RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2006. 05. 22. 15:17
Elküldve: 2006. 05. 22. 15:20
Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 16:14
En meg egyiket se neztem...
Samott
Elküldve: 2006. 05. 22. 16:34
Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 16:20
Samott
Elküldve: 2006. 05. 22. 18:58
Elküldve: 2006. 05. 22. 20:56
Elküldve: 2006. 05. 22. 21:09
nyugtassatok meg, hogy nem kár érte, hogy kihagytam (bár az utolsó 10percbe beleleshettem volna)
(egyszer mozdulok ki, de itt is ismerősökbe botlok :Đ )
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:27
Idézet: Tornado 7C1 - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 21:09
nyugtassatok meg, hogy nem kár érte, hogy kihagytam (bár az utolsó 10percbe beleleshettem volna)
(egyszer mozdulok ki, de itt is ismerősökbe botlok :Đ )
Nem rossz sorozat, az első évadot megnéztem annak idején.
Elküldve: 2006. 05. 23. 14:07
Idézet: Papa - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 21:56
én 10 percet láttam belőle és máris tanultam 1 új szót : trógyót !
Elküldve: 2006. 05. 23. 15:08
Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 15:07
Ezen akadtam ki:
"" ha a vakond kijön a földből, akkor megvakul...! Ezt még én is tudom, pedig nem vagyok ám okos.. ""
Elküldve: 2006. 05. 23. 15:27
Idézet: Papa - Dátum: 2006. May. 23., Tuesday - 16:08
"" ha a vakond kijön a földből, akkor megvakul...! Ezt még én is tudom, pedig nem vagyok ám okos.. ""
en csak az ajanloban lattam ezt a vakondos jelenetet. de ez mar tenyleg
Elküldve: 2006. 05. 23. 17:05
Idézet: Papa - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 16:08
Puff
Vakond gyarilag vak, vagy nem?
Elküldve: 2006. 05. 23. 17:14
Elküldve: 2006. 05. 23. 17:33
Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:05
Default vak.
Elküldve: 2006. 05. 23. 18:29
Kezdem a komolyabb dologgal:
Az RTL Klub egyik legrangosabb műsora a "XXI. század - A legendák velünk élnek". Még egy nívós elismerést, szakmai díjat is kaptak a műsor szerkesztői. Ha éppen volt rá lehetőségem, akkor szoktam nézni.
Eddig elégedett is voltam a műsorral, s én is úgy véltem, hogy "lám, egy kereskedelmi médium" is tud valami nívósat alkotni. Eddig.
A május 15-i adás óta végérvényesen leírták magukat előttem. Az egy dolog, hogy csináltak egy reklámfilmet egy visszataszítóan nagyképű, beképzelt, öntelt színésznek, akit Koncz Gábornak hívnak.
Konkrétan a "Vörös Zsaru" című Schwarzenegger film 1987-es budapesti forgatása kapcsán kérdezték meg a filmben résztvevő magyarokat (de igazából Koncz szerepelt a legtöbbet).
Ahogy várható volt, a vele lefolytatott beszélgetésben végig magát fényezte, de erre még a riport kommentár szövegei is rátettek. Ezt még megemésztettem volna, mert már régóta ismerem Koncz Gábort, s tudom, mit várhatok egy riportműsortól, amiben szerepel.
Aki látta a filmet, az tudja, hogy az elején Schwarzi a film szerint lelövi a kábszeres bűnözőt alakító Koncz Gábort, aki lebucskázik egy hosszú lépcsőn.
Namost ez szerepelt a riportban e jelenet kapcsán:
Idézet
Hát én éppenséggel most felvételről néztem meg a XXI. századnak ezt az adását, s abban leadták ezt a részletet. Már elsőre, azon is látszik, hogy nem Koncz, hanem egy nála zömökebb testalkatú, egészen más arcberendezéssel rendelkező férfi bucskázik le a lépcsőn a filmben. Természetesen ki is lassítottam, léptettem, s egyértelmű a dolog.
Egy dolog, hogy mit mesélt nekik erről a színész miközben magát fényezte, az pedig egy másik, hogy egy ilyen műsornak a hitelesség jelent mindent.
Nekik kutya kötelességük lenne minden befutó információt többször leellenőrizni, megbízható adatokra támaszkodva elkészíteni ezt a műsort.
Most pedig egy valótlan adatot közöltek tényként, s ezzel a hitelességüket rombolták le végleg a szememben.
(S ezek után abban sem vagyok biztos, hogy korábbi adásaikban nem tették meg ugyanezt. Csak ott nem lógott ki ennyire a lóláb. Innentől kezdve pedig erősen megkérdőjelezhető a "nívós, dokumentum" film jelleg.)
--------------------
A másik dolog pedig Jackie Chan "Kamukém" címmel vetített filmjéhez kapcsolódik. Nagyon szeretem a "mester" filmjeit, mert bár több bárgyú alkotás is van köztük, de a verekedős jelenetek, s Jackie trükkjei mindenért kárpótolják a nézőt.
Namost ezt a kérdéses filmet olyan durván megvágta az RTL Klub, hogy attól felfordult a gyomrom. Nem a "megszokott" kivágom azt a 3 mp-et, amelyen látható, hogy Steven Segal egy ember gégéjét kitépi a nyakából módon. Nem! Komplett, sok perces jeleneteket vágtak ki.
Egyik pillanatban X jelenet fut, annak zenéje szól, s annak közepén egy teljesen másik jelenetbe (nem is feltétlenül annak elejébe) ugrik át a film. S ezt nem egyszer játszották el a filmben. Végig ez volt a jellemző. Ráadásul nem csak arról volt szó, hogy erőszakos részleteket (verekedések durvább, véresebb részei, halott lány a nyilvános mosdóban) vágtak ki egy-egy aljelenetből! Hanem komplett jelenetet is. Ez abból derült ki, hogy Jackie filmjeinek végén mindig mutatják a forgatási bakikat.
Namost volt egy rész, hogy Jackie a török kábszercsempészek egy dokkban lévő főhadiszállásáról szökik. Benyit egy bodegába (miközben hófehér póló van rajta), látja a lányt kikötve, aléltan, szólítja a nevén... s a következő pillanatban együtt menekülnek már kifelé a bódéból, s Jackie inge csurom vér.
Nos innen például egy komplett kardozós jelenetet vágtak ki (gondolom a kaszabolástól lett véres a pólója), amelyet csak a végén, a bakiknál lehet látni. Azt pedig, hogy tulajdonképpen az egyik főszereplő lány miért, s hogyan halt meg a nyilvános mosdóban, csak sejteni tudom. Mert ott is kivágták a teljes jelenetet. S még sorolhatnám a bosszantó, nagy ugrásokat a filmben....
Elképesztő! Miért kell egy ilyen (a címével ellentétesen) komolyabb Jackie Chan alkotásból vasárnapi családi mozit vágni, s főműsoridőben adni? Adták volna jóval később, vágatlanul!
Elmehetnek ezek a fenébe!
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2006. 05. 23. 18:52
en pont nem neztem csak par percet belole. mar lattam. de ezzel a hanggal ..pff
Szerkesztette: des 2006. 05. 23. 18:53 -kor
Elküldve: 2006. 05. 23. 22:31
Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:29
Ilyen eséseknél a sima ruha alá felvesznek egy szivacsos ruhát is, hogy tompítsák az ütéseket. Emiatt vaskosabbnak látszódhat a teste. Az arcra is lehet hasonló magyarázat, Shotot tudsz felrakni?
Most nézem az Ecoployt, ez is elég érdekes. Nagyon lekezelően bánnak az emberekkel, mintha királyok lennének és jönne a sok kis senki hozzájuk. Ami még rosszabb, hogy miután az ember kiment és nem tudja megvédeni magát, jól kiröhögik és fikázzák.
Elküldve: 2006. 05. 24. 08:30
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II
Elküldve: 2006. 05. 24. 09:46
Idézet: McElroy - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 9:30
Hogy kinek csinálják? Azoknak, akik a Balázs, Mónika show-t nézik, meg azoknak, akik rohannak a legközelebbi újságárushoz, ha megjelenik a Best és egyéb "sztárokkal" foglalkozó magazin. Mentalitásból is adódik, hisz nem csak falun, de városoban is nagy mértékű a pletyka, még néha az is hír, hogy a szomszéd éppen mikor volt a wc-n. (Falun meg még rosszabb. Pár éve úgy döntöttünk, nem külföldre megyünk családostul, hanem a szülők elmentek magukban Hévízre két hétre. Egy hét múlva jön a telefon egyik rokontól, hogy igaz-e, hogy mi a Dunántúlra költözünk?
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2006. 05. 24. 09:48
Meg adják ezt a sok szenny szappanoperát is. Abbais mi megy??? Televan erőszakkal, van bennük fegyver dögivel. Az mennyivel jobb mint egy Jackie Chan film?!
Vagyha igy megkell nyírbálni egy filmet, akkor ne 16-os karikát adjanak neki, hanem 18-ast és adják másfél órával később.

Súgó
A téma zárva.