Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 20:25
Nem értem, miért kell felháborodni ezen? Miért kell a jogban jártas haverodnak egyből előadni magát?
Gondolom, nyitott szemml jártok a világban, tudjátok, hogy ilyen lesötétített autókban nem pedagógusok szoktak ülni, és épp korrepetálni.
Tudjátok nagyon jól, hogy Magyarországon a Mercedesek, BMW-k, Audik bizonyos méret felett 80%-ban a szürkében/feketében járó embgerkék tulajdonában vannak.
Ha ezt tudjátok, miért a felháborodás?
Meggyőződtek róla, hogy Ti annak a kivételezett 20%-nak a képviselői vagytok. Emiatt egyből zokon kell venni az igazoltatást??? Tényleg nem értem...
Jól értem, hogy 2,9-ért eladó a haverod sötétített üvegű sötétkék A6-osa? Érdekelne...

))
Tudsz róla bővebbet írni?
ha neki jól esik, adja csak elő magát. nekem 8. tőlem elvárják a zsaruk, hogy mindent szabályszerűen csináljak, akkor talán tőlük is elvárható lenne ez. nem?
amúgy érdekes, de miután világossá vált számukra, hogy olyannal vannak szemben, akinek van valami fogalma a dolgokról egyből változott a hangnem.
ezzel a bms/audi/merci > bűnöző nem értek egyet.
nem az igazolást veszem zokon. jót röhögtünk az egészen. csak leírtam hogy milyenek a rendőrök. 3x mennek körbe mire megállnak, ilyen autó miatt álltak meg. épeszű bűnöző nem várja meg a harmadik kört, és nem a legfeltűnőbb autóba készül bankrablásra...
nem hiszem hogy eladó az audi. 1 hónapja vette. kereskedésbe bement, megvette. bárki megkapja ennyiért. nézz szét hasznaltauto.hu-n. az egy más kérdés hogy milyen állapotú, mennyi idős, mennyi km van benne. én nem vennék ilyen autót. neki nagy autó kellett, audi kellett, ő örül neki. na de ez egy másik topic témája.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.