HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#501 Felhasználó inaktív   PAStheLoD 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:24

Idézet: kiskaloz - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:36

az utcan meg fenyes nappal kirabolnak azt bezzeg letojjak.

Ez b4ssza az én csőrömet is .. persze gazdasági okokból könnyen indokolható, hogy az "csak" pár tíz ezer ft, mobil, tárca, aranyóra .. míg itt havi sokkáról van szó .. viszont akkor is! Mi az, hogy kirabolnak? Neki kenyérre kell? Persze, adja el a hatkilós fuxxát meg a harminc darab harmincháromtizesét, lesz kenyérre való..
-= hátööö ... msn://pas@uze.net  ilyen-eg0-bl0g: pasthelod.ashes.hu =-

#502 Felhasználó inaktív   PAStheLoD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:26

Idézet: kiskaloz - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:23

en fovarosi vagyok van egy kis szerverem nekem is 500 giga tarhellyel de lekapcsoltam. jobb felni...:)

Én inkább a winyókat nulláznám és a logokat törölném, vagyis fordítva :] Azért érted, nem? :p

Sok helyen van sok doboz, egy ftp bouncer, és mögötte a pár igazi tárhely, külön ip, külön hosting cégnél, akár még külön szobában is .. megéri nekik.
-= hátööö ... msn://pas@uze.net  ilyen-eg0-bl0g: pasthelod.ashes.hu =-

#503 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 14. 21:48

Idézet: Curtis - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:42

Nem értek valamit (sokmindent nem értek, de ezt különösen nem). Az SMS warez hogy a búbánatos fa**omba bír virágozni ennyire? Azt nem veszi észre senki? Vagy Kovács tizedes is beküldi az SMS-t? Mert ezek (Fw, Uw, Atw, Cjb...stb) úgy virágoznak, burjánzanak a warezból napról-napra, hogy a lombkoronától már a földet sem látni és csak a hülye nem veszi észre.

Erőt, egészséget :cool: SMS-t nem küldünk, szolgálunk és védünk. :smoker:

kiskaloz: azt ugye tudod, hogy ha egy ilyen beszólás után a HWSW-től megérdeklődik az IP-címedet, minden további kérdés nélkül ki kell adniuk? :think:

#504 Felhasználó inaktív   Curtis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:16

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:48

Erőt, egészséget :cool: SMS-t nem küldünk, szolgálunk és védünk. :smoker:

kiskaloz: azt ugye tudod, hogy ha egy ilyen beszólás után a HWSW-től megérdeklődik az IP-címedet, minden további kérdés nélkül ki kell adniuk? :think:

Szerintem kiskaloz IP címe nem fedi a valóságot :) Ha még ügyes is volt, akkor még azt sem tudják megmondani, hogy Proxyn volt-e, vagy sem.
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver

#505 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:19

Idézet: Curtis - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 23:16

Szerintem kiskaloz IP címe nem fedi a valóságot :) Ha még ügyes is volt, akkor még azt sem tudják megmondani, hogy Proxyn volt-e, vagy sem.

Kiskalóz, úgyhogy nem tudhatjuk... :) A látszólag "elite proxyk" pedig gyakran honeypotok, jobb az óvatosság. Semmiképpen nem ésszerű fórumon ilyesmit fennhangon hirdetni.

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 09. 14. 22:22 -kor

#506 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:37

Szerencsére én érintett nem vagyok, de tényleg rettentő fura, hogy máskor az ilyen fogások után pár órával már zengenek a híradások a nagy nyomozási sikerről - most meg semmi, csak csönd és hullaszag.

Vagy nagyot tarolt a rendőrség, és fejtik a logokat csendben, hogy neadjisten userekhez is eljussanak(ez magyarázná a sajtócsöndet), vagy tényleg minden ilyen szerver leállt óvatosságból.

Szerkesztette: freeone 2005. 09. 14. 22:38 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#507 Felhasználó inaktív   virkir 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:01

Tud valaki már valami konkrét infót?

#508 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:11

Idézet: Templomegere - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:31

és ami most futott N-néven és régebben S-volt a neve ?

Igen. Én is ezt használtam a kezdetektől fogva. :(

Szerk.: hol/hogyan tudnék csatlakozni valahova máshova, ami még megy ?

Szerkesztette: iljicSke 2005. 09. 15. 07:13 -kor

I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#509 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:29

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 23:37

...vagy tényleg minden ilyen szerver leállt óvatosságból.

Altalaban igy szokott lenni. A forgalmi gorbe alacsonyabb ive nem csak a lefoglalt szerverek miatt van hanem a biztonsagi okokbol leallitott szerverek miatt is...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#510 Felhasználó inaktív   QuToR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:50

Sziasztok!

Lehet, hogy most megköveznek azért amit most fogok írni, de ugye szólásszabadság van!

Végigolvastam a fórumot és nyavajgó emberke örül annak, hogy a warez szervrek, dc-k stb. lebuknak, és hangzatos mondásokkal jönnek "Miért fizetsz azért ami másnak ingyen van" stb. Ugyanmár! Ha szoftvereket, fimeket nem adnák horribilis áron akkor mindenki megvenné őket. De így, a mostnai helyzetben nem is csodálom, hogy mindenki a kalóz cumókkal nyomul. Azok az emebrek akik pedig azért nyavajognak, hogy az ftp üzemeltetők mennyi pénzt beszednek, azok meg ********. Nagyon sokan fizetnek ilyen szolgáltatásokért, mert csak így tudnak hozzájutni az új cumókhoz! Aki pedig ez ellen van az egyszerűen irígy. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy warez ftp-t csináljon és "meggazdagodjon".

Szal inkább ****** be és gyászoljunk inkább, és dühöngjünk, mert mindig a ******* userek miatt buknak meg ezek a szerverek!

:grrr:

A zsaruk, meg asva, meg bsa, meg minden ilyen gyík szervezet :kma:

Q

(EGYEDI VÉLLEMÉNY)

Szerkesztette: QuToR 2005. 09. 15. 07:52 -kor

Mindenki arra költi a pénzét amire akarja..... de ha lehet mindenki utaljon a következő számlára egy kicsit 1177.............................

:)

#511 Felhasználó inaktív   Frank99 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:50

Hali!
Most látom, hogy az ftp program megpróbál kapcsolódni, de már más az IP címe, mint tegnap volt.
Régi filozófusunk sztem csak áll, nem bukott meg.

#512 Felhasználó inaktív   istvanka1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:52

Lehet, hogy kuncsorgásnak tünik a dolog, de  szeretnék kérni a Tisztelt Tagságtól egy ajánlást még müködő ftp-re.
Ha van valakinek és be tud ajánlani valahová, kérek pm-be egy üzenetet.
Köszönöm...

#513 Felhasználó inaktív   virkir 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:54

Idézet: iljicSke - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 8:11

Igen. Én is ezt használtam a kezdetektől fogva. :(

Szerk.: hol/hogyan tudnék csatlakozni valahova máshova, ami még megy ?

Én csak 2004 dec.-től.
Ez nekem is jó lenne :)

#514 Felhasználó inaktív   virkir 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:56

Idézet: Frank99 - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 8:50

Hali!
Most látom, hogy az ftp program megpróbál kapcsolódni, de már más az IP címe, mint tegnap volt.
Régi filozófusunk sztem csak áll, nem bukott meg.

Bár igazad lenne :respect:

#515 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:26

Idézet: QuToR - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 8:50

Nagyon sokan fizetnek ilyen szolgáltatásokért, mert csak így tudnak hozzájutni az új cumókhoz! Aki pedig ez ellen van az egyszerűen irígy.

Butasagot beszelsz... a p2p koraban nincs semmi, amit ne lehetne beszerezni bittorrentel vagy DC-vel... es meg fizetni se kell erte.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#516 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:40

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:26

Butasagot beszelsz... a p2p koraban nincs semmi, amit ne lehetne beszerezni bittorrentel vagy DC-vel... es meg fizetni se kell erte.

Samott

Lehet, de én eddig amit nem FTP-ről szedtem az csigalassan és kiszámíthatatlanul jött. :(
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#517 Felhasználó inaktív   Frank99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:41

Samott

csak a DC-vel egyúttal +osztasz is, így azonnal illegális mindennemű cselekményed, zene és film is.
Míg ha máshonnan szeded a zenét és filmet, amíg a saját igényedet szolgálja ki, másnak nem adod, írod tovább, ARTISJUS szerint legális a letöltés.

Míg a DC helyből illegális, főleg ha olyat osztasz meg.
Sajnos vannak rendőri DC serverek is, amiken figyelik és loggolnak.
Jobb ha tudod.

#518 Felhasználó inaktív   Frank99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:43

Idézet: virkir - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 8:56

Bár igazad lenne :respect:

most pingeltem meg, és gyorsan válaszolt.

"A lepényhal megy először, a reményhal meg utoljára"

#519 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:45

Olyan ez, mint a linux. Ingyen van, ha az idod ingyen van.. A legnagyobb biznic, hogy az ingyenes userek gyartjak/toltik fel nekik a contentet (mert mondjuk ratiosok), a fizetosok pedig ingyen tolthetnek le penzert, amit a kis hangyak osszegyujtogettek. De lehet, hogy optimista vagyok, es nem igy mukodik :)
Vicces, hogy ez egy olyan hazassag ahol mindenki jol jar, kiveve az allam, ezert uldozik is tuzzel-vassal. Ha mar megadoztatni nem lehet, bar ha jobban belegondolunk az ipod maj' 20ezer forinttal dragabb az artisjus ado miatt (de csak a hatar innenso oldalan, HA HA HA).
Mert szerintem a fizetos warezsiterol letoltott nagy mennysiegu szar 99%-at sosem venne meg a letolto, igy nem okoz igazan kart. Azt a havonta 1 programot amit meg tenyel hasznal megtalalna BT-n is.
Nem veletlen, hogy az M$ is ingyen adja az egyetemistaknak az osszes szaros szoftveret, amit anon ftp-vel le lehet a hivatalos egyetemi serverrol tolteni.. Jo az nekik, hogy hasznalod, de megis johetnek a civilruhas rendorok a munkahelyedre igazolvanyt lobogtatva, aztan huss elvisznek.

#520 Felhasználó inaktív   virkir 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:47

Idézet: Frank99 - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:41

csak a DC-vel egyúttal +osztasz is, így azonnal illegális mindennemű cselekményed, zene és film is.
Míg ha máshonnan szeded a zenét és filmet, amíg a saját igényedet szolgálja ki, másnak nem adod, írod tovább, ARTISJUS szerint legális a letöltés.

Míg a DC helyből illegális, főleg ha olyat osztasz meg.
Sajnos vannak rendőri DC serverek is, amiken figyelik és loggolnak.
Jobb ha tudod.

Megelőztél, pontosan amíg én csak lefelé töltök magamnak addig addig nyugodtan alhatok :)

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.