HWSW Informatikai Kerekasztal: Fibernet csak ül a babérjain, duplázni kellene? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fibernet csak ül a babérjain, duplázni kellene? Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 09. 23:33

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. dec. 9., vasárnap - 18:24

Jól értem a szavaidat, hogy nem kell nekem fibernyet kit?  :rolleyes:

Mostanában egész jól működik, de múlt héten pld. kiszűrték a 25-ös portot, ami hirtelen meglepett. Nekem is kit van, amit eleve botrányosan lassan kötöttek be, valamint voltak jóféle bajok is. Ügyfélszolgálat elég alkalmatlan, mennek a garázscégre jellemző egymásra mutogatások, nem érünk rá, nem tudjuk, estébé. Telefont meg nyilván nem emelgeti folyton az ember, csekkolni működik-e.

Összességében most hetek óta megy rendesen, de van mellette 2 backup mobilnetem. Fiber még mindig jobb, mint a Dweb, mást meg úgysem bírsz kötni, ha jól esjtem ti környéketeken sincs telefon...
Make love not Wor.

#382 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 10. 08:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. dec. 9., vasárnap - 23:33

Összességében most hetek óta megy rendesen, de van mellette 2 backup mobilnetem. Fiber még mindig jobb, mint a Dweb, mást meg úgysem bírsz kötni, ha jól esjtem ti környéketeken sincs telefon...

Elvileg van nálunk ADSL az online rendszer szerint, de várok még az írásos megerősítésre.

A legjobb ajánlatot szeretném megtalálni, de sajnos az invitel és a fibernet is pofátlanul drága. :(

#383 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 10. 10:56

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 8:40

A legjobb ajánlatot szeretném megtalálni, de sajnos az invitel és a fibernet is pofátlanul drága. :(

Invitel a szomszéd faluban meg nem megy 3-4 megabitnél többet, egy időben ráadásul szakadozott is sokat, megvonták a vállukat, ez ennyit tud. Pedig ott új volt a réz is.

Online rendszer asszem hozzánk is kiírja az ADSL-t, közben eleve drótos telefont nem lehet beköttetni, így inkább nem tippelek.
Make love not Wor.

#384 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 17:07

Most írtam nekik egy szívhez szóló levelet, de biztos nem teszik zsebre. Hetek óta szarakodik a net, 200 alatti pinget nem is tudom mikor láttam és a sávszél az ÁSZF-ben leírt értéket sem éri el már 2 napja.
Persze fizetni azt előre kell még a semmiért is.  :(

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó