HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN Messenger 7.0 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN Messenger 7.0 Immár végleges

#61 Felhasználó inaktív   lapalevés 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 05. 23:33

kézíráshoz ha minden igaz az ms journal viewer kell.

#62 Felhasználó inaktív   Pszihopapa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 05. 23:54

Létezik 7esből Hungarian verzsön? Plusst honann szerezhetek hozzá? Az ami eddig volt nem megy vele. :(
Köszi

#63 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 06:15

Googleban mindent megtalálsz. Nekem magyar verzió van, a letöltésnél kellett beállítani, hogy milyen nyelvben akarod

#64 Felhasználó inaktív   Pszihopapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 22:44

Köszi, csak megint láma voltam. A plus is simán megy a magyar 7es MSNnel?

#65 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 10:01

Én direkt MSN7 re kerestem plust!. Ez az első plus ami felkerült a gépemre, így nem tudom hogy régebbi verzók mennek e a 7-l.

#66 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 10:59

Idézet: lehella - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 10:01

Én direkt MSN7 re kerestem plust!. Ez az első plus ami felkerült a gépemre, így nem tudom hogy régebbi verzók mennek e a 7-l.

Nekem a régebbi 'Plus!' nem működött az MSN 7-tel, de a fejlesztő honlapjáról letölthető a béta verzió, ami viszont megy!
Tyraan - Artum Inferniti

#67 Felhasználó inaktív   Pszihopapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 23:38

Köszönöm, minden megy! Nagyszerű!

Ámde... :D
Én mindíg is használtam a naplózását beszélgetéseimnek. Most viszont akárhányszor egy beszélgetőablakot bezárok, hibaüzenet jön fel, hogy, mittudomén milyen milyen gondjai vannak, meghogy invalid character. Semmi hűdeszokatlan karaktert nem használtam és rajzok sem voltak az ablakaimban. Ez csak velem fordul elő? A naplózás mindenkinek hibátlanul megy?
Használok Plus! -t is, és a nevem előtt használok színkódot is...ez lehet gond? Más hirtelen nem jut eszembe. :(
:smoker:

Köszi mindent.

-most nézem, azon partnerem, akit ma vettem fel, annak simán megmutatja az MSN a naplófájlját, mindent. //feltételezem hibaüzenetet sem kaptam nála//
Viszont a régi partnereimnél mind problémázik. A ha sima notepad féle fájlokat nézem, (C:\Documents and Settings\...\Naplózott beszélgetések) ott is rajta van a fájlokon minden.
Viszont, ha az MSN- üzenetek előzményeinek megtekintésére klikkelek, minden régi partneremnél a 7.0s MSN telelepítéséig írja a dolgokat. Utána semmit. :( Hmm...érdekes.
Bármi ötlet? :think:

Szerkesztette: Pszihopapa 2005. 01. 08. 23:59 -kor

#68 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 08:18

Én a Plus! féle naplózást használom, az működik, igaz txt-be ment. Az MSN7 féle naplózás hiba az akármilyen névenél van, remélem majd ha normális verziót adnak ki, abban már nem lesz benne.

#69 Felhasználó inaktív   Pszihopapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 15:03

Köszi. Akkor, ha jól sejtem egyelőre le kell mondjak MSN 7-tel a naplózásról. :( Hát, kár. Köszi szépen

#70 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 15:05

Mondom a Plus!-al lehet, csak nem lesz az igazi

#71 Felhasználó inaktív   Pszihopapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 16:04

Óhh....kösz. Ezt elnéztem.
:respect:

köszke

#72 Felhasználó inaktív   bigalexander 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:12

sziasztok

egyik ismerősőm a 6.2 használja azzal nincs is gondja de nem birja feltelepiteni a 7.0
valami hibát ir ki...probálta a régit eltávolitani .gépet ujrainditani nem tudta sehogy.
viszont a 6.2 simán gomd nélkül visszatelepitette...

miért???

előre is kőszi : big

(valami ...............számok..hwsid...)hiba

#73 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 17:55

Van egy kérdésem az MSN-el kapcsoltaban. Van egy haverom, akinek néha szoktam küldeni pár megás cuccokat MSN-en keresztül, de érdekes módon nála baromi lassú az átviteli sebesség. Azt mondja, hogy neki is csak velem lassú a MSN átvitel, mással rendben van.
Mi okozhatja ezt?  :confused:

#74 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 17:57

nálam ez akkor jelentkezik, ha az xp tűzfala be van kapcsolva.
JóSebesség

#75 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 18:15

Annyit hozzátennék, azért fura, mert tök jól elindul, majd miután elküld kb. 200K-t, utána lassul be nagyon.

XP tűzfala ki van kapcsolva, NIS be van lőve, a routerben is megnyitottam a portokat és egyébként is csak ennek az egy személynek ilyen lassú.

#76 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 20:35

Nekem egy MSN plus-os kérdésem lenne, talán nem is ide tartozik. Ugye feltelepítettem, de nem olvastam végig az egészet, és feltelepítette a szponzor mittudoménmit. Azóta minden XP belépés után feljön a Giant Antispy-nak egy abla, hoy blockolja-e a kimenő izét. És ha megnyitom az internet explorert, kijön a mobil telefon miatt feltelepített gprs-kapcsolat /ez olyankor kön be, ha nem található valamilyen lap/, azt lemégsézem, utána ugye a firefox kiad egy ablakot, valami ilyesmi szokott lenni: a www.ngkusbahfuahseilfaelhflielughwero8gheaulhweoi.com nem található. Tehát valami értelmetlen hülyesé. Nem tudja valaki mivel lehet ezt letörölni, mert próbáltam Giant antispy-al, ad-aware-el, spybot-al, de semmi.

#77 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:11

Nekem is 7es MSN-em van! A mentéssel tényleg van gond, Plus kell hozzá!:D És az miért lehet hogy melóhelyen állandóan ki be jelentkezik magától! De állandóan! És nagyon idegesít! Azért elég bugos még ez a 7es nagyon várom a fullt remélem jobb lesz!:D

#78 Felhasználó inaktív   PorMacs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:33

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:11

Nekem is 7es MSN-em van! A mentéssel tényleg van gond, Plus kell hozzá!:D És az miért lehet hogy melóhelyen állandóan ki be jelentkezik magától! De állandóan! És nagyon idegesít! Azért elég bugos még ez a 7es nagyon várom a fullt remélem jobb lesz!:D

Ez még a szerencsésebb helyzet. Nekem melóhelyen 6.2 müxik >> lecserélem 7.0Bétára - be sem bír jelentkezni. Visszarakom 6.2 - simán megy. Az összes beállítást végignéztem, de nem leltem nyomát, fórumokon is olvastam hasonló panaszokat. Szóval Béta a lelkem  Kép
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
:::gigaByTe K8NSC 939-nForce3 250;AMD Athlon64 3500+ Venice;ThermalRight XP-90;Zalman MF-2;MSI AGP Nvidia 7600GT 256MB DDR2;KingMax 2x512MB DDR PC3200;Samsung 250GB(ide)+500GB(sata);LG GSA-4082B combo;Samsung SH-S203D SATA DVD-RW;Samsung 226BW 22" LCD; ChiefTec BG-02B-B-SL; D-Link Di-524; D-Link DWL-G510 etc:::

#79 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:10

Hát eléggé az! De ez a ki - be jelentkezés nem tudom hogy miért lehet az is elég idegesítő ám! Van benn vagy 30 partnerem és sorba irogatnak hogy mit csinálok! Van még aki ki - be jelentkezget! De 6.2 is ezt csinálta! Nem tom mitől. Pedig netem stabil 1024es adsl mert online rádió akadás nélkül fut! MICROFOS hiba:D

#80 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 05:55

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 18:15

Annyit hozzátennék, azért fura, mert tök jól elindul, majd miután elküld kb. 200K-t, utána lassul be nagyon.

XP tűzfala ki van kapcsolva, NIS be van lőve, a routerben is megnyitottam a portokat és egyébként is csak ennek az egy személynek ilyen lassú.

ez pedig tűzfal lesz..
JóSebesség

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »