Idézet: Jahno - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 7:14
Aláírási címpéldányt nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e ügyvédnél csinálni, de azt felém mindenki közjegyzőnél szokta, így 3ezer/darab. Közjegyző 500 forintért Neked meg nem mozdul, az tuti.
Bankszámla forgalomfüggő, OTPvel van néha baj, de baxa meg webes bankkal és két alszámlával együtt fele annyiba kerül, mint a többi. Ez meg most nekem sok.
Szia az ajanlott konyvelo elerhetosegevel megdobnal emailben? (****@freemail.hu) koszi!
Az alairasi cimpeldany tenyleg darabonkent 1500-2500 HUF kozott mozog, es ezt ugyvedek keszitik el azt hiszem. Legalabbis nekem ket ugyved is adott errol arajanlatot. A harmadik pedig azt mondta szo szerint, hogy nem kell negy-vagy ot cimpeldanyt csinaltatnom nala, hanem eleg egy, es a kozjegyzonel 400-600 Ft a hitelesitesi illetek dija, ez egyseges dijszabad ala esik. Ezt az infot le is csekkoltam: www.kozjegyzo.hu -n te is megnezheted.
A konyvelonel kulonben nem tudom, hogy mennyire eri meg sporolni, mert az egyik azt mondta, hoyg masok lehet, hogy olcsobban megcsinaljak, de ha nem vallaljak erte a felelosseget, es valamit elszurnak, akkor cseszhetem.. Ok most 150 ceget konyvelnek, es meselt par elrettento storyt, hogy konyvelo irodaktol vettek at milyen konyvelesi allapotban levo cegeket...
Az ugyved munkadijarol pedgi hallottam olyat, hogy van Bpen olyan ugyved, aki 25K-ert is megcsinalja.. En sajnos egyelore nem vagyok milliomos, ugyhogy az a 15-50k kulonbseg is szamit most meg..
Tudtok ajanlani konkret megbizhato ugyvedet? (Ha igen, please emailben a kontaktot!
Arrol, hogy a cegek BT-vel vagy KFT-vel szeretnek inkabb szerzodest kotni, en azt az infot kaptam cegvezetoktol, hogy a BT szemelyesebb, es a korlatlan felelosseg miatt jobban szeretik, mert nem fogod csak ugy bedonteni, mint egy KFt-t ha baj van.. Kulonben szerintem en adom el a sajat nevemmel es tudasommal es szemelyemmel a cegemet, tokmindegy hogy minek hivjuk. Ha nem sikerul eladni a tevekenysegemet, akkor lehetek RT is, ha meg sikerul akkor egyeni vallalkozokent is sikerul.. Legalabbis erre treningezett egy cegvezeto, hogy igy gondolkodjak.. Ti mit gondoltok errol?
Es meg valami: talaltam valami erdekeset, angliaban 24 oran belul lehet kft-t csinalni, online is, es vannak erre irodak kifejezetten a neten: www.companyregistrations.co.uk (itt van magyar nyelvu leiras is) csak az adozasi, konyvelesi, egyeb szabalyok miatt nem fognek most meg bele.. De egy LTD (Limited = kft) az eleg jol hangzik

Súgó
A téma zárva.