Huhúú! Nagyon penge játék. A grafika nagyon pöpec, még a next gen. effektek nélkül is. És ráadásul nem is nagy a gépigénye. Annak örültem volna még, ha a "next gen" effekteket külön-külön is be lehetne kapcsolni. Kicsit kellemetlen a 10 FPS...
Irányítás: nem egy Max Payne és nem is egy PoP. Legnagyobb szívfájdalmamra nem lehet a nyilakra konfigolni (egyszerűen kiáll a kezem a WASD-tól). Kicsit érdekes a kamerakezelés is. Lehetne egy centerview gomb, h ne kelljen állandóan az egeret ráncigálni. A harc sem rossz, de ebben is rendesen felülmúlja a PoP. (Vagy csak én vagyok ilyen mazsola?

). Hangok rendben!

Hangulat szintén rendben. Az átvezető movie-k... hát szvsz nem a legjobbak. A mentési rendszer kicsit sűrűn ment, de sebaj.
Egyedül az az ocsmány piros célkereszt idegesít. az nagyon elüt a hangulattol, csinálhattak volna valami diszkrétebbet is.
Összességében nekem nagyon bejön!
Viszont rögtön az elején elakadtam, az első logikai résznél...

Van három kapcsoló, egy folyosószerűség végén (a kis összezáródó falak után nem sokkal). A szemben lévő kapcsoló kinyitja a szintén szemben lévő ajtót, de csak akkor, h a két oldalsó kapcsoló is nyitva van. Odáig eljutottam, h a dobozt rátoltam az egyik kapcsolóra. Van még lent a vízben két doboz (vagyis inkább ketrec) de nem igazán tudok mit kezdeni vele.
Valaki help, ha már ilyen balfasz vagyok...
szerk: már látom, kicsit későn reagálok. Én is köszönöm.
Szerkesztette: _DooM_ 2006. 04. 02. 11:05 -kor
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>