Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 17:41
Persze. Ne csodálkozz, ha mégis megjelenik a spam a postaládádban. Régebben, mikor szerény voltál és nem leplezted tapasztalanságodat, jobb volt veled kommunikálni. És más egyebekkel is itt a fórumon. Most meg, mint a mindentudó tanárbácsik, olyan 'oktatóanyagokkal' robbannak a pofámba, hogy eldurran az agyam. Ezért szinte teljesen leszoktam a szakmai részről, adjanak tanácsot azok, akiket fél éve még lelámáztak, jogosan. Talán Joe barátomnak van igaza, hogy elhúzott a hvsv-ről.
Értem.
Az előbb megírtam a hsz-t, csak a böngésző kilépett, és elveszett az iromány, szóval most megpróbálom újra megfogalmazni... szóval:
Már réges régen elléphettem volna innen a picsába... ezt tudod. A kezdetektől ismersz. Voltak problémák, amiket többé kevésbé túlvészeltem. Az eltelt idő alatt sok új kollégát, kvázi barátot szereztem itt.
Nem is túl régen (1 hónapos pihi) mérlegeltem, hogy mi is az "értelme" (ha lehet ilyet mondani) ennek az egész fórumozásnak. .. Rájöttem, hogy az egész
értünk (fórumozók) van. És nem pedig fordítva.
Én nem idegeskedek emiatt. Jövök, írok, beszélgetek, tanulok valamit, segítek ha tudok, és kész... semmi több. Te se idegesítsd magad feleslegesen! Ha beszólnak, hát beszólnak.... Semmi jelentősége nincs....
Idézet
Most meg, mint a mindentudó tanárbácsik, olyan 'oktatóanyagokkal' robbannak a pofámba, hogy eldurran az agyam.
ohh, bazz.. szard le! Kit izgat?
Itt mindenki a nick-je mögül mer csak ugatni.

Akikről meg tudod, hogy értelmes tagok, azoktól pedig ne sértésnek vedd a(z esetlegesen jószándékú) post-okat.
Te is sokat változtál az elmúlt évben... (De főleg az idei évben..) sokkal türelmetlenebb lettél. Ennek oka nem tartozik ránk, ez a Te magánügyed ( de azért mégis megemlítem. )
Leírom, mert azt hiszem ez így fer. Én korrekt akarok lenni mindenkivel szemben. Nem ugatok más háta mögött (mint ahogy ez HWSW sity-ben divat sajnos)
Omega! Te egy jófej skac vagy. Az is maradsz! Az életed a mélypontok között lavírozik, de egyszer majdcsak helyreáll minden.

Régebben is segítettél, kiálltál mellettem a "bajban" is, ezért örök hála. Ha kell, akkor bátran meg mered mondani a "frankót" akárkinek.
----
Visszatérve az idézett post-odhoz... értem, nagyon is értem, amit akarsz mondani.
Szerkesztette: poopa 2005. 04. 13. 17:12 -kor
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.