HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 31. 21:04

Nincsen valakinek elfekvőben egy "lóhere" alakú tápkábele noti töltőhöz? Amcsiból van a gép és elég gáz a 110/220V átalakító.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#2262 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 08. 31. 21:25

Idézet: BBalázs - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 22:04

Nincsen valakinek elfekvőben egy "lóhere" alakú tápkábele noti töltőhöz? Amcsiból van a gép és elég gáz a 110/220V átalakító.

Boltban kb. 800 pénz, ha komolyabb hely, akkor 3k-val is lehúznak, de legalább lehet venni.
Make love not Wor.

#2263 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 05:57

Több helyen is érdeklődtem és nem volt, vagy megígérték, hogy hoznak 2-3000Ft-ért, ami irreális ár. Ezért keresek most itt, hátha összejön.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#2264 Felhasználó inaktív   Mr_Paris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 06. 18:40

Üdv mindenkinek!

Kérénk egy kis segítséget hátha van valakinek ötlete.

vagy egy compaq n1015v gépezet amiben lcd szalagkábelt cseréltem és azóta nem akar bekapcsolni, az az érdekes, hogy nem is nyúltam olyan részhez aminek közelehet hozzá (szerintem) levettem az egész kijelzőt abban kicseréltem a kábelt,vissza dugdostam és annyi.
A jelenség az, hogy az akku töltésnél világító led kb. 20x felvillan mikor bekapcsoló gombot megnyomom.
Esetleg van valakinek ötlete mi lehet a kínja?

#2265 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 20:34

Idézet: Mr_Paris - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 19:40

Üdv mindenkinek!

Kérénk egy kis segítséget hátha van valakinek ötlete.

vagy egy compaq n1015v gépezet amiben lcd szalagkábelt cseréltem és azóta nem akar bekapcsolni, az az érdekes, hogy nem is nyúltam olyan részhez aminek közelehet hozzá (szerintem) levettem az egész kijelzőt abban kicseréltem a kábelt,vissza dugdostam és annyi.
A jelenség az, hogy az akku töltésnél világító led kb. 20x felvillan mikor bekapcsoló gombot megnyomom.
Esetleg van valakinek ötlete mi lehet a kínja?

A 20 villanásnak van szervizkönyvben magyarázata. A szalagkábel nélkül sem kapcsol be?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2266 Felhasználó inaktív   Mr_Paris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 11:09

Idézet: didyman - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 20:34

A 20 villanásnak van szervizkönyvben magyarázata. A szalagkábel nélkül sem kapcsol be?

Próbáltam szalag kábel nélkül, de úgy sem ment, szervízkönyvem az nincs sajna. Kerestem neten tegnap de nem nagyon találtam. De igazából lehet nem is 20at villan, olyan gyorsan villog, csak kb. mondtam a 20at

#2267 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 00:35

Idézet: BBalázs - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 22:04

Nálunk is van mindig készleten, egy ezresért adjuk, és már ez is rendesen megzsírozott ár. Szóval a 2-3K-n kiakadtam  :think:
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#2268 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 21:59

sziasztok

arra vettem rá magam a minap, hogy 3éves a dell notebookom, és még sose volt kitisztítva, biztos jó poros lehet belül, ezáltal többet megy a venti mert biztos jobban melegszik. Kicsavartam minden csavart, de mégse jön le olyan könnyen az alja:) van vmi trükk amit ki kell még kattintani, vagy mi lehet szerintetek? pl dvd meghajtó benne van, azt előbb ki kell venni?

sűrített levegővel akarom kinyomatni, hogy minden pöpec legyen, és minél jobb legyen a hŰtés

#2269 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 22:13

Idézet: pauz - Dátum: 2009. szept. 9., szerda - 22:59

sziasztok

arra vettem rá magam a minap, hogy 3éves a dell notebookom, és még sose volt kitisztítva, biztos jó poros lehet belül, ezáltal többet megy a venti mert biztos jobban melegszik. Kicsavartam minden csavart, de mégse jön le olyan könnyen az alja:) van vmi trükk amit ki kell még kattintani, vagy mi lehet szerintetek? pl dvd meghajtó benne van, azt előbb ki kell venni?

sűrített levegővel akarom kinyomatni, hogy minden pöpec legyen, és minél jobb legyen a hŰtés

A teteje jön le, és az is több lépésben. Sűrített hegyilevegő nem kifejezetten jó félig szétszedett gépen, könnyen olyan helyre zavarja a port, ahonnét több bajt okoz (ventilátorba, gombok közé, csatlakozókba gyömöszölt pormacska például), tehát ezekre figyelni kell, kis rutinnal nem gond.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2270 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 22:17

Gugliba be kell ütni, hogy (modellnév) disassembly, jó eséllyel van komplett szétszerelési útmutató. Nagyon hasznos tud lenni, féleg az összerakásnál. :) Ráadásul a szükséges szerszámokat is írja, az én gépemhez például kellett egy marék szerszám, aztán ha nekiesek azzal a kettővel, ami kívülről is látszott, hogy kelleni fog, akkor vidám lett volna kettéborított gép mellett keresgélni a többifajta csavarhúzót. :)

Én inkább legalacsonyabb fokozatra vett porszívót ajánlanék, nyitott szelelőlyukú csővel.

Szerkesztette: debaj 2009. 09. 09. 22:19 -kor

#2271 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 09. 22:35

Idézet: debaj - Dátum: 2009. szept. 9., szerda - 23:17

Gugliba be kell ütni, hogy (modellnév) disassembly, jó eséllyel van komplett szétszerelési útmutató. Nagyon hasznos tud lenni, féleg az összerakásnál. :) Ráadásul a szükséges szerszámokat is írja, az én gépemhez például kellett egy marék szerszám, aztán ha nekiesek azzal a kettővel, ami kívülről is látszott, hogy kelleni fog, akkor vidám lett volna kettéborított gép mellett keresgélni a többifajta csavarhúzót. :)

Én inkább legalacsonyabb fokozatra vett porszívót ajánlanék, nyitott szelelőlyukú csővel.

ok thx, ez a disassembly bejött :) már tudom a winyót hogy lehet kivenni, azt hittem a ház alatt lesz, kábel rajta minden, de csak 2csavar tartja és sínben van oldal, kihúzni, másik winyó be csavar vissza és kész is:)

mert hdd problémám van, akkor egyszerű a csere :) még ha tartja is kábel, csak lehúz másik rádug és kész

#2272 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 10:02

Segítséget szeretnék kérni.

ASUS F3KE-AP101 notebook, Turion proc. van benne. Eszméletlenül hamar felmelegszik, és utána mint 1 porszívó zúg a hűtőventillátora folyamatosan. Milyen módon lehetne levenni a minimumra a proc. órajelét, vagy egyéb módon megszüntetni ezt a gyors felmelegedését? Nem baj ha a teljesítménye csökken, webezéshez nyilván sokkal kevesebb is elég, csak ne hajtsa akkor is koppon a cpu-t, ha abszolút nincs rá szükség. Bármi fórum v. weboldal howto érdekelne, mert sajnos 500 oldalnyi fórumlevelezést nincs időm se energiám végigrágni.

#2273 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 10:05

Idézet: ricsip - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 11:02

Milyen módon lehetne levenni a minimumra a proc. órajelét, vagy egyéb módon megszüntetni ezt a gyors felmelegedését?

Első körben szét kéne szedni, és ki kéne takarítani.

#2274 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 10:13

Idézet: ricsip - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 11:02

Segítséget szeretnék kérni.

ASUS F3KE-AP101 notebook, Turion proc. van benne. Eszméletlenül hamar felmelegszik, és utána mint 1 porszívó zúg a hűtőventillátora folyamatosan. Milyen módon lehetne levenni a minimumra a proc. órajelét, vagy egyéb módon megszüntetni ezt a gyors felmelegedését? Nem baj ha a teljesítménye csökken, webezéshez nyilván sokkal kevesebb is elég, csak ne hajtsa akkor is koppon a cpu-t, ha abszolút nincs rá szükség. Bármi fórum v. weboldal howto érdekelne, mert sajnos 500 oldalnyi fórumlevelezést nincs időm se energiám végigrágni.

Szerintem ki kellene takarítani!

#2275 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 10:13

Idézet: debaj - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 11:05

Első körben szét kéne szedni, és ki kéne takarítani.

Szét volt már szedve, nincs benne kosz.

#2276 Felhasználó inaktív   Drunx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 10:19

Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem!

A laptopom miután bekapcsolom az alább hibaüzenetet írta ki:

" Az USB-híd bemeneti feszültsége nagyobb,mint a tápfeszültség"

Mostmár be sem kapcsol.

Ha töltőn hagyom akkor sem működik.

Kérlek írjatok a
hulejjanos@citromail.hu -ra

Segítségetek előre is köszönöm!

#2277 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 10:58

Idézet: Drunx - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 11:19

Sziasztok!

Mostmár be sem kapcsol.

Kérlek írjatok a

Minden külső eszköz le van róla húzva?  Ha nincs, tedd meg.

#2278 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 11:03

Idézet: ricsip - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 11:13

Szét volt már szedve, nincs benne kosz.

Rndesen alá is lett kenve, lefogató csavarok tövig meghúzva? CnQ engedélyezve van, illesztője telepített, energiagazdálkodásban aktív, a CPU órajele leesik, ha semmit se csinál?  Milyen meleg a CPU?

#2279 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 11:04

Idézet: Drunx - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 11:19

Sziasztok!

Mostmár be sem kapcsol.

Kérlek írjatok a

Egy típus sokat segítene. Ha már be sem kapcsol, az remek, vélhetően már sikerült megdurrannia valaminek, én az 5V tápellátásra gyanakszom benne.

#2280 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 11:34

Idézet: didyman - Dátum: 2009. szept. 13., vasárnap - 12:03

Rndesen alá is lett kenve, lefogató csavarok tövig meghúzva? CnQ engedélyezve van, illesztője telepített, energiagazdálkodásban aktív, a CPU órajele leesik, ha semmit se csinál?  Milyen meleg a CPU?

No ez érdekelne engem, hogy lehet ezeket a szoftveres trükköket leellenőrizni (xp alatt)?

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.