HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#1371 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 19:53

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. Apr. 23., Sunday - 20:37

Mit? a -ba-t -ban-ra, vagy az érvágást arculcsapásra? :D

Igen gondoltam, hogy valaki bele fog kötni. Egyébként a -ban - -ba viszont tényleg nyelvfejlődés.

a ba-t ban-ra  :D  de azt is odairtam, hogy en meg egy helyes mondatot se irtam itt le..szal nem kekeckedesnek szantam
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1372 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 19:54

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 19:25

:offtopic:
:)

...ha szoros parhuzamot vonok, akkor tancban a "kiwi" (szleng) megfeleoje mondjuk a break?

Mitől lesz szleng?  :think:  :confused: A kiwi egyébként ez: Kép

esetleg ez.....

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

"Nyelvújítók"... Szánalmas...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1373 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 19:55

es hol marad a CSI? nemar!!! ilyen trutyko sorozatok miatt felse kerult..?  :think:

Szerkesztette: des 2006. 04. 23. 19:56 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1374 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 20:14

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 20:52

szamomra az a hihetetlen hogy az ilyenek mint pl Walker ,Rex, Baywatch, Xcsapat egyaltalan felkerulnek a listara.

Azért a Baywatch érthető. ;) Meg, ha így nézem, az X-csapat (Victoria Pratt) is. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1375 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 20:19

Idézet: des - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 20:53

de azt is odairtam, hogy en meg egy helyes mondatot se irtam itt le..szal nem kekeckedesnek szantam

Persze, a fóromos nyelvhasználatot én is valahová a beszélt nyelv környékére tenném. A helyesírás pedig mindenkinek a magánügye. Sokszor állhat mögötte diszgráfia is, amiről egyszerűen nem tehet az "elkövető". Én szintén ezzel a problémával küszködtem gyerekként, tudom mit beszélek. Vért izzadtam a középiskolában, mire megtanultam úgy-ahogy normálisan írni.
De legyen vége az offnak...

Most a Sherlock Holmes-t nézem a Viasaton. Szerintem nagyon jó sorozat.

Szerkesztette: Fanatic 2006. 04. 23. 20:21 -kor

"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1376 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 20:38

Valaki nézte a Max, a zsarut, amíg ment az M1-en? Szerintem simán jobb volt a Rex-nél. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1377 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 12:20

Győzike nélkül is boldogul az RTL - erdekes szamok... erosen nyitott a "szombat esti laz", az m1 "nyerte" a valasztasokat a teljes lakossag koreben... egy masik musort pedig kepes volt az elso 10-be delegalni... a tv2-onek a sajat gyartasu musorai vannak az elmzonyben ez viszont keves az RTL filmcsomagja ellen.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1378 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 12:31

Biztosan csak én vagyok a :lama:, de valaki elmondaná honnan tudják ezeket az adatokat?

#1379 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 12:56

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 13:31

Biztosan csak én vagyok a :lama:, de valaki elmondaná honnan tudják ezeket az adatokat?

AGB FAQ

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1380 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 13:20

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 19:22

Kiwi, ismi marad. (a nyelv formalodik, igy termeszetes, hogy nem tetszik minden kifejezes mindenkinek, de mivel nem tragarkodas, nem sert szemelyeket, max. "leplazacicazol" miatta pasi letemre, ez van, elo nyelvben is hasznalok ilyesmit idonkent...)

Bear, a dinamikan egyszeruen a gyors, es lassu lepesek eles elkulonuleset...
Amit irsz az inkabb a standard -re jellemzo szerintem...

Latinnal nagyon fontos a szeparalt mozgas, illetve az hogy a csipo vezeti a mozgast, nem a labat teszem ide, vagy oda, hanem a csipobol kiindulo ostrocsapas szeru mozgas indul amely preciz labfejben/kezfejben vegzodik...

Nah OFF vege, sry!

...ha van ra igeny nyilhat egy tanc topic

Ha a kiwi, ismi marad, akkor beszólások várhatóak. A nyelv formálódik, de ez undormány ;)

ON: Versenytánc nekem sem tetszik, nem tudom mi benne a szép ...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1381 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:22

Idézet: Samott - Dátum: 2006. Apr. 26., Wednesday - 13:56

AGB FAQ

Samott

nekem csak az santit, hogy ugye kozel 1000 haztartasban van ilyen ketyere amivel ezt merik es ebbol vonnak egy "atlagot" az egesz MO-ra, ami szerintem jo parszor nagyon felre is merhet. mert lehet hogy nagy atlagban mukodik ez,  de lehet a masik 5-6(?) millio ember meg teljesen mast nez, vagy egyaltalan nem is tv-zik..  :think:  az biztos, ha itt lenne ilyen muszer, en az atlagot csak rontanam. :Đ (heti par musor aztan szevasz.  :D ) .bar belegondolva MO-on meg minig a tv a legelterjettebb otthoni "szorakozas" (pc + internet teren meg van mit fejlodni) szoval elhsizem hogy sokan tv-znek de a nezettsegi adatokat mar en kevesbe tartom realisnak. :smoker:

#1382 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:30

Egyetértek des-sel. :) Az átlagolós módszert mindig is baromságnak tartottam. Nem pontos, óriásiakat lehet vele tévedni. És nem is szeretem az általánosítgatást sem, semmilyen téren. Csak már azt nem értem, miért írják így, emberre "pontosan". Ha azt írnák, 1,5 millió, akkor az hihetőbb lenne, de így... Szvsz ennek így semmi értelme.

#1383 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:37

:) lehet pl ezert van meg mindig musoron a gyozike show is mert azoknal akiknel volt ilyen muszer atlagban tetszett a musor, es igy megcsinaltak a folytatast. de ugye "allandoan" azt halljuk, hogy a gyozike show milyen bena mar meg jajj de pocsek egy musor....ehh.. :D stb. bar igazabol ez tok mindegy. mert eleg ha a "szponzor" , reklamozo/hirdeto elhiszi ezeket az adatokat es a musorban/musor alatt fogja reklamoztatni a dolgait. ugye ha ez megvan akkor meg a tv nyilvan ebbol hasznot lat es persze hogy tovabb csinalja... ordogi kor? :think:

#1384 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:45

Nem baj, nem nektek kell elhinni... de a hirdetok ez alapjan dontik el kinel, mikor, mennyit hirdetnek.

Samott

#1385 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:47

Idézet: Samott - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 15:45

Nem baj, nem nektek kell elhinni... de a hirdetok ez alapjan dontik el kinel, mikor, mennyit hirdetnek.

Megvan a megoldás! :idea: Nem kell annyi reklám. :Đ Keressenek máshogy pénzt. :D

#1386 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:59

naja. a penz beszel vegulis. :) ha lenne egy ingyenes szam a musorok kozben amit ha tetszik a musor, akkor felhivsz (pl 123), szerintem tobben is szavaznanak es valosabb lenne a nezettsegi adat. persze ingyen ilyet senki se fog szolgaltatni.

amugy meg igen, ezek az adatok a nagy atlagra vonatkoznak es az atlag az fontos a penzes bizniszben (is). a hirdetok is a nagy atlagra szamitanak, szal van benne valami. es az atlag meg mindig is tobbseg lesz. hat ennyi. akkor ezt meg is beszeltuk.  :Đ

#1387 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 15:40

Idézet: des - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 14:22

nekem csak az santit, hogy ugye kozel 1000 haztartasban van ilyen ketyere amivel ezt merik es ebbol vonnak egy "atlagot" az egesz MO-ra, ami szerintem jo parszor nagyon felre is merhet. mert lehet hogy nagy atlagban mukodik ez,  de lehet a masik 5-6(?) millio ember meg teljesen mast nez, vagy egyaltalan nem is tv-zik..  :think: 

A reprezentatív mintákat nagyon-nagyon alaposan és gondosan válogatják össze, hogy az az 1000 fő nagyjából leképezze a magyarországi lakosságot.

Persze jól tudjuk, hogy a statisztikusok bármiből bármit ki tudnak hozni :D , de mégis, a nézettségi adatok érzékeltetni tudják a reklámozók szempontjából fontos tendenciákat. Az egész úgyis erre megy ki. :)

#1388 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 00:38

emlekeztek meg az rtl-en az ot okor c. ganxtas musorra? az sorozatnak indult es igy bebukot (nem csodalnam!) vagy az csak egyszeri volt?  :think:

Szerkesztette: des 2006. 04. 28. 00:39 -kor

#1389 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 10:00

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 23:19

[...](Hofi erre azt mondta, hogy ezt vajon ki b.ssza?)[...]

Az ilyennel miért azt mondatják, hogy "szága szelyemszonka?" Miért nem egyszerűen azt, hogy: "HURKA!" :D :D
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1390 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 10:46

Idézet: des - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 1:38

emlekeztek meg az rtl-en az ot okor c. ganxtas musorra? az sorozatnak indult es igy bebukot (nem csodalnam!) vagy az csak egyszeri volt?  :think:

Szvsz vannak szarabb műsorok a programban, inkább nézném azt, mint mondjuk Győzikét. ;)
Legalább lehetett rajtuk egy jót röhögni. :D

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.