Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 22:49
Talán inkább nézd meg, mit linkoltam be.
Fórumtársunk következetesen ékezettelenül dolgozik, de amikor NEKI szüksége van rá, akkor mondaton belül, rögtön előkerülnek. Mert nélkülük nem lenne értelme az adott agymenésének.
Engedtessék meg nekem búcsúzóul, hogy ezt köpönyegforgatásnak, uram bocsá', gerinctelenségnek nevezzem.
Sorry, ez van. Hasonloan nyunyuhoz en is akkor kezdtem az ipart, amikor magyar kiosztasnak meg hire sem volt. Ezen tanultam gepelni, angol kiosztason vakon gepelek. Amikor feltetlenul szukseges (es itt peldaul az volt, mert az útálom vs. utálom problemat ekezetek nelkul nem lehet leirni) nyomok egy alt+shiftet, es bepotyogom (nem irom, potyogom!) magyar kiosztassal, ekezetekkel. Vagy amikor olyat irok, ami felreertheto (némi problemam van vs. nemi problemam van

), akkor is hasznalok ekezetet (hogy tovabb fokozzam megrokonyodesedet, alt+130-al irtam az é betut). Ez van, igy tanultam meg gepelni, nem igazan tudok atszokni a magyarra, minden egyes ekezetnel, irasjelnel megakadok, van amikor az ekezet nelkuli betut is irom, es utana az ekezetest (pl. naálam), ekkor lehet javitani, sz'al levontam, hogy nem megy ez nekem (hasonlo feeling, hogy mar tudok irni jobb kezzel, most tanuljak meg ballal is

)
Mindenesetre most nem nyitnek szavazast arrol, hogy a forumtarsak, ha ketto kozul valaszthatnanak, mit olvasnanak szivesebben: egy majd' hibatlan helyesirasu ekezettelen szoveget, vagy egy folyamatosan hibaktol hemzsegot (mind
íg, szerv
íz, ná
llam es tarsai), am ekezetesen. Nagy osszegeket mernek tenni, hogy a hibatlan ekezetmentes nyerne...