Elküldve: 2005. 05. 25. 19:14
Ja, ez még nagyon ISA-s, viszont cuki. 8086-osat én akartam tuningolni annakidején. Először két hdd-t akartam beletolni, de ha bedip-eltem plusz egy driveot, akkor A,B,C lett nem pedig A,C,D ahogy lennie kellett volna, mert 1 hajlékony lemez is volt benne. 4 beállított drival se akart menni a high-end 8086.
Tuningolni ugy tudod, ha felhúzod a procit. Tudni kéne milyen feszkós, stb, bár nehezen foghat feljebb menni , feszt lehet rajta emelni, kelleni is fog. Ramot is nyomhatsz bele, gyárilag mondjuk 256 mb sd-t mond bele, de meg kell nézni megy-e szimpla 256-ossal, illetve 2-vel 512-n. Videokaresz pedig geforce kizárva, atikat meg kell nézni. Elméletileg a 9800-asok is mennek bele, amelyik passzol a foglalatba, de nem elég csak annyit nézni, hogy elindul-e a boot, hosszasabban kell tesztelni, nem fagy e meg játék közben, film nézéskor, használattal. Az enyémbe majd egy 9700-eset fogok megnézni, ha valakit rá tudok venni hogy fél napig tesztelhessem.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!