HWSW Informatikai Kerekasztal: U.P.C. - Avagy amire nem figyelünk oda - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

U.P.C. - Avagy amire nem figyelünk oda amit senki sem gondol végig! Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 12:42

Idézet: bbbb - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 15:49

Üdv mindenkinek, eddig még nem írtam nektek, de a google kidobta a upc -s hozzászólások
egyikét aztán már olvasgattam is őket. Végül már nem bírtam ki hogy ne osszam meg veletek
saját, nem túl pozitív élméme?nyemet a U.P.C.-ről.

Kb. 1 évvel ezelőtt megrendeltem a Chellot, akkor volt újdonság a plusz. A havidíja ugye, alig 16.990 volt.
Nem volt ez zsákbamacska, mert senkinek nem volt ilyen net szolgáltatása, pláne nem ennyiért. Ez sajna ma így van. Tehát ugye megkötöttem a szerződést két évre. Kaptam egy nyomtatót ami szerintük 50.000 Ft. Persze nekem 12.000 -et nem ért meg ( Hp deskjet 5652) - persze lehet hogy ennyi volt valoban, de nekem annyira kellett, mint kecskének a kés - szóval minden ok, persze az első modem xar volt, miért is ne, igy az átlagos két hét helyet volt 3 - 4 hét mire minden jó volt. 15 GB helyett nekem lehet 20 GB leszedni. Na mondom, anyám, ennyit soha nem fogok leszedni. (ismertem 3 oldalt  :)  )
Hát egy hónap múlva 22 GB adatforgalom volt, de senki nem tiltott le. A következő hónapban 36 GB. Még mindig és azóta sem. Persze a barátaimat már 15.322 GB forgalom után korlátozták, de nekem szerencsém lehetett. Szóval nem volt bajom vele. A lényeg hogy alig egy hónapja MAJDNEM felbontották velem a szerződést és így került fény azzokra a dolgokra amit soha nem tudtam volna:

1. U.P.C. a szerződés bontás miatt VISSZA kért:

- minden kifizetett hónap után járó kedvezmények(?) (valódi ára: 27.990) amit nekem fizetni kellet volna 11.000 Ft / hó azaz 11.000 * 12 = 132.000 Ft

- Az "50.000" Ft-os nyomtató  :rolleyes:

- A bekötési díj : 25.000.,-Ft

Na hát eldöntöttem, hogy soha többet UPC, mert egy héttel később rendeztem a kurva lóvét és már szerződésbontás. ( info : két hónapig nem fizetek és kijelöltek egy napot amikor fizethetek legkésőbb, csak hát ugye anyagi csőd, meg minden úgyhogy egy héttel később ugyan, de leraktam 50.000 Ft -ot)
Miután(?) és már fizetem több mint egy éve, reméltem valami pozitívabb hozzáállást.

Ügyfélszolgálatott minden alkalommal 22 perces várakoztatással tudtam elérni, akik mindig azt mondták(?), nincs mit tenni, iroda pontosan ezt mondta : "Hát én nem tudom, de szerintem nincs mit tenni".
Mivel dolgoztam a UPC -nél, gondoltam megkeresek egy ismerőst, aki segithet nekem. Így is volt, szerencsére nem bontották fel a szerződést de nekem nagyon tanulgos volt.
Kicsit olyan ez mint egy hitel, amig fizeted minden ok, de probáld meg nem fizetni, akkor neked annyi!!!!
gondoljátok csak át : 132.000 + 50.000 + 25.000 = 207.000 és mindezt miért ??? mert megrendeltem és CSAK TÖBB mint egy évig fizettem kettő helyett!!!  Köszönöm, de igazán.

Szóval nekem ez elég is volt ahhoz, hogy megtanuljam : hűségnyilatkozatott SOHA, ha csak nincs meg rá előre a lóvém!!!!

Egyébként, ha nem szervert akkarsz üzemeltettni, akkor nem kell korlátlan letöltési lehetőség, de ha már itt tartunk, nagyobb baj az, hogy folyamatosan változik az IP cim.

Na mind1, otthonra több mint JÓ.

60 GB-nak egy hónapra elégnek kell lennie, ha csak olyanokat szedsz le, amit tényleg használsz...

Na mentem sörözni :)

Tisztelettel :
                                 Douglas

Szerintem a fele bennemaradt, meg értelme így sem lett, de jó szórakozás volt. Egy általános iskolai magyartanár kb. a harmadik sor után húzta volna át pirossal az egészet, mert reménytelen.

Ha ennyire nem tud írni sem, miért várjátok el tőle, hogy majd apróbetűt fog olvasgatni? :(
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#22 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 16:04

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 13:42

Ha ennyire nem tud írni sem, miért várjátok el tőle, hogy majd apróbetűt fog olvasgatni? :(

:D

#23 Felhasználó inaktív   Attila23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 23:39

Ne piszkáljátok szegényt...  :rolleyes: Nála legalább a lényeg átjött. Láttam én már olyan egész oldalas kézzel írt panaszt, amiből csak az nem derült ki, hogy pontosan mi a baja a kedves ügyfélnek, pedig nagyon erőlködött, hogy leírja, de legalább a mondandójának számtalan vulgáris kifejezéssel próbált nyomatékot adni. :D

#24 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 12:26

Én is utálom azokat, akik nem tudnak helyesen írni, de még jobban azokat, akik fórumon elkezdik őket kijavítgatni  :D  :D  :D
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#25 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 08:42

Idézet: moq - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 12:26

Én is utálom azokat, akik nem tudnak helyesen írni, de még jobban azokat, akik fórumon elkezdik őket kijavítgatni  :D  :D  :D

Énn meg a leglyóbban azokatt úttálom ,Akik mindd ezekútán mégy 1eggy fölösgeles hozászzolásal terhelki a topikott.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó