Mutasd meg ki vagy! Rakd fel TE is a képed

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:50
 , ezért mentem át a Bánkira,,,hehe.
 , ezért mentem át a Bánkira,,,hehe.

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:00
Idézet: qnadam - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:45
Kandó gólyatábor, a VigyorGólya csapatban

bal szélen vagyok, sajnos az uccsó pillanatban értem vissza a büféből, úgyhogy már csak a kép szélén jutott hely

Megint Szolnok-Tiszaligeten volt? Én már szerencsére végeztem, de a gólyatábor jó volt (jó sokat ittunk
 Megint Szolnok-Tiszaligeten volt? Én már szerencsére végeztem, de a gólyatábor jó volt (jó sokat ittunk  )
)

Elküldve: 2005. 08. 26. 22:26

a szponzor a Heineken volt

papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Elküldve: 2005. 08. 27. 21:42
Idézet: qnadam - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 21:45

bal szélen vagyok, sajnos az uccsó pillanatban értem vissza a büféből, úgyhogy már csak a kép szélén jutott hely
Aaaaaa, mennyi csaj!
 Bezzeg amikor én jártam oda... (Szfvár.)
  Bezzeg amikor én jártam oda... (Szfvár.)   
						Csatolt fájl:
- 
				 csgy.jpg (0byte) csgy.jpg (0byte)
 Letöltések:: 0

Elküldve: 2005. 08. 28. 07:52
Idézet: qnadam - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:45
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Üdv!
Tavaly ugyanitt voltam én is! Bárczi-Kandó-Neumann gólyatábor...
 Szolnok, Tisza-ligeti camping. Ütős kis tábor volt, az bííz'!
 Szolnok, Tisza-ligeti camping. Ütős kis tábor volt, az bííz'!   Én tavaly ba-gólya team-et erősítettem.
  Én tavaly ba-gólya team-et erősítettem.  Rendesen fogyott büfévé avanzsált faházból a sör. Még a nagykeresek is el voltak hűlve. (ISZÁKOS BANDA!  :Đ ) Pesti nagykerből kellett sör utánpótlást rendelni. Mikor elfogyott a normálisabbja, akkor jöttek az Adambräu, stb hugylevek, de azok is elfogytak...
  Rendesen fogyott büfévé avanzsált faházból a sör. Még a nagykeresek is el voltak hűlve. (ISZÁKOS BANDA!  :Đ ) Pesti nagykerből kellett sör utánpótlást rendelni. Mikor elfogyott a normálisabbja, akkor jöttek az Adambräu, stb hugylevek, de azok is elfogytak...   Mindenképpen élvezd ki azt a pár napot, mert utána a suliban már csak szopatásban lesz részed, de abból kökeményen!
  Mindenképpen élvezd ki azt a pár napot, mert utána a suliban már csak szopatásban lesz részed, de abból kökeményen!   Apropó! Fent, kép bal szélén álló félig profilból fotózott srác ha jól látom egy évfolyam társam volt a Corvinban. Én infós voltam, Ő meg elektrós. Ha jól tudom elvégezte az 5. évet. Ja és ha van az idei gólyatábornak hivatalos oldala, fóruma, akkor elküldhetnéd! (akár PÜ-ben is!) Kandó FM idén is a helyszínről közvetít(ett)?!
  Apropó! Fent, kép bal szélén álló félig profilból fotózott srác ha jól látom egy évfolyam társam volt a Corvinban. Én infós voltam, Ő meg elektrós. Ha jól tudom elvégezte az 5. évet. Ja és ha van az idei gólyatábornak hivatalos oldala, fóruma, akkor elküldhetnéd! (akár PÜ-ben is!) Kandó FM idén is a helyszínről közvetít(ett)?! Üdv: Klown
P.s.: A tavalyi gólyatábori újság címlapjára kerültem többedmagammal. Sőt az egyik nagy arcZ pedig címlapon volt (szobatársam) a Tesco gazdaságos alkoholista pólójával.

Elküldve: 2005. 08. 28. 07:59
Idézet: Klown - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 8:52
Tavaly ugyanitt voltam én is! Bárczi-Kandó-Neumann gólyatábor...
 Szolnok, Tisza-ligeti camping. Ütős kis tábor volt, az bííz'!
 Szolnok, Tisza-ligeti camping. Ütős kis tábor volt, az bííz'!   Én tavaly ba-gólya team-et erősítettem.
  Én tavaly ba-gólya team-et erősítettem.  Rendesen fogyott büfévé avanzsált faházból a sör. Még a nagykeresek is el voltak hűlve. (ISZÁKOS BANDA!  :Đ ) Pesti nagykerből kellett sör utánpótlást rendelni. Mikor elfogyott a normálisabbja, akkor jöttek az Adambräu, stb hugylevek, de azok is elfogytak...
  Rendesen fogyott büfévé avanzsált faházból a sör. Még a nagykeresek is el voltak hűlve. (ISZÁKOS BANDA!  :Đ ) Pesti nagykerből kellett sör utánpótlást rendelni. Mikor elfogyott a normálisabbja, akkor jöttek az Adambräu, stb hugylevek, de azok is elfogytak...   Mindenképpen élvezd ki azt a pár napot, mert utána a suliban már csak szopatásban lesz részed, de abból kökeményen!
  Mindenképpen élvezd ki azt a pár napot, mert utána a suliban már csak szopatásban lesz részed, de abból kökeményen!   Apropó! Fent, kép bal szélén álló félig profilból fotózott srác ha jól látom egy évfolyam társam volt a Corvinban. Én infós voltam, Ő meg elektrós. Ha jól tudom elvégezte az 5. évet. Ja és ha van az idei gólyatábornak hivatalos oldala, fóruma, akkor elküldhetnéd! (akár PÜ-ben is!) Kandó FM idén is a helyszínről közvetít(ett)?!
  Apropó! Fent, kép bal szélén álló félig profilból fotózott srác ha jól látom egy évfolyam társam volt a Corvinban. Én infós voltam, Ő meg elektrós. Ha jól tudom elvégezte az 5. évet. Ja és ha van az idei gólyatábornak hivatalos oldala, fóruma, akkor elküldhetnéd! (akár PÜ-ben is!) Kandó FM idén is a helyszínről közvetít(ett)?! Üdv: Klown
P.s.: A tavalyi gólyatábori újság címlapjára kerültem többedmagammal. Sőt az egyik nagy arcZ pedig címlapon volt (szobatársam) a Tesco gazdaságos alkoholista pólójával.
a tavalyi neumannos golyatabort inkabb hagyjuk...
en amugy pszfes vagyok, nalunk annyira nem volt durva, de hat nem is vagytam ra... ittunk mi is epp eleget...

egy régi képet is kaptok:

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:24

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:45
Idézet: Summer20 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:30

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:59
Csatolt fájl:
- 
				 Image1.jpg (0byte) Image1.jpg (0byte)
 Letöltések:: 19
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:19
Szia!
Csak bíztatni tudlak, hogy a jövőben is tedd ezt!

"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:24

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:24

Gondoltam szerencsét próbálok.
 Gondoltam szerencsét próbálok.  
 [kicsit szomorkás]
Hé… Élőben vidámabb szoktál lenni. Mosolyogj, mert jól áll.

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:25
Idézet: Exemplary - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 17:19
Csak bíztatni tudlak, hogy a jövőben is tedd ezt!

Köfike!
 És Rólad kép?
 És Rólad kép?  

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:55
itt naobb mint msnen

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:34

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:12
Idézet: babe__me - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 19:34

Még szép!

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:13
Idézet: Summer20 - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 15:30
Hmm.... egész helyes vagy!
 Csak bíztatni tudlak, hogy rakj még fel képeket!
 Jah és pont szülinapomkor csatlakoztál a HWSW-hez, csak úgy mellékesen.
Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:19
Idézet: Zsömbi - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 21:13
 Jah és pont szülinapomkor csatlakoztál a HWSW-hez, csak úgy mellékesen.
pont a szülinapodkor nyitottam egy zacskó csipszet. ez jelent vmit

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:20
Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 21:19

Hát ha te így emlékszel, hogy akkor nyitottál egy csipszet, akkor azt jelenti, hogy jó a memóriád, vagy van "kedves naplód". :Đ

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.