HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   SGTech 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 29. 11:12

Értem. Akkor ha már úgy is darabokra kell szedni a notit talán az is kiderül mi az ami ciripel. Csak félek, hogy nem fogom tudni úgy se helyrehozni a csatlakozót.  :(

#2182 Felhasználó inaktív   SGTech 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 11:21

Olyat is észrevettem, ha összeszorítom a borítást, akkor enyhül a sercegés, fura...

#2183 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 29. 12:21

Idézet: SGTech - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 12:21

Olyat is észrevettem, ha összeszorítom a borítást, akkor enyhül a sercegés, fura...

szokjál hozzá, azt annyi; nem egyszerű megcsinálni;
egyik dell xps notim 5x volt ilyen miatt szervizben, szinte mindent cseréltek benne -  azt végül ciripelős maradt

#2184 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:11

Kerdes: Dell Latitude D620, felujitott.
Most vettem eszre hogy nem tolt az akksi valamiert ma. Mukodik rendesen, meg a windows kiirja h tolt, de igazabol nem megy feljebb a toltottseg-%. Ha rateszem dokkolora, akkor is ugyan ez a helyzet.
Otletek?
Kosz!

ps. az Everest szerint a charging rate 422mW...nem ertek hozza de keveslem.
ps2: most epp 2209mW, megy le-fel.
ps3: volt mar 4600 is...
a wear level 47%, eredetileg gyari hatcellas 56w-s.

Szerkesztette: Wyco 2009. 07. 30. 22:27 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2185 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:03

Kozben akksit es toltot is csereltem, volt masik, annak a wear levelje csak 7%, de nem tolt gyorsabban. Persze ha kikapcsolom utana tolt rendesen ha jol latom (csak menet kozben lassuzik).
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2186 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 14:21

Én most szereztem egy ECS 910 17" Notit, MXM2-es kari van benne.

Elég nagy hülyeséget csinál, naponta egyszer bekapcsolható, többször nem, illetve bekapcsolható, de nem ad képet (oprendszer hangját hallani).

Tehát elindítom, képet ad, betölt az Oprendszer, minden teszt hibátlan rajta, nem szemetel és tökéletesen gyors, fagyásmentes.
Kikapcsolom, már nem indítható be újra képpel. Nem elég szimplán lehűlnie, ki kell várni a 24 órát, mire újra bekapcsolható. Ha 12 órát várok, az nem elég  :D

Kb. olyan a jelenség, mintha egy elektrolit kondenzátornak kellene magától kisülnie, ami feltöltődött egy pillanat alatt.

Ha csak 10 másodpercre kapcsolom be, akkor is ezt csinálja, de annyi idő alatt véleményem szerint semmi nem melegszik fel benne :)

Ha legközelebb beindul, dobok rá BIOS frissítést (feltéve ha találok, mert az ECS támogatás egyenlő a nullával).

Töltő jó, Full töltött akkuról is ezt csinálja.

Van valami ötletetek? :)  :respect:

Szerkesztette: Hamrad 2009. 07. 31. 14:38 -kor

Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#2187 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 08. 01. 14:50

Idézet: Hamrad - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 15:21

(feltéve ha találok, mert az ECS támogatás egyenlő a nullával).

A tököt egyenlő :D

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/...nuID=59&LanID=0

Másik VGA-t nem tudsz beledobni, gondolom. Mozgatásra reagál valamit? Hátha esetleg a foglalat/csatlakozósor kontaktbajos.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2188 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 18:58

Most rendeltem PH-ról egy csíkozós 6800GS karit, azzal letesztelem. Kontaktolás megvolt. Nekem csak az bántja a csőröm, hogy ha 24 óráig nem nyúlok hozzá, akkor tuti bekapcsol a szemét :D

Na majd írok, hogy mi lett a kártyacsere eredménye.  :respect:
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#2189 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 22:34

És köszi a linket, béna voltam :)  :respect:
Acer Aspire 5310

#2190 Felhasználó inaktív   pcszervizes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:06

Idézet: JSB - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 10:50

Üdv! Másik témakörben is feldobtam a kérdést, de itt is leírom, ki tudja,hátha valaki tud segíteni.
Egy rosszul sikerült bios frissítés után, mivel rossz biost írtam a gépemre, elszállt a képernyőm. Véletlenül egy rosz internetes link miatt a Clevo D400K-s notimra a D470K-s biost tettem fel. Végül is sikerült visszatenni az eredetit Clevo D400K-s eredeti biost, minden helyreállt, egy dolgot kivéve, és ez elég zavaró. A gép elindítása után jó 15-20 percig csendes, de a ventillátorok első elindítása után, miután a gép lehült, nem állítja le a ventiket, hanem állandó alacsony fordulaton járatja őket. Pedig tuti nincs melege, mert ha egy pillanatra elaltatom, majd felébresztem a gépet, jó negyed óráig megint csendes, de aztán ugyanaz történik. Én gondolom, hogy a dolog orvosolható, kérdés, hogy hogyan. Mit írhatott át a másik bios, amit az eredeti nem állít vissza?

A biost újra lehet írni. Ki kell venni vagy ki kell forrasztani. Van egy céleszköz amibe át kell tenni és újra lehet írni. Nekem itt csinálták: 24 órás notebook laptop szerviz

#2191 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:33

Idézet: pcszervizes - Dátum: 2009. aug. 4., kedd - 10:06

...

Azóta talán megoldotta :D
Vagy csak reklámozni akartad? :think:
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2192 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 20:52

Idézet: Hamrad - Dátum: 2009. aug. 2., vasárnap - 19:58

Most rendeltem PH-ról egy csíkozós 6800GS karit, azzal letesztelem. Kontaktolás megvolt. Nekem csak az bántja a csőröm, hogy ha 24 óráig nem nyúlok hozzá, akkor tuti bekapcsol a szemét :D

Na majd írok, hogy mi lett a kártyacsere eredménye.  :respect:

Na megjött a cserealkatrész a korábban írt ECS notimhoz. Még most sem volt kép a másik karival sem. Ez már nagyon gyanús volt, így elkezdtem indulás előtt erőteljesen megnyomni az MXM foglalatot. És ott volt a hunyó  :omg:  MXM foglalat megnyomására mindkét kártyával ad képet a gép  :)

Az már más kérdés hogy az MXM foglalat lábainak átnézése közben rövidrezártam a csipeszemmel a fő táp ágat, és valamit kivágtam az alaplapon  :omg: Kib...(fütty) nagy pancser vagyok.  :D

A lényeg, hogy kontakthiba volt, csak elég alamuszi :)
Acer Aspire 5310

#2193 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:00

:D A csatlakozósort flux+hevítéssel meg lehet oldani, amit kivágtál, az meg... :D Remélhetőleg biztosíték, vagy maximum FET :D

#2194 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 07:06

Idézet: didyman - Dátum: 2009. aug. 5., szerda - 22:00

:D A csatlakozósort flux+hevítéssel meg lehet oldani, amit kivágtál, az meg... :D Remélhetőleg biztosíték, vagy maximum FET :D

Remélem csak azt küldtem el :) Az a baj, hogy ezekben a notikban (és HDD-kben  :Đ ) nincsen EL84 :)
Acer Aspire 5310

#2195 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 07:48

Idézet: Hamrad - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 8:06

Remélem csak azt küldtem el :) Az a baj, hogy ezekben a notikban (és HDD-kben  :Đ ) nincsen EL84 :)

Ugyanmár, a FET-ek karakterisztikája majdnem olyan :D . Csinálsz fűtést, szintillesztést, nagyfesztápot és már mehet is bele :D

#2196 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 17:04

Idézet: didyman - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 8:48

Ugyanmár, a FET-ek karakterisztikája majdnem olyan :D . Csinálsz fűtést, szintillesztést, nagyfesztápot és már mehet is bele :D

:omg:  :D
Acer Aspire 5310

#2197 Felhasználó inaktív   DuDie 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 14:12

sziasztok, a következő lenne a problémám

van egy Toshiba Satellite L30M010 laptopom, és újraraktam a windows-t, de a wifi kártyát nem találja meg a gép, nincs az eszközkezelőben. hogy tűnhetett el és mi lehet a megoldás?

#2198 Felhasználó inaktív   kkdi777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 11:18

Hello!

Ismét segítségre szorulok sajnos...
Vettem egy egeret a laptophoz, vezeték nélkülit. Ott a bibi, h felismeri a gép, de nem működik. Nem mozog...bemegyek az eszközkezelőben, ott van, h USBHID, megfelően működik, de van egy felkiáltójelem is felette, aminek az azonosítója ROOT/HIDCLASS/0000.
Letöltöttem az everestet, ami mindent felismer a gépen. Látja a két egeret is. Nem értem :confused:  :think: Mit kéne csinálnom??
JÉÉÉ MÁR JÓ!  :D  :D zseni vagyok!  :smoker: Azért köszi :)

Szerkesztette: kkdi777 2009. 08. 10. 11:19 -kor

#2199 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 21:08

Idézet: DuDie - Dátum: 2009. aug. 9., vasárnap - 15:12

sziasztok, a következő lenne a problémám

van egy Toshiba Satellite L30M010 laptopom, és újraraktam a windows-t, de a wifi kártyát nem találja meg a gép, nincs az eszközkezelőben. hogy tűnhetett el és mi lehet a megoldás?

Nem ismerem napi szitnen a modellt, de elképzelhető, hogy először a wifi forrógombját lekezelő alkalmazást kell telepítened és a wifi csak ezt követően lesz elérhető eszközként.

#2200 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 21:39

Idézet: didyman - Dátum: 2009. aug. 10., hétfő - 22:08

Nem ismerem napi szitnen a modellt, de elképzelhető, hogy először a wifi forrógombját lekezelő alkalmazást kell telepítened és a wifi csak ezt követően lesz elérhető eszközként.

Didkómen kűttem sms-eset, answer pls? Email is jaú, Maúnika  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.