Idézet: carcass - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 1:41
Hát köszi a választ, mit művelt már az illető, hogy kitiltották?
Egyébként a kettő talán nem zárja ki egymást.Mármint a játékhoz való kártyák mellett a másik oldal ismerete.
Vagy inkább mondjam azt, hogy a CAD-hez ajánlott Matrox Parhelia kártya az ára alapján azért mégsem lehet olyan gyenge mert br 97000 kérnek érte. Az meg azért nem egy mindennapi ár, még akkor se egy kicsit le is maradtam vga kártya téren az utóbbi időben.Utánanéztem a Matrox honlapján, de túl sok mindent nem tudtam meg...
Ha jól tudom, akkor talán a személyeskedés vagy valami ilyesmi! Na meg egy kicsit hamar felkapta a vizet...de szerintem igenis sokat adott a fórumnak!
Na ja...de általában aki új VGA-t akar venni, az valszeg csak játék miatt! Tényleg kevesen foglalkoznak CAD-el azok közül, akik itt vannak!
A Matrox azért drága,mert kevés van belőle! A gyártása pedig nem olcsó az 512bites memóriabusz miatt! De nincs annak nagy teljesítménye! Akkor már inkább egy 9700-es Radeon egy FireGL driverrel!
Egy kis info! A Matrox Parhelia nem lett volna rossz, HA:
- bele rakták volna a teljes DX9-et
- ha a szerintük nagy tranyószám(kb. 80millió) miatt nem kellett volna visszavenniük az órajelet
Egy 9700-es Radeon pedig olyan 110millió tranyót tartalmaz! Egy Radeon vagy egy GeForce-al jobban jársz...csak meg kell keresned a modolt drivereket és máris professzionális kártyána ismeri majd a rendszer (Quadro és FireGL)!!!
A Matrox Parhelia csak akkor éri meg, ha mindenképpen kell a 3 monitor, amit én kétlek...olcsóbban kijösz egy normál mai VGA-val!