Mycso: na ez konkretan neked szol itt :
Az hogy nem hiszek valamit, mert fullosan tesztelek, etc, s nezem a racionalitast, hat igen, szamomra az a racionalis, amit ugymond latok "ez nem szo szerint ertendo"
2: hogy hitetlen voltam az allitasodat illetoen: oda sem irtad, vagy csak nem lattam, hogy milyen chippekkel szerelt 400-asod van, s ha altalanos esetet tekintek, akkor bizony te nem zuzod annyira
3: szo sem volt kingmaxrol, marmint az en gepemet emlitve
4: Corsair: egyre inkabb csalodott vagyok e gyartot illetoen, mert a DDR1-es ramot is tolluk vettem, es a DDR2-est is, s bar az DDR1-est lehetet tuningolni, meg tenyleg nagyon jo volt, de amit vartam tolle, azon messze alul maradt, s kb annyit vartam tolluk eredetileg jopar evvel ezelott, mint amennyit most te produkalsz, de az a konfig mar nincs meg, mert erosebbet akartam, most jelenleg az alairasomban szereplo van, s itt bizony ez a ram nem viszi hibatlanul azt amit kell, vagyis 940MHZ-felett mar hibas, vagyis eroteljessen gondolkozom rajta hogy mikor kuldjem nekik vissza, de ugy, hogy ne tudjanak ugyanilyen sorozatot visszaadni nekem *vagyis mikor mar nem gyartjak ezt, s remelhetoleg raktarrol is kifogyott nekik*
5: a fenntebb emlitett okokbol kifolyolag, foleg az utobbi esetet tekintve, aszem hanyagolni fogom ezt a gyartot, mert bar szinvonalas a termekuk, etc, de egyre kevesebbet nyujtanak mint tuning lehetoseg, s egyre erosebben tuloznak a sajat termekuket illetoen
6: Mycso: "540 és 550-en is megy, ott még nem néztem memtesttel, tehát ezen a tönkremegy, elromlik, instabil, csak szerncsém volt dolgon túlléphetünk." Semmi baj, senki sem allitott ilyent. S felollem azt szivsz tudore amit akarsz -atvitt ertelemben-
7: Mycso: Okoskodas: sajnos valoban ezt csinalod, ha azt szeretned hogy barki barmit elhigyjen, akkor normalisan, osszefoglaloan ird le mi az a cucc pls, ugy ahogy a sertodekeny pillanatodban azt tetted, aminek kovetkezteben orultem, hogy lattam konkretan micsodarol van szo
8: Zarokent Mycso: nem banom ha zavaros a dolog, es arrol pedig ne vard el hogy valaki tajekozott legyen, hogy pl: van valamim, megemlitem ippenhogy, s lon csoda, mar mindenki konkretan mindent tud a cuccomrol, reszletekbe menoen, sajnos ezt meg nem talaltak ki, viszont a kommunikacio pont ilyesmi okokbol fejlodott ki, szval hasznald egezsegesen

-a srac dolog nem rad vonatkozott, de vedd magadra nyugodtan mas ruhajat-
"hehehe"