

Amennyiben nem zavar, hogy Csúcs úr maga mászott bele és kezdett kirohanni, holott senki nem nevesítette és nem is szólt róla/hozzá/bele. Ez utóbbit is csak te. Fogatlan prókátorként. :)

Ó igen, ő em rákkenrolt tácolt :)

Ha igaz, amit hirdetsz (igen a korodra gondolok), akkor akár fogalmad sincs a világról. HA (!) igazat írsz a születésedről, akkor tájékoztassalak kell, hogy előbb voltam informatikus, mintsem megszülettél. Ha meg hazudsz, az meg a Te dolgod :think:

Mellesleg most nevesítettél másodszorra, ráadásul másodszorra rosszul! Donkióte delafucksa :)

#106 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:04

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 0:48

:)

Nem erre a topikra élvezek, elhiheted. Nem sietünk, ha csak jövő héten sikerül tisztázni a dolgot, nem halunk bele. Ha esetleg nem sikerülne, abbase :)

Szal azt mondod, te mást kaptál a MStól, mint amit én idéztem. És tartalmilag is más szerepel benne. Ha beidézed a teljeset, mehetünk tovább.

Én a MS Licenszelési tájékoztatójából idéztem a teljes, OEMre vonatkozó részt. 3 helyen ez van kint wördwájd, kétlem, h 2002 óta nem frissítették volna. De semmi sem lehetetlen. Engem is meg lehet győzni, de nem azzal, h "én mást kaptam".

Egyébként rákerestem arra, amit mondtál, mindenhol ugyanaz van, mint a Sved-nél (és amit te idéztél az 1in1 szerepel Svednél). Erre mondom én azt, h az hibás értelmezés. És egyik linkelt site sem volt MS~közeli.  IM:  nem ugrik be, mire gondolsz, de biztosan nem az Igazságügyi Minisztérium :D

Szal vmi hivatalos szöveg/forrás kellene. Ha nem nagy gond.

OK. Ha nem gond, akkor most nem keltem fel a hivatalps kontaktomat,

Mellesleg: csak a sv edtől idézel, aki pl. számomra senki :) Miért? Mert nem hajlandó azokat a garanciális feltételeket állni, amit a vevőköröm megkövetel. Álljon ide a sved képviselő és hezudtoljon meg!!!!

#107 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:06

Mellesleg fram! Nem gondolod, hogy közelít az állásfoglalásunk???? :think:

#108 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:08

Idézet: Don Xihote de La Mancha - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 0:15

Vóóóóóó :Đ

Ha nem tudnám, akkor azt hinném, hogy LameXpet vagy maga. Csak az a gond, hogy Ő okos... :Đ

#109 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:14

Ma aluggyá jól :) Holnap fog csak igazán közeledni álláspontunk.

Mié kapaszkodsz ebbe a svedbe, mikor azt írom már 3x, h náluk is ugyanaz szerepel, mint amit te idéztél. És az az értelmezés hibás.  :think:

Aggyá linket arról, ahonnan te idézted, ezek után csak arra a site-ra fogok hivatkozni, sved-et elfelejtem, istibizi :D
Ciciman is on borda

#110 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:16

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 0:13

És adsz terméktámogatást a nálatok vásárolt OEM MS termékekre?

Ha igen hogyan valósul ez meg?

Még mindig próbálsz ironikus lenni. Ha a helyemben lenél, akkor már rég nem szóltál volna az egész témába... Nézd meg! Hol látsz it Ms.Trált, Pöcelandot, éjempít, tízentúliak társaságát vagy bárki mást rajtam kívül? Védem amit lehet. Védem a "mundér böcsületéet"! A saját káromon!!! Azt hiszed, hogy csak nekem van gondom a szabályzásokkal? Van példa ebben a fórumban is, hogy egy szimpla halandó képes volt felfogni az ellentéteket. Neked kurv@ nehéz beismerni, hogy egy oldalra helyezted a hangsúlyt, ami ferde!!! Nekem nem nehéz!!! Kurv@ sokat hibáztunk és még sokat is fogunk! De amíg ez a felhasználóknak kedvez addig who the fucj cares about is???? Teccikmindnkinekérteni????

#111 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 1:14

Ma aluggyá jól :) Holnap fog csak igazán közeledni álláspontunk.

Mié kapaszkodsz ebbe a svedbe, mikor azt írom már 3x, h náluk is ugyanaz szerepel, mint amit te idéztél. És az az értelmezés hibás.  :think:

Aggyá linket arról, ahonnan te idézted, ezek után csak arra a site-ra fogok hivatkozni, sved-et elfelejtem, istibizi :D

Tessék a kedvenc sájtodró: ms license public for oem partners :think:

#112 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:26

Banyek :D X-D
Ciciman is on borda

#113 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:28

fram! Téged becsüllek, mert érvekkel, neki az arcba tolod a témát. Ezt várja el egy magamfajta "kisker"!!! Itt is megmondom, hogy értem, amit mondasz. Elfogadnom nehéz, alkalmaznom pláne az, de (!) törexem a majd' tökéletesre ami példul elérhetetlen. Mondom, emberileg fogadom el és emberileg próbálom megtenni azt, ami szerintem lehetetlen. Éééérted??? ÉrtiL? :think:

#114 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 01:31

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 1:26

Banyek :D X-D

Közeledtünk? Nem azt mondom, hogy nálam kell mindenkinek vásárolni, csak azt mondom, hogy itt a túloldalon is emberek vannak. Lehet beszélni velünk. Meg fogjuk érteni a problémát és ha jó fej van ezen az oldalon, akkor közösen meg is lehet oldani :Đ

#115 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:08

Azt gondolom, hogy frammal (is) lwfutottuk a körünket. Talán sosem fogunk egy állaásponton lenni, talán így helyes...

Persze ebben Ő is kompetens, de én úgy érzem, hogy Ő és én valahol elelyezkedtünk a mértani közepen...

Talán tönn, mint a semmi, talán több, mire vátni is lehetett, fe ez az, mire mi, mit forgalmazók várunk.

Adni fogunk, többet is, mit el kell várni, de elvárjuk, hogy ehhez a kevéshez alkalmazkodjon a vevő!

#116 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:09

Wlvárható?

Talán igen. Nlunk bizos.

#117 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:19

Idézet: csucs - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 1:28

fram! Téged becsüllek, mert érvekkel, neki az arcba tolod a témát. Ezt várja el egy magamfajta "kisker"!!! Itt is megmondom, hogy értem, amit mondasz. Elfogadnom nehéz, alkalmaznom pláne az, de (!) törexem a majd' tökéletesre ami példul elérhetetlen. Mondom, emberileg fogadom el és emberileg próbálom megtenni azt, ami szerintem lehetetlen. Éééérted??? ÉrtiL? :think:

Hogyne érteném, de

(most mondhatod, h kis kötschög vagyok)

engem az érdekel, h mit mond az MS papper :D

Értem és azt is, h a többiek le se sz@rják a vevőt vásárlás után, nemhogy meghallgatják, netán segítenek neki, ha vmi problémája van. És azt látod, aki netán fenyít, sunyít, susmákol, 2évente cégetfelszámol, azok híznak, a normálisak fogynak. A birka vevő meg csak az árcédulát nézi, aztán eccercsak yóól úgyjár, majd szépen elmagyarázzák neki, h "Jah, 2 év ? Hahhahha! Mit várt, rég elavult, má nemis lehet kapni, annyira régi. Tessékvenni széppet-újjat-óccsóssat-akcijjóssat".

Pont a te érdeked is, h ne legyen birka a vevő, ne lehessen mindenhol átb@szni, észrevegye a (szolgáltatási, hozzáállásbeli) különbségeket is, ne csakéskizárólag az árat nézze.

Szerkesztette: fram 2005. 03. 25. 02:25 -kor

Ciciman is on borda

#118 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:25

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 2:19

Hogyne érteném, de

(most mondhatod, h kis kötschög vagyok)

engem az érdekel, h mit mond az MS papper :D

Értem és azt is, h a többiek le se sz@rják a vevőt vásárlás után, nemhogy meghallgatják, netán segítenek neki, h vmi problémája van. És azt látod, aki netán fenyít, sunyít, susmákol, 2évente cégetfelszámol, azok híznak, a normálisak fogynak. A birka vevő meg csak az árcédulát nézi, aztán eccercsak yóól úgyjár, majd szépen elmagyarázzák neki, h "Jah, 2 év ? Hahhahha! Mit várt, rég elavult, má nemis lehet kapni, annyira régi. Tessékvenni széppet-újjat-óccsóssat-akcijjóssat".

Pont a te érdeked is, h ne legyen birka a vevő, ne lehessen mindenhol átb@szni, észrevegye a (szolgáltatási, hozzáállásbeli) különbségeket is, ne csakéskizárólag az árat nézze.

Előhozom a témát! A MS téma xar volt, mivel ott támogatoott vagyok ezerrel. Szóvl oem hardver, Ez sokkal zuzósabb, de megmonom, sokkal tájékozottab vagyok, movt az eccerű halndó :Đ

#119 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:31

Miazhogy volt?  :D MS téma még fut holnap még egy kört! Minimum :)

Vagy aszondod, h legyen igazam csak hagyjuk a témát? Egy világ omlana össze bennem, ha ezt mondanád :Đ

Nah, én L, holnap folytköv.

ui: csupasz OEM RAMon nincs mit mélázni, az úgy buktás, ahogy van ;)
Ciciman is on borda

#120 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:38

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 2:19

...Pont a te érdeked is, h ne legyen birka a vevő, ne lehessen mindenhol átb@szni, észrevegye a (szolgáltatási, hozzáállásbeli) különbségeket is, ne csakéskizárólag az árat nézze.

Tudod, tudjátok (meg), hogy választás előtt állunk. Egyszerűbb lenne kussban maradni, de talán érdekel néhány embert az, hogy foglelkoztat minket az, hogy végképp befejezzük a ténykedéseinket. Hogy miért? Mert sokkal több pénzt tettünk be, mint amit kivettünk, azaz egy nonprofit szervetet hozzánk képet billgétsz :think: Persze ebben rihadt mód benne vagyunk mi is, ezt nem akarjuk másra kenni, de a honi szokásokat űberelni lehetetlen. Lassan 4 éve csoda, hogy képesek vagyunk fent maradni, holott beszerzéseink és eladásaink teljes mértékben legálisak. Kurva szar a tudat, mikor az udvarunkba beáll egy a8 és a csomitartójáből átjerül egy másik fulssl aitó csomagtartójába az áru, szóval ezek a "cégek" évtizredek allt adőzzák le azt, amit mi pár hónap alatt.

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.