HWSW Informatikai Kerekasztal: Garanciális termékek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Garanciális termékek Csak helyi lakosoknak van garancia

#21 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:20

Idézet: piu - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 7:46

Akkor ne vásárolj Budapesten.... :confused: én se teszem, mert messze van. Oké hogy neked átvenni 1 perc a garos cuccodat, de ha már még teszteli meg bűvöli  is neked akkor meg az előtted álló lenne ideges, hogy miért téged szolgál ki mikor ő jött hamarább.

Jóhogy nem már az páf hogy "Jajj csúnyán nézett az eladó rám". :D

Barátom, nem olvastál figyelmesen.Nem az a baj, hogy dolgozik a szerelő, az a baj, hogy ő szerel, és még ő foglalkozik az ügyféllel is.Így én többet várok, ő meg többet dolgozik.Ráadásul mint írtam, nekem nem tesztelt azonnal, mégis meg kellett várnom míg mással tököl.És ha majd te is 1 órát állsz egy kis zsúfolt  Bp-i büdös pincében úgy, hogy két ügyfél közt a szerelő még bratyizik a kolleginájával,és soron kívűl beviszi az ismerősét a szerelő, meglátjuk milyen arcot vágsz.Másrészt mit tesztelget, nyilván nem viszem vissza viccből, miért nem cseréli ki azzonnal, ha úgysem tudja megjavítani?Nyugi, nem vásárolok Pesten, legalábbis nem ilyesmit.Azért szoktam Pesten vásárolni, mert az itteni árakhoz képest olcsóbbak.De most inkább kifizetem 6 ezerrel többet egy DVD íróért, de letisztáztam a garanciafeltételeket.

#22 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:27

Idézet: Jazzos - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:28

Mit vártál? Ha garanciális problémád van az eszközzel, kiszállnak hozzád ingyen és bérmentve? Ha meg drágának tartod a videókártyát, mert 5000 forintból ki lehet hozni, akkor hajrá, építsd össze otthon. Találd ki, gyártsd le, adj hozzá magadnak supportot. Ja, ha garis, szállj ki magadhoz, teszteld be, és cseréld ki magadnak.

Röhögni fogsz haver, régebben kijött a tv-szerelő.És az, hogy egy minimálbért fizetek egy nyáklemezért, akkor valamit el is várhatok tőle.És tudod mit?Nem tudok 6600Gt építeni (látom neked is az van), de az nem azt jelenti, hogy le kell húzni az embert.Bár a vta nem is ez körülforog, tehát te sem figyeltél.Mellékesen csak neked elmondom: Tudod miért kerül 300 Ft-ba egy fél liter kóla egy pesti rendezvényen?Mert az olyan alakok mint te megveszik, mert van rá pénzük.Holott ha vennl két litert  290-ér és a felét kiöntöd a földre akkor is olcsóbban jösz ki.Van, aki nem ellensége a pénzének, kérlek fogadd ezt el.Bocs ha megbántottalak.

#23 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:33

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 13:55

mindig csodálkozom akik képesek 200 km-ert is utazni egy alkatrészért, mert 3-5000 Ft-al olcsobb
Aztán ha baszerik akkor ugye ki lehet fizetni ennek a kis összegnek a többszörösét
Ez nem PÁF-ba valo, mert ez a vevő hülyesége

olcso legyen , garis legyen, ha elromlik akkor azonnal csere legyen, mert nem tudsz játszani :)
persze ha megérkezzel a szervizbe essenek hanyat azonnal, és hagyják ott az adig éppen kiszolgált vevőt.

It egy újabb nem figyelő.1 nem csak az olcsóságért vesz az ember Pesten, bár ez a fő ok.Hanem sajnos vidéken van egy computerbolt, vagy kettő, és ezt ki is használják és 30 %-kal drágábban árulják.2. bemész a vidéki coputerboltba, és csak üres dobozokat látsz.Ha kérsz valamit, megrendelésre hoznak.Viszont ha az ő nagykerében éppen nincs a kívánt termék, akkor neked azt mondja, hogy sajnos elfogyott.Holott egy másik pesti boltban van, mert utánanéztél a neten.Ilyenkor mit csinálsz?Vársz fél évet, míg elérkezik ide is mint az amcsi film, ami két évig ér Magyarországra?

#24 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:38

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 14:55

6 hozzászólása van, mit vársz?  ;)

Sajnos jobb dolga is van az illetőnek mint egésznap a gép előtt rohadni.Pl nők, haverok, sör.setleg csak segíteni akart más vidékinek is, hogy óvatos legyen.Azt hiszem akinek ez a válasz szól, az kimeríti nálam azt a fogalmat, hogy:Madár.Nem látja át a dolgokat, az ilyen emberek választják meg évről-évre a kommunistákat, és mikor a komcsi bekopog, hogy bocs lehúzunk a fizudból még 30%-ot, akkor megvakarja a fejét, és bár nem érti miről van szó, átnyújtja az összeget, majd jövőre megint a komcsikra szavaz.Erőt, egészséget!

#25 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:44

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 16:13

emberkénk full :lama: .

nem fogják véresre nyalni a segged, mert mucsap*csárol bebumliztál. rossz? igen? így jártál, hozd be szervizbe. behoztad, vannak elötted? vársz. te egy ember vagy a sok közül, nem fognak körbeugrálni. egyértelmű hogy az előző emberrel foglalkozik a szervizes, 652 egyéb dolga van még, amit meg kell csinálnia. ha te nem vagy képes megérteni - ez van.

Barátom, nem mindenkinek ad apuci 50 rugót videjó kártyára, ban, aki megdolgozik a pénzéért.Szerinted ok nélkül reklamálok?Egy névjegykártya 11 ft.Jön a gazdag kopasz geci a legdrágább mercédessel, és 500 darab névjegynél lealkudik darabjáért egy forintot.Majd reklamál, ha nem azonnal foglalkozok vele.Gondolkozzál el ezen.És olvasd már el a szöveget mielőtt belecscsogsz ha kérhetem.A bajom az, hogy nem külön van ügyfélszolgos, mega szerelő.

#26 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:46

Idézet: Füleske - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 8:35

Minek vettél 6600 gt - t ? 
Szomszéd Pistike S3 trio 1 MB -ját kellett volna választanod , ezresér' a tied , nyák "ugyanaz" , így a bekerülési ár ötödéért kaptad volna. Garis ügyeket meg helyben intézhetnéd.   :omg:

ha humorizélni jöttél, rossz helyen jársz.De nem vagyok tiszteletlen, válaszolok.Azé vettem 6600 gt-t, mert azt mondta a jósnő, ha olyat veszek, te feldobod a pacskert  ;)

#27 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 05:49

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 8:52

nem azért fikázzuk, mert vidéki. Én is vidéki vagyok.

De...

Azért mert voltak előtte és kiszolgáltak az előtte álot, neki meg várni kellett, és ezért fel van háborodva,  azért durva. Neem??

Nekem ez volt a probléma

Sajnos nem tudok hozzád szólni, a többinek már válaszoltam, mert ugyanúgy félreértetek, mint te.

#28 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 07:03

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 6:38

Sajnos jobb dolga is van az illetőnek mint egésznap a gép előtt rohadni.Pl nők, haverok, sör.setleg csak segíteni akart más vidékinek is, hogy óvatos legyen.Azt hiszem akinek ez a válasz szól, az kimeríti nálam azt a fogalmat, hogy:Madár.Nem látja át a dolgokat, az ilyen emberek választják meg évről-évre a kommunistákat, és mikor a komcsi bekopog, hogy bocs lehúzunk a fizudból még 30%-ot, akkor megvakarja a fejét, és bár nem érti miről van szó, átnyújtja az összeget, majd jövőre megint a komcsikra szavaz.Erőt, egészséget!

csak mert zavarja a szememet

Oké hogy büdös komcsi, ezt elhiszem.
De...

Geci fideszes vagy akkor az igét ne itt hirdesd, picinyem  :p

Csak egy érdekel, egy párt. Az pedig a saját magam pártja, azaz a családom költségvetése.
Tökmindegy hogy a Büdös komcsira szavazzol, vagy a gecik pártjára, egyik is és a másik is kihuzza zsebedből a pénzt.
A HWSW nem politikai játszotér.!!!!!

A másik pedig:
Nekem se apuci adja a pénzt, most én is nyissak topicot, hogy a smucig boltban már a 8. alkatrészem van gariba???Egyszerre?? Hogy fekszik benne a pénzem??

Harmadik
A szerelő azért teszteli, mert lehet hogy jo az alkatrész
És nagyitoval szokták azt is megnézni nincs e fizikai hiba rajta.

negyedik:
Aki 200 km-re veszi meg a cuccost, annak sajnos ezzel számolnia kell

Nem huzom fel magamat, de azt nem értem, hogy a komcsik hogy jönnek most ide  :confused:
Már van nettem :)

#29 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:31

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 6:27

Tudod miért kerül 300 Ft-ba egy fél liter kóla egy pesti rendezvényen?Mert az olyan alakok mint te megveszik, mert van rá pénzük.Holott ha vennl két litert  290-ér és a felét kiöntöd a földre akkor is olcsóbban jösz ki.Van, aki nem ellensége a pénzének, kérlek fogadd ezt el.Bocs ha megbántottalak.

ezek szerint fel se merült, hogy ezzel nem csak a kólát fizeted, hanem a rendezvényen dolgozókat, fellépőet, bérelt cuccot stb... :omg:

egyébként pedig tényleg jó volna valahol másutt politizálni...

Szerkesztette: qnadam 2005. 04. 12. 09:31 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#30 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 05:22

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 10:31

ezek szerint fel se merült, hogy ezzel nem csak a kólát fizeted, hanem a rendezvényen dolgozókat, fellépőet, bérelt cuccot stb... :omg:

egyébként pedig tényleg jó volna valahol másutt politizálni...

Te hihetetlenül primitív szerencsétlen!Úr Isten és ilyen emberek döntenek a szavazatukkal választás alkalmával az ország jövőjéről.Jézusom, beszarok!Szerinted augusztus huszadikán mikor rendezvények vannak a Népliget környékén, és három barnabőrű kissebségi srác (sértődés ne essék) kólát árul egy rozzant aluteknőből amiben víz van jégtömbökkel, ők szervezik a bulit?Te komolyan igazi klinikai eset vagy!

#31 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 05:32

Na jó, lecsillapodtam, ennyi primitív ember, elmagyarázom szájbarágósan, hogy a tőgyfejű apucikedvencei is megértsék (kinek ne inge, kérem ne vegye magára).
1.,  Profi szerviz, Gárdi Jenő utca, újpest.Rossz a monitrom.Beviszem.Pult van, előtte ha jól emlékszem három vagy négy ügyfélszolgálatos ember áll a pult mögött (seggfejeknek írom, ők nem szerelők).Kb 3 másodperc és azt mondják:"parancsoljon uram, miben segíthetek?".Én odarakom a monitoromat, elmondom mi a baja, ő rögzíti az adatokat,azt mondja:"viszont látásra, majd értesítjük".Majd hátra viszi a szerelőknek (seggarcoknak írom:akik a hátérben nyugodtan dolgoznak és nem kell mással foglalkozniuk, csak a szereléssel).
  Tehát az egész ottlétem kb 50 másodperc volt, nem kell megvárni míg más szarát szereli az ember és!!! kb 3-4 nap múlva SMS-ben értesítenek, hogy kész van, és nem nekem kell zsíros lóvéért telefonálnom, mire megtudom, hogy mi van a szarral, amiért én nem hibás pénzt fizettem.
  Na ezt hasomlítsátok össze az Aquával, és máris megértitek mi volt a probléma.Kérem a hülyegyerekek kíméljenek a válaszukkal.

#32 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 05:36

Idézet: deuce - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 14:06

az hogy szerinted 5ezerből kihozzák a 48ezres karit miért baj? az élet minden más területén így van. nem muszáj élni, ha már ez is baj... :D

Kedves bolond, nem az a baj, hogy kihozzák ennyiből, néha nézz be a dolgok mögé.Ha baj lenne, nem venném meg.Az a baj, hogy ennek ellenére nem a megfelelő módon viselkednek ha a vásárló a problémájával felkeresi a gyártót.Le merem fogadni, te mindennap a mekiben zabálsz, hogy szegény multit támogasd...

#33 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 05:39

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 14:27

Jah, szerinte. Lehet, hogy 1 db anyagköltsége 5000 Ft. A néhánytíz esetleg néhányszáz fős R&D csapat meg ingyen dolgozik, amikor fél év alatt kifejleszt egy új chipet. A munkájukhoz szükséges eszközök is ingyen voltak. Meg a félvezetőgyártó partner is bicskával karcolja a waferekre a tranzisztorokat és még véletlenül sem kellett megvennie (és 1-2 évente lecserélnie!) a néhánytízmillió dolláros litográfiai berendezéseket.

Valahogy azt érzem, egyesenek az a kényszerképzete, hogy a gépben a hűtőbordák alatt ilyen Ezermester boltban 32 Ft-ért megvásárolható 74LSxxx ÍCÉK vannak... :bolond:

Igen okoska.A nokia 3310-es telefon mikor bejött, 50 ezren felül volt az ára.Úgy látszik, a bányászok már ingyen bányásszaák az aranyat meg a rezet az érintkezőkhöz, és a gyártó gépsort is ingyen árulják, mert ma már ugye 2000 ftért lehet venni 3310-es nokiát.Gondolkozz te here!

#34 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 06:08

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:39

Igen okoska.A nokia 3310-es telefon mikor bejött, 50 ezren felül volt az ára.Úgy látszik, a bányászok már ingyen bányásszaák az aranyat meg a rezet az érintkezőkhöz, és a gyártó gépsort is ingyen árulják, mert ma már ugye 2000 ftért lehet venni 3310-es nokiát.Gondolkozz te here!

Juj, nem kellett volna lógni az iskolából annyit...  :rolleyes:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#35 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:23

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 4:27

Röhögni fogsz haver, régebben kijött a tv-szerelő.

A tv szerelő most is kijön ha garanciás a tv, sőt a monitor szerelő is kijön, mert kötelező neki.
Ha a pc-d 10kg-nál nehezebb, akkor a számítógépszerelőnek is ki kéne jönnie.

#36 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:46

Yáááy, valamelyik mod csináljon már valamit, mert ez az "ember" és ez a topik már fáááááááj! :omg:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#37 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:48

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:39

Gólyóbis [nem kéne abbafejezni a személyeskedést? Szerintem de!], akkor most jól figyelj!

Kijön a 3310-es, benne van a sok meló, elkérik érte a 60-70ezret! Igen, annyit! DE! Te megveszed feltöltő kártyás simmel, akkor már csak 40-50, mert a díjakba belekalkulálnak (azt ne mondd, hogy nem,mert kiröhöglek). Vagy megveszed előfizuval? Akkor 20-30e, de a havidíjban garantáltan benne van a készülék ára.
Aztán telik-múlik az idő, eltelnek évek, bejön a fejlesztés költsége, és hogy-hogynem, a készülék ára lecsökken ötödére, tizedére. Szerinted miért? Mert már az új telókon hajtják ugyan ezt be, mert abban is benne vannak a fejlesztések, stb. Nameg a Vodafone 0 Ft-os telóiról mit gondolsz? Ingyér, csak jótékonyságból kapod? Frászt! Magasabb havidíjért.

A 11ft-os kártyából alkudó merdzsós meg egyszerűen egy f@x.
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#38 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:49

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:32

Na jó, lecsillapodtam, ennyi primitív ember, elmagyarázom szájbarágósan, hogy a tőgyfejű apucikedvencei is megértsék (kinek ne inge, kérem ne vegye magára).
1.,  Profi szerviz, Gárdi Jenő utca, újpest.Rossz a monitrom.Beviszem.Pult van, előtte ha jól emlékszem három vagy négy ügyfélszolgálatos ember áll a pult mögött (seggfejeknek írom, ők nem szerelők).Kb 3 másodperc és azt mondják:"parancsoljon uram, miben segíthetek?".Én odarakom a monitoromat, elmondom mi a baja, ő rögzíti az adatokat,azt mondja:"viszont látásra, majd értesítjük".Majd hátra viszi a szerelőknek (seggarcoknak írom:akik a hátérben nyugodtan dolgoznak és nem kell mással foglalkozniuk, csak a szereléssel).
  Tehát az egész ottlétem kb 50 másodperc volt, nem kell megvárni míg más szarát szereli az ember és!!! kb 3-4 nap múlva SMS-ben értesítenek, hogy kész van, és nem nekem kell zsíros lóvéért telefonálnom, mire megtudom, hogy mi van a szarral, amiért én nem hibás pénzt fizettem.
  Na ezt hasomlítsátok össze az Aquával, és máris megértitek mi volt a probléma.Kérem a hülyegyerekek kíméljenek a válaszukkal.

1.,  Profi szerviz, Gárdi Jenő utca, újpest:D:D Tudenk roluk meselni :D de nem akarok nem mindig ilyenenek.(Ok is tudnak hibazni,meg gecizni /ezert elnezest akit bant/) Ha erdekel akkor leirom az en tapasztalatomat.

#39 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:50

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:22

Te hihetetlenül primitív szerencsétlen!Úr Isten és ilyen emberek döntenek a szavazatukkal választás alkalmával az ország jövőjéről.Jézusom, beszarok!Szerinted augusztus huszadikán mikor rendezvények vannak a Népliget környékén, és három barnabőrű kissebségi srác (sértődés ne essék) kólát árul egy rozzant aluteknőből amiben víz van jégtömbökkel, ők szervezik a bulit?Te komolyan igazi klinikai eset vagy!

1.: NEM SZEMÉLYESKEDÜNK!
2.: FŐLEG NEM POLICICA!!!
3.: ha a barnabőrű srác bérli azt a helyet (optimista a hozzáállásom, mi?  :cool: ), akkor elvileg a rendezőket is fizeted, mert rajtad hajtja be a bérleti díját. A sátras népség mindenképp. aztán, hogy ez a bérleti díj mire megy, az már egy másik történet.
レラクス

#40 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:54

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 6:32

vagykéthét múlva kapod a telefont, hogy jöhetsz a moncsiért. Amikor meg bemész, aszongyák, hogy az az egy sornyi eltérés a szinek között még benne van a gyári hibatartományban, sazl nem kezdenek vele semmit... Aztán nézheted a szivárványszíneket... (tapasztalat, valsz ezért nem veszek többet crt-t...)
レラクス

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó