HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#261 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:02

Idézet: Lauda - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 14:31

5 ezer forintért Windows? Ezt te sem gondolhatod komolyan. :omg:  Csak gondolj bele mennyi ember dolgozik a fejlesztésén, tesztelésén több évig, aztán meg odaadják 5 ezer forintért? Ennyi erővel az 5 millás kocsikat miért nem adják 1 misiért, akkor mindenki meg tudná venni. De nem is ez a lényeg. A programok közül nem az oprendszer a drága! Ezt egyszer kell megvenned, utána annyiszor telepíted, ahányszor csak akarod, használod minden nap, mert enélkül sz@rt sem ér a géped, a frissítéseket pedig ingyen kapod. Számoljuk csak ki mennyit költünk cigire, piára, bulizásra, szerintem ehhez képest eltörpül egy Windows ára. El kell dönteni, vagy megveszed, vagy másoltatsz és használod illegálisan. De komolyan, sokszor már hányingert kapok attól, hogy ilyen szar winfos, meg buzi microsoft meg hasonlók. Pedig a fórumozók 90%-a biztos nem fizetett érte egy petákot se. Még véletlen sem akarom védeni a Microsoftot, de azt mindenki elismeri, hogy ma ez a legstabilabb, leg felhasználóbarátabb oprendszer, s ezért fizetned kell, vagy nem kell, de akkor ne is reklamáljunk. ;)

Csak ahhoz, hogy a Windows-t biztonságosan tudd használni vegyél egy viruskergetőt egy tűzfalat, minimálisan. (És akkor még Office-ról ill célszoftverrről (grafikai, programozási, stb) még nem is beszéltünk.
És még így sem vagy védve a spontán Win-ökörségek ellen.

Tehát hiába 20 az xp, az még mindig nem pro, plusz ugye magában kétpercenként megtalálja valami virus. Hol téríti meg azt a kárt az MS, hogy bejön a hacker, bejön a virus, lefagy a win, és elmegy a munkám?

Szóval kérjenek sok pénzt egy olyan dologért, ami müködik! (pl senki nem prüntyög a legújabb BMW-k ára ellen, mert müködnek). De ha szar, akkor ne adják aranyárban. :)

Amúgymeg warez-hez meg annyit, hogy tőlem terjesszék pénzért, engem nem zavar. Annyi erővel dögöljenek meg a qrvák is, mert pénzért adják, ami ingyen lenne. :) (Ingyent a "régi" warez-felfogással kapcsolatban értem, miszerint sok ember szerint az jó, ha ingyen adják a warez-cuccokat, de milyen szemétség ezen meggazdagodni.)

Filmet magának másoljon mindenki, de ha kereskedik, vállalja a veszélyt, hogy büntetik ezért.

Szerkesztette: KergeK@csa 2005. 03. 26. 20:04 -kor

#262 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:54

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 20:02

Csak ahhoz, hogy a Windows-t biztonságosan tudd használni vegyél egy viruskergetőt egy tűzfalat, minimálisan. (És akkor még Office-ról ill célszoftverrről (grafikai, programozási, stb) még nem is beszéltünk.

Tehát hiába 20 az xp, az még mindig nem pro, plusz ugye magában kétpercenként megtalálja valami virus. Hol téríti meg azt a kárt az MS, hogy bejön a hacker, bejön a virus, lefagy a win, és elmegy a munkám?

Szóval kérjenek sok pénzt egy olyan dologért, ami müködik! (pl senki nem prüntyög a legújabb BMW-k ára ellen, mert müködnek). De ha szar, akkor ne adják aranyárban. :)

Amúgymeg warez-hez meg annyit, hogy tőlem terjesszék pénzért, engem nem zavar. Annyi erővel dögöljenek meg a qrvák is, mert pénzért adják, ami ingyen lenne. :) (Ingyent a "régi" warez-felfogással kapcsolatban értem, miszerint sok ember szerint az jó, ha ingyen adják a warez-cuccokat, de milyen szemétség ezen meggazdagodni.)

Filmet magának másoljon mindenki, de ha kereskedik, vállalja a veszélyt, hogy büntetik ezért.

Ha magánemberként használod, van egy rahedli ingyenes program, még vírusirtó, meg tűzfal is. Van is egy elég szép topika itt.
Az sp2 beépített tűzfalával elégedett vagyok, a notebookon pl. csak az van.

Aki nem dolgozik a gépével, annak egy works is elég, ami totál olcsó. 2001óta van meg az Office2000 és még mindig vidáman használom, tökéletesen elég. Akkor 60nettó volt, ezt ha most elosztod 5 évre, nem olyan vészes.

Az XP pro-t majd magyarázzad meg, hogy miért szükséges egy otthoni konfighoz. Persze tudom, corporate edition csak abból van, így Home tudtommal nincsen illegálisban, csak Prof. Mondjuk úgy valóban nehéz összehasonlítani, ha csak az egyiket ismered.

Minden 1.0ás embernek van a gépén egy Office XP nagyonsok Profession anyámtyúkja és használja belőle a word-öt háromsoros levelekre, az excelt meg 5 szám összeadására.
Van még Photoshop x.nagyonsok, azt használja a képek átméretezésére, meg a contrast állításra. Kongratulálok. Hallott valaki a Photoshop Elementsről? Én vettem egyet 25-ért, igaz adtak mellé egy Canon Lide50-es scannert; vagy fordítva, ahogy tetszik.

Egyébként a kutyát nem érdekeli, hogy otthon Gipsz Jakabnak mennyi warez cucca van, amíg nem kezd belőle komoly pénzt csinálni. De az elég érdekes, hogy megy itt a sírás, hogy milyen drága a szoftver, a cd, meg a dvd, de a legújabb geforce nagyonsok, meg a radeon mégtöbb befigyel félévente a gépekbe, karöltve a több Ghz-s procikkal, meg ram hegyekkel.

#263 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 21:19

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 7:30

Azért kicsit álljunk már meg!
Én mondtam, hogy teljesen elfogadhatónak tartom a letöltést, hiszen olyan, mint a kölcsönkérés, amíg nem adod el. De nekem azzal senki ne érveljen, EGYEDÜLI ÉRVKÉNT, hogy azért tölt, mert drága a DVD! 1000 forintért se vennék meg egy DVDt, ha csak egyszer akarom megnézni, és viszont ha valamelyik film nagyon tetszett, akkor megvárom, amig 4000 forintos lesz, és akkor megveszem!

Amig ebben az országban mindenki csak sírni tud, hogy de szarok a bérek, meg minden drága, addig nem fogunk haladni! Aki igazán szegény, az nem ADSL-lel húzza a filmeket és közben sír, hogy annyira csóró, hanem még hírből sem hallott a DC-ről, és szórólapon látott számítógépet.

Ehez muszáj hozzászólnom.
Szerintem, ha átlagba egy ember otthon megnéz egy hónapba 8-10 filmet, és azt boltba venné meg, lehet, hogy 40 rugó alatt nem úszná meg.
Kinek van ennyi pénze filmre egy hónapba?
Az, meg, hogy vesz az ember egy filmet egy hónapba, mert arra telik, az nem valami hű+ha nagy szórakozás.
A sírásrívás tényleg nem helyénvaló, inkább perelni kéne az összes ilyen "jogvédő" irodát.
Én nemzetközi minősítési rátát készítenék, ez alapján lehetne osztályozni a filmeket, persze csak egyszerűen, hogy hányan nézték meg az adott országban a filmet, vagy nemzetközileg mekkora volt a nézettsége.
Emellett tekintettel lehetnének a filmnek korára is, mondjuk -%-kall.
Korrekt lenne.

Szerkesztette: Socket 2005. 03. 26. 21:22 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#264 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 21:29

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 20:54

hogy milyen drága a szoftver, a cd, meg a dvd, de a legújabb geforce nagyonsok, meg a radeon mégtöbb befigyel félévente a gépekbe, karöltve a több Ghz-s procikkal, meg ram hegyekkel.

Csak kérdezek valami, szerinted ez kit érdekel?:
Nem kötekedem. :)
Amíg belehet szerezni így is, és aki tudja, hogy kell beszerezni, az be is fogja szerezni.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#265 Felhasználó inaktív   Baggio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 21:47

Nálam a tinilányom (12 éves) eldöntötte a kérdést minden héten más együttes tetszik neki meg másik filmről hallott a suliban, A 9 éves lányomnak megint más az izlése,de ő még ráadásul odavan a sportjátékokért is.
Az asszonynak megint csak más féle zene és film tetszik.
Ha belegondolok havi fizetésem elmenne a CD-DVD boltban, meg hülyének is néznének ha egyszerre vennék Enimen meg Balázs Palit cédét amit természetesen a kislányom megis unna 2 hét alatt.
Erre való a fáljcserélő valamint az ftp. Kényelmes, gyors, olcsó.
Abit AA8 Duramax  P4 3.2@3.8  2x512DDR2  Inno Geforce 6800GT NV Silencer Rev2  2x250GB Hitachi Sata  Pioneer 109 DVD  17"Samsung 757p (Teljesen eladósodtam tehát két évet ki kell bírnia)

#266 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 26. 22:18

Idézet: Baggio - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:47

Nálam a tinilányom (12 éves) eldöntötte a kérdést minden héten más együttes tetszik neki meg másik filmről hallott a suliban, A 9 éves lányomnak megint más az izlése,de ő még ráadásul odavan a sportjátékokért is.
Az asszonynak megint csak más féle zene és film tetszik.
Ha belegondolok havi fizetésem elmenne a CD-DVD boltban, meg hülyének is néznének ha egyszerre vennék Enimen meg Balázs Palit cédét amit természetesen a kislányom megis unna 2 hét alatt.
Erre való a fáljcserélő valamint az ftp. Kényelmes, gyors, olcsó.

Igazad van. Az asszony is mondta biztos, hogy ruhát is lehetne lopni. Kéne már egy új, a tegnapit már unja. :)
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#267 Felhasználó inaktív   Laun 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 22:37

Benneteket olvasva elgondolkodtam azon, hogy egyre több ismerősöm veszi meg a Win Xp-t a boltban az új géphez. Mer ugye elöbb-utóbb cserélni kell gépet, alkatrészt. Ha már 100 eFt fölötti vasat vesz, alig több mint 20 eFtért már elviselhetőbb az xp ára is. Pláne, ha részletre is megy. Ebből azt látom, hogy ha kezd megfizethető áron hozzáférhetővé válni vmi, akkor a többség kevéssé bíbelődik a kalózkodással. Pláne a médiafájloknál. Ha mondjuk elérhető áron, legálisan (persze drágábban mint az olcsó, kilóra (MBra) letölthető gyengébb kalózmásolatok) rendelkezésre állnának a neten minőségi filmek, zenék, akkó most nem lenne miről beszélnünk. Lehet, hogy nem változna (lényegesen) a kiadók bevélele, de keményen meg kellene dolgozni nekik (legalább az elején) egy ilyen rendszer kiépítésén. A művészek biztosan örülnének, hogy hivatalosan több rajongójukhoz jutnának el a műveik. Persze egyszerűbb a BSA, ASVA, stb. létrehozni. Bár pl. ha belegondolok, hogy az MS azért tart fenn irodát, hogy ahányszor feljesztem a gépem, mindig be kelljen telefonálni újra regisztrálni, akkor ezen irodák/cégek/alapítványok/hatóságnak látszó intézmények összessége, fenntartása nem kis pénz lehet. Amit aztán a legális felhasználóknak kell megfizetni. A jelenlegi viselkedésükkel szinte támogatják/generálják a kalózkodást. Akko miért is nem a mindenki számára jobb/törvényes utat választják?

#268 Felhasználó inaktív   Baggio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 22:41

Ugyan ne hasonlítsd már össze.
Ha kimész a piacra ruhát vásárolni aminek egy része szintén nem legális úton jutott oda akkkor annak fizeted ki a pénzt aki összegyűjtötte a ruhát és árulja.
Abit AA8 Duramax  P4 3.2@3.8  2x512DDR2  Inno Geforce 6800GT NV Silencer Rev2  2x250GB Hitachi Sata  Pioneer 109 DVD  17"Samsung 757p (Teljesen eladósodtam tehát két évet ki kell bírnia)

#269 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 22:52

Idézet: Gandalf - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 19:09

ne flémeljünk már bazze..

nekm erohadt meg linux is a kezem alatt ugy, hogy a reset gomb kellet hozza, meg futott nt server 2 évet egyfolytában ..

:smoker:

go out a flémmel innen

Nem tudom, hogy miért kell ennyire kirohannod. Miért fáj az neked, hogy elmondtam a véleményemet valamivel kapcsolatban? Mert szerintem azért nem helyénvaló az az állítás, hogy Windows a legbiztonságosabb op.rendszer. És szerintem ezt még egy épeszű win. user is belátja.

Ennyi. Peace!!!!
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#270 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:01

Idézet: Baggio - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:41

Ha kimész a piacra ruhát vásárolni aminek egy része szintén nem legális úton jutott oda akkkor annak fizeted ki a pénzt aki összegyűjtötte a ruhát és árulja.

Ez érdekes asszociáció volt, és nem nevezném kristálytisztának az eredményt (akkor most a piacon lehet pénzt adni valamiért, mert akár lopott is lehet, vagy tovább lehet lopni, vagy mi?).

Visszatérve az általad eredetileg említettekre. Szóval ha a feleségednek, lányaidnak új ruha, játék, ékszer, stb. kell, azt is rögtön rohansz beszerezni (és persze két hét múlva kidobod, ha megunják)? Ja, vagy az nem olyan egyszerű, mint mindenfélét letölteni.

#271 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:50

Idézet: Gandalf - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 19:11

:nevet2:

Ha esetleg ezt egy egész picit bővebben kifejtenéd, megköszönném.
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#272 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:11

Szerintem a ruhapiacos hasonlatban azért van igazság. Én azzal egészíteném ki, hogy amig nem volt elérhető közelségben a letöltés, addig a piacon vettük a Neki, Adios, Pumo cipőket, és szintén itt lehetetett beszerezni a másolt videokazettát alámondással. Meg emlékszem én olyan Szomszédok részre, amelyikben becsípte a magnó az új kazetta szalagját, és persze Vágási "Igazságbajnok" Feri egyből tudta, hogy ez azért van, mert illegális másolat, bizonyám! És megvolt a heti tanulság.

A lényeg az, hogy az ember mindenben megtalálja, hogy lehet spórolni, csak éppen bútort, ruhát, hardvert nem tudunk letölteni, kénytelenek vagyunk érte valamennyit fizetni. Amit viszont letöltünk, megszoktuk, hogy ingyenes, és azért ezt nem kéne teljesen engedni elhatalmasodni, mert tudni kell, hogy mindennek ára van. Pl ha egy illegális program egyszer csak azt írja ki, hogy "Cumi van, én most formatálok, legközelebb ne használj illegális szoftvert", nem mondhatunk semmit...
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#273 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:40

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:11

Pl ha egy illegális program egyszer csak azt írja ki, hogy "Cumi van, én most formatálok, legközelebb ne használj illegális szoftvert", nem mondhatunk semmit...

Volt már valami hasonló igaz szellemesebben. valamelyik civilization-ban csinálták azt meg, hogy amikor a program érszékelte hogy törött, akkor a kovács vadisznókat kezdett gyártani és valahogy nem haladt emiatt a civilizáció :D Ment is a fórumokon, meg IRC-n hogy milyen szar, buggos a játék :nevet2:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#274 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 08:18

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 23:40

Volt már valami hasonló igaz szellemesebben. valamelyik civilization-ban csinálták azt meg, hogy amikor a program érszékelte hogy törött, akkor a kovács vadisznókat kezdett gyártani és valahogy nem haladt emiatt a civilizáció :D Ment is a fórumokon, meg IRC-n hogy milyen szar, buggos a játék :nevet2:

Az a settlers volt..És a forumokon az ment, hogy szar a törés azéert gyárt a kovács disznókat, meg a fák nem növekednek egy idö után :D
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#275 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 08:19

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:50

Ha esetleg ezt egy egész picit bővebben kifejtenéd, megköszönném.

A lindowst minösitettem, nem az elgondolását :D

#276 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 08:20

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:01

Visszatérve az általad eredetileg említettekre. Szóval ha a feleségednek, lányaidnak új ruha, játék, ékszer, stb. kell, azt is rögtön rohansz beszerezni (és persze két hét múlva kidobod, ha megunják)? Ja, vagy az nem olyan egyszerű, mint mindenfélét letölteni.

Hát majd ha lesz lányod, te is meglátod, mennyivel másabbul fogsz gondolkodni :D

#277 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 09:47

Idézet: Gandalf - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 8:19

A lindowst minösitettem, nem az elgondolását :D

Ja, értem! Én még nem próbáltam, csak olvastam róla. De ugye ez most  :offtopic:

#278 Felhasználó inaktív   StarZ3r0 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 10:55

hiho

vegigolvastam ezt a par postot
ki mit gondol, kimennek userekhez? ha igen, akkor ip alapjan fognak dolgozni
vagy csak a bankszamlat nezik meg?
utobbi mellett szol, h eleg maceras lenne ez elobbi, mivel tobb user tobb helyrol hasznalta az accjat
For our present trouble, which is only for a short time, is working out for us a much greater weight of glory.
II. Corinthians 4.17

#279 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 13:36

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 20:02

Szerintem ez elkerülte a figyelmed a hsz-ban:

Idézet

A programok közül nem az oprendszer a drága! Ezt egyszer kell megvenned, utána annyiszor telepíted, ahányszor csak akarod, használod minden nap, mert enélkül sz@rt sem ér a géped, a frissítéseket pedig ingyen kapod. Számoljuk csak ki mennyit költünk cigire, piára, bulizásra, szerintem ehhez képest eltörpül egy Windows ára. El kell dönteni, vagy megveszed, vagy másoltatsz és használod illegálisan.

Pont erről beszéltem, hogy nem az oprendszer a drága. A hozzávaló programokhoz már semmi köze az operációs rendszerhez, mert az már fakultatív, hogy ki mit vesz meg hozzá, kinek milyen progikra van szüksége.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#280 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 16:43

Idézet: StarZ3r0 - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 10:55

hiho

vegigolvastam ezt a par postot
ki mit gondol, kimennek userekhez? ha igen, akkor ip alapjan fognak dolgozni
vagy csak a bankszamlat nezik meg?
utobbi mellett szol, h eleg maceras lenne ez elobbi, mivel tobb user tobb helyrol hasznalta az accjat

Szerinted életszerű lenne, hogy egy magát közhasznú alapítványnak nevező :omg: (asva), a jogi személyekre vonatkozó korlátozott jogokkal, mindenféle vélt -esetleg- valós indokkal/bizonyítékkal,  bírósági végzést intéz, IP cím alapján történő helymeghatározáshoz, majd házkutatási parancsot kér, ezekután, a rendőrséggel karöltve, az ország egész területén, egyesével 15-20ezer júzerhez bekopogtat, és lefoglaltatja a szerzői jogokat sértő számítógépeket, szakértőkkel bevizsgáltatja, majd büntetőfeljelentéseket tesz.
Ezután évekig pereskedik velük, -tekintettel az internetes szerzői jogok nem egyértelmű jogszabályaira - vállalva a pervesztés kockázatát, annak nem kis anyagi költségét.
Nem beszélve az esetleges kártérítési perekről.

Hazudoznak, ijesztgetni próbálnak, és ahelyett, (a kiadókkal karöltve) hogy normális menetbe terelnék az internetes letöltéseket csak nézik ahogy önnön kapzsiságuk és tehetetlenségük miatt forint/dollár milliók/milliárdok folynak ki a kezükből.

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.