HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:35

Idézet: LML - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:14

Egész egyszerűen meg lehetett volna oldani a dolgokat az én véleményem szerint.

Vagy megszórni a keménymagot gumilövedékessel (valami olyannal ami azért töri a csontokat rendesen)

Vagy ugye mutattak a Tvben egy 2m es 150 kilós kpasz állatot aki összetörte valami csővel a rendőr pajzsot (Öcsém is 2m es meg 100 kilós szóval nincsenek előitéleteim).

Namost, felszólították volna, hogyha közelebbjön fegyverhasználat, utánna levegőbe lövés, ha ez után is jön, egy golyó a lábába.

Utánna max még 1-2 ember jött volna, akik szintén kapnak egy-egy golyót, majd mindenki szépen eltakarodott volna haza.

Ha ez sem oldja meg a dolgot, akkor akik ténylegesen tettlegességre folyamodnak, azokat mind lábonlőni, aztán mikor lett volna 30-40 földön fetrengő idióta, akkor mindjárt elkussoltak volna. (esetlegesen véletlenül csak 2 óra múlva van mentő stb..)

Nem értem, hogy miért nem lehet itt szigort alkalmazni. Ha az kell ezeknek a barmoknak, akkor kapják meg. Lassan már ott tartunk, hogy ha megállít a rendőr igazoltatni majd kiröhögöm, és továbbhajtok. Nonszensz komolyan.

Jah, hát vagy így lett volna ahogyan írod, vagy a maradék pár ezer ember is bedühödik és bedarálják a rendőröket, most meg nézhetnéd a híradóban az elhunytak fényképeit...  :(
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1082 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:35

Amennyiben nem maradunk meg az eseményekhez kapcsolódó rendőri munka miatt felmerülő szakmai kérdéseknél és elmegy a topik a (bármely politikai oldal által gerjesztett) összeesküvés-elméletek taglalásába, akkor azonnal zárom.

#1083 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:36

Mindenesetre az elso sorban allo rendoroket sajnalom. :(  Itt pl kaposvaron csavarhuzoval vagy mivel szurkodtak a rendorok labat... PPeter tanacsara nem mondok inkabb semmit. Sajnalom ezt az egesz helyzetet... vagy mondhatnam azt is, hogy szanalmas.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1084 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:42

Nem vízágyú kell ezeknek, hanem T34-es. Azt foglalják el a barmok. Vagy az egész elszart bagázsra ledobni egy napalmot.... :reklamacio:  :Đ  :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Lauda 2006. 09. 20. 17:44 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1085 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:43

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:31

Ember, láttál már kiképzett Német juhász rendőrkutyát? Mire lenyúlt volna a kőért már a fél keze szét lett volna tépve.
Csak várd ki a végét.
Szerinted.

Huszonöten dobtak követ, nem értelek.

#1086 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 20. 17:46

Bocsi én a rendőri munkával kapcsolatos összeesküvés elméletre gondoltam... ;)

Egyszerűen nem tartom helyesnek, hogy akár gondolati szinten olyan emberekre gyanakodunk, akik nem önszántukból, hanem parancsra cselekszenek. Itt egy egyszerű vezetői tévedés történt, aminek nagyon drága tanulópénze volt. Nekem az első kérdésem az volt egy rendőr ismerősömhöz, hogy hol voltak a pacis rendőrök és a válaszából egyértelműen lejött, hogy még ha össze is tudtak volna nagyjából annyi embert szedni, amennyit érdemes kiküldeni, még akkor is csak jó 2-3 órával az esemény vége után értek volna oda... :( Sajnos tényleg nevetségesen kevés a szolgálatba állítható rendőr nem csak Budapesten, hanem egész Magyarországon. Tegnap este az egyik vidéki kisvárosban, ahol volt tüntetés, 2 fő szolgálatban álló emberke volt, akiből az egyik egy közlekedésis volt. :rolleyes:
Az is tény, hogy nagyon gyatra a felszereltség, de Mo-n szinte minden állami intézménynek gyatra a felszereltsége... Amikor katona voltam, amerre néztem, mára már kőkorszakinak számító technikát láttam. Van egy olyan érzésem, hogy a rendőrségnél is ez a helyzet (ld. a szerencsétlen vízágyús kocsi, szétrepedő pajzsok, szakszerütlenül és hiányosan kiosztott felszerelés, stb.). Szóval elég szörnyű a helyzet és én úgy gondolom, a szolgálatban álló rendőrök döntő többsége megtett mindent, amit lehetett az adott körülmények mellett.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1087 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:46

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:43

És? Csak egy rendőrkutya van az országban?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1088 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:47

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:42

Nem vízágyú kell ezeknek, hanem T34-es. Azt foglalják el a barmok. Vagy az egész elszart bagázsra ledobni egy napalmot.... :reklamacio:  :Đ  :Đ

[IMG --- rozsdás szappantartó --- IMG]

Nem kell ide tank, csak nagyjából a tankkal egyenértékű, korszerű vízágyú... :)

Pl.: http://www.protechar...ial/control.asp

Szerkesztette: LightBringer 2006. 09. 20. 17:47 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1089 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 15:56

Valamint el is vehetik tőle a stukklert, aztán akkor rosszabb vége lesz. Ezért nem szoktak ilyen helyre fegyvert cipelni. Itt nem tudom volt-e náluk, de általában Fradi meccsre meg többi balhézós helyre sem kellene vinniük.

Ezért soroznám meg a tömeget 200 méterről egy géppuskával, oszt csókolom.

Az elsőben egyetértünk. ;)
A másodikat illetően, háááát.Ez is egy módszer.Bár most megnéztem a híradóban a dolgot (tegnap este nem láttam), én lehet, hogy még közelebbről lőnék a sok büdös tahó bunkóra. :smoker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1090 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:49

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:42

Nem kell ezt elfoglalni. Szétesik ez magától is.  :D
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#1091 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:49

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:43

Viszont ha egyszer megkapja, az már többet nem dobál... Meg aztán tüntetők egymás sem fogják megszórni, az ilyen kutya meg ritka dolgokat tud müvelni, mert pld. ütni is tud...
Make love not Wor.

#1092 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:59

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:47

Nem kell ide tank, csak nagyjából a tankkal egyenértékű, korszerű vízágyú... :)

Pl.: http://www.protechar...ial/control.asp

Ez már igen...

Viszont ha magára marad, elsüllyed, s a víz is elfogy, ennek is kampec. :)  :D

#1093 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:00

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 17:31

Ember, láttál már kiképzett Német juhász rendőrkutyát? Mire lenyúlt volna a kőért már a fél keze szét lett volna tépve.
Csak várd ki a végét.
Szerinted.

Én emeltem már !!!!!nyugalmazott, rég kiszolgált!!!!! rendőrkutya gazdája "ellen" játékpisztolyt.

A kutya ki volt kötve a kapuvashoz, a dolgot kiváncsiságképpen csináltuk.
A kutya kb 1 hete volt a gazdánál, úgy hozhatta el a rendőrségről, mert elaltatták volna.

Mikor kezdtem felemelni a csúzlit, majdnem kirántotta a kapuvasat a helyéről, mikor pedig a gazdája ellen fordítottam azt a műanyag szart, azthittem kirántja az egész kaput tokostól mindenstől.

Ha nem lett volna kikötve, biztosan szétszaggatja a karomat amiben a játék fegyver volt.

Namost ha egy ilyen kutyát ráuszítanak valakire, akkor annak esélye nincs. A követ még felkapja, de hogy azzal eltalálja a kutyát, arra gyk 0 esélye lett volna.
100%

#1094 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:02

100 millio forintos kar es hasonlo... a rendorseg mit csinal? Logatja a toket?! Mi a francrol beszelnek... Biztositas? A francokat... mindent, csak azt nem.

Ha felduljak egesz budapestet az en nyamvadt adombol fogjak a karokat rendbehozatni.  :mad:  :mad:  :mad:  A fenebe is... Miert azokat kell megvedeni, aki kart okoz?!?! Engem miert nem vedenek meg... a bekes ember jogait miert nem vedik meg? (Amin meg felkaptam a vizet az az, hogy a biztosito nem fizet... marha jo...)

Egyszeruen a lelegzetem is elall... en mar reszben angliaban elek. Eddig ugy gondolkodtam, hogy megprobalok elni magyarorszagon. Megiscsak itt szulettem, probalnek itt elni... viszont egyre inkabb ugy latom, hogy a csaladombol akit csak tudok, viszek. Bocsanat, de merges vagyok... nagyon... :mad:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1095 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:02

Abban az egyben reménykedem még, hogy akit elkapnak, és azonosítanak ténylegesen, hogy rendőrre emelt kezet/botot/követ/akármit, azokat simán csukják be 3-5 évre.

Nem kell ezeknek rendes tárgyalás stb.

A képek alapján nagyon szépen azonosítható, onnantól gyorsitott eljárásban 5 év letöltendő.
Kész.

100 embert leültetnének holnap, 2 napom belül senki nem menne ki az utcára.
100%

#1096 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:03

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:59

Viszont ha magára marad, elsüllyed, s a víz is elfogy, ennek is kampec. :)  :D

Kicsinek kicsi, de el nem süllyed:

Kép
Make love not Wor.

#1097 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:06

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 19:02

100 millio forintos kar es hasonlo... a rendorseg mit csinal? Logatja a toket?! Mi a francrol beszelnek... Biztositas? A francokat... mindent, csak azt nem.

Ha felduljak egesz budapestet az en nyamvadt adombol fogjak a karokat rendbehozatni.  :mad:  :mad:  :mad:  A fenebe is... Miert azokat kell megvedeni, aki kart okoz?!?! Engem miert nem vedenek meg... a bekes ember jogait miert nem vedik meg? (Amin meg felkaptam a vizet az az, hogy a biztosito nem fizet... marha jo...)

Egyszeruen a lelegzetem is elall... en mar reszben angliaban elek. Eddig ugy gondolkodtam, hogy megprobalok elni magyarorszagon. Megiscsak itt szulettem, probalnek itt elni... viszont egyre inkabb ugy latom, hogy a csaladombol akit csak tudok, viszek. Bocsanat, de merges vagyok... nagyon... :mad:

Nekem az egyik rokonom Svédországból költözött haza vagy 8 éve.Mondanom se kell már régen megbánta.Pedig kb csak 5 évet élt kint.
Úgyhogy értem a problémád.Sőt. :respect:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1098 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:11

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 17:35

Jah, hát vagy így lett volna ahogyan írod, vagy a maradék pár ezer ember is bedühödik és bedarálják a rendőröket, most meg nézhetnéd a híradóban az elhunytak fényképeit...  :(

Nézd, legalább így vagy úgy de vége lett volna.

De ha minden rendőr fel van fegyverezve, akkor ha bemenekülnek a Tv- székházba, akkor nem mentek volna utánnuk, az is biztos.

Akármilyen hülye is vagy, nem mennél be megtámadni egy épületet, ahol tudod, hogy 20-30 felfegyverzett rendőr vár rád, akik lőni is fognak..

Az hogy kint esetleg felgyujtanak pár autót, az még "belefér", azért nem kell agyonlőni senkit, de mégse 20-30-50 rendőr fekszik kórházban 100% táppénzen (teljesen jogosan, de akkor is pótolni kell egy másik emberrel akinek akárhogy is nézzük a Te meg az én adómból kell kifizetni a bérét)
(ha jóltudom a rendvédelmi szerveknek alapból 100% a táppénzük, ráadásul ez ugye munkahelyi baleset ami szintén 100%)

Viszont biztosan vannak a rendőrségnél is olyan fegyverek, sokkolók, viperák, kardok stb, amivel olyat oda lehet sózni, hogy az adott delikvensnek kifordul a szeme a helyéről, az meg dilettáns dolog, hogy azok után amik különböző emberek szájából elhangzottak (hergeljünk mindenkit, újabb 56 etc.) nem vezényelték ki a készenléti rendőröket megfelelő felszereléssel.
100%

#1099 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:20

Most hallottam azt a Kossuth téri tüntetés felvételéről hogy az MTV szétrombolása szinte jogos volt mert a hazug kormányt szolgálta. Békés tüntetés?

#1100 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:22

Idézet: carcass - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 18:06

Nekem az egyik rokonom Svédországból költözött haza vagy 8 éve.Mondanom se kell már régen megbánta.Pedig kb csak 5 évet élt kint.
Úgyhogy értem a problémád.Sőt. :respect:

Én most is itt vagyok,d e szívesen mennék haza. :)

-----

Néztem a Híradót és olyan ideges lettem. A sok gyökér csak rombol és fel van háborodva ha a rendőr visszadobál. :) Simán lehetett volna gumilövedékes fegyvert használni. Tipikis kis senkik akik messziről dobálnak, aztán ha megindulnak a rendőrök akkor futnak ahogy bírnak.
Amúgy kit bántottak a rendőrök, miért dobálják őket féltéglával? Vagy csak annyi a bűnük, hogy próbálják megfékezni a rombolást?

Szerkesztette: Lipton 2006. 09. 20. 18:29 -kor

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.