HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - Episode One - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)

#1221 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 13:41

nálam is jól megy, az avg fps biztos az egekben lenne ha lemérném, de tény h voltak húzós részek.

hl2 játékok nekem jól mentek magas élsimítással a 7900gs-emen... de a 8600gt nem túl gyors (főleg élsimítással) szóval simán el tudom képzelni h egy gyengébb proci meleltt be-bemegy az fps a játszhatósági küszöb alá...

Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2008. 07. 19. 13:42 -kor

#1222 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 14:08

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 14:41

nálam is jól megy, az avg fps biztos az egekben lenne ha lemérném, de tény h voltak húzós részek.

hl2 játékok nekem jól mentek magas élsimítással a 7900gs-emen... de a 8600gt nem túl gyors (főleg élsimítással) szóval simán el tudom képzelni h egy gyengébb proci meleltt be-bemegy az fps a játszhatósági küszöb alá...

Az igaz hogy egy Episode1-ben a GS lenyomja a 8600GT-t, mert ott a nyers erő nagyobb volt. De a Te konfigodon nemigen szabadna játszhatósági küszöbig esnie a frame rate-nek. Bár gépe válogatja, nálam is voltak már furcsa dolgok.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#1223 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 19:51

konkrétan, van a nagy vizes terem ahol be kell kapcsolni az áramot, utána meg hordókon visszaugrálni a túloldalra. ott volt 20-30 fps-em. és mielőtt vki szól h rossz a gépem, co-op-ban játszottunk, és haverom c2d e6550 @ 3.1 + 8800gt-vel is hasonló fps-eket kapott. talán +10 volt a javára, ami reális, mivel a source engine erősen cpu limitált.

szerk: ha már hl2 topik, belinkelem a synergy mod bemutatómat... coop mod hl2 single player játékokhoz. nemrég vittük végig klánnal amolyan tesztként. kicsit összecsaptam a cikket de a mod-ot bemutatja... :)

Synergy Co-op mod bemutató

Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2008. 07. 19. 19:53 -kor

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.