HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#1541 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 24. 18:49

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 15:23

A velvet legszánalmassabb része egyébként a feljelentő. :omg:

Az egész velvet szánalmas, de én érzek egy cseppnyi öniróniát, és iróniát is az egész bulvársajtóval szemben. Szvsz szánékosan ilyen gagyi.  Az viszont tényleg szánalmas, ha valaki komolyan veszi, és még "feljelentést is küld :omg: . 15 perc hírnév...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1542 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:11

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 10:52

A taviranyito a Te baratod... ;) Ha ilyen sz@rral traktalnak, mar kapcsolok is el...

Samott

Ez igy van. De péntekenként mindig az van hogy jól rákészülök ilyenkor a Rejtélyek városára pl. Már várom a következő részt. Beülök 9kor a TV elé, ás várom hogy kezdődjön, de erre mit látok? Az a vörös hajú csajszi, akinél még egy útszéli lotyó is különbül néz ki, vagy a az a furcsa kinézetű csávó épp a legfrissebb sztárpletykákkal bombázza a jónépet.  :omg: Ilyenkor persze elkezdek kapcsolgatni de minden 10. másodpercben vissza tévedek a retek klubbra, titkon azt remélve hogy hátha már vége is a találkozásoknak. Ejj édes istenem...  :down:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1543 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:16

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 20:11

Az a vörös hajú csajszi, akinél még egy útszéli lotyó is különbül néz ki...

Csak öreg, és ez látszik is.  :o  :(

Idézet

vagy a az a furcsa kinézetű csávó :omg:

Az meg buzi. Komolyan mondom, már a hangjától is hányni tudnék.
Nem beszélve arról, ha véletlen a kis rózsaszín ingjében meglátom... na, akkor kész.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1544 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:20

Idézet: Papa - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 19:16

Csak öreg, és ez látszik is.  :o  :(

Az meg buzi. Komolyan mondom, már a hangjától is hányni tudnék.
Nem beszélve arról, ha véletlen a kis rózsaszín ingjében meglátom... na, akkor kész.

Most divatos férfiaknak is a rózsaszín ing. :omg:

Szerkesztette: Lipton 2006. 05. 24. 19:42 -kor

#1545 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:22

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 20:20

Mst divatos férfiaknak is a rózsaszín ing. :omg:

Ehh, az a gyerek akkor is b***
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1546 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 20:11

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 20:20

Most divatos férfiaknak is a rózsaszín ing. :omg:

Divat ide vagy oda, én fel nem vennék rózsaszín inget vagy pólót SOHA, sőt még ilyen nyakkendőt se kötnék.  Még akkor se ha  egy Versace cuccrol lenne szó amit ingyen dobnak utánam. Pedig én is divatosan öltözködöm, de mindennek megvan a határa. De ez csak az én véleményem.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1547 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 09:21

Tegnap este fél tíz körül jutott eszembe, hogy az RTL-en megy a Die Hard 4, gondoltam, megnézem újra, amíg nem kezdődik a House MD a tv2-n. Bekapcsolom a tv-t, és nézem az RTL-en a filmet, majd egy perc elteltével rájöttem, hogy mi zavar engem. Más a szinkron hang, más a szöveg, jelenet hiányzik. Mielőtt felbosszantottam volna magam inkább gyorsan átkapcsoltam a Colombora. Még aztán néha néha visszakapcsoltam, de olyan borzasztó volt az egész, amit az RTL a filmmel művelt, hogy sosem bírtam tovább nézni öt másodprecnél.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1548 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 09:27

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 10:21

Tegnap este fél tíz körül jutott eszembe, hogy az RTL-en megy a Die Hard 4, gondoltam, megnézem újra, amíg nem kezdődik a House MD a tv2-n. Bekapcsolom a tv-t, és nézem az RTL-en a filmet, majd egy perc elteltével rájöttem, hogy mi zavar engem. Más a szinkron hang, más a szöveg, jelenet hiányzik. Mielőtt felbosszantottam volna magam inkább gyorsan átkapcsoltam a Colombora. Még aztán néha néha visszakapcsoltam, de olyan borzasztó volt az egész, amit az RTL a filmmel művelt, hogy sosem bírtam tovább nézni öt másodprecnél.

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 21:35

Ezek a baromarcuak ujraszinkronizaltak az Amerikaba jottem-et... :mad: raadasul 4:3-as keparannyal adjak a szelesvasznu filmet. Az RTL-es Die Hard-ot pedig eszembe se jutna megnezni... gondolom a felet kivagjak... :( hogy lehet megengedni a tv-knek hogy belenyuljanak egy filmbe? :down:

Samott ;)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1549 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 09:41

Nekem is feltűnt, hogy valami nem stimmel. Csak azt tudnám, hogy a szerződésben meg van-e nekik engedve az ilyesmi... :think:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1550 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 09:47

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 10:21

Hát ez nekem is feltűnt. Ezt  be akartam rakni a legjobb filmes dumák topikba:

Idézet

-Majd felvidul ha a hátsó ülésre pillant.
-Bassza meg, az arany!

Meg akartam hallgatni, hogy mi a teljes párbeszéd, ám itt totál mást mondott Zeus :confused:

Volt kimaradt jelenet is? Én tegnap este NHL meccset néztem a Sport1-en, kajak az az egyetlen nézhető TV csatorna...
Faster! Harder! Cadaver!

#1551 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:22

Ja, "finomítottak" is a szövegen. Hogy rohadnának meg... :mad:
Amúgy Daihelyon, nem a 4. hanem a 3. rész volt ez. :D A 4-et még most tervezgetik.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1552 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 11:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 11:22

Ja, "finomítottak" is a szövegen. Hogy rohadnának meg... :mad:
Amúgy Daihelyon, nem a 4. hanem a 3. rész volt ez. :D A 4-et még most tervezgetik.

Jól van na, közel van a két gomb egymás mellett és gyorsan írtam, na meg már várom a négyet, amit ha minden igaz már nyáron forgatnak.  :D
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1553 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 12:03

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 20:11

Divat ide vagy oda, én fel nem vennék rózsaszín inget vagy pólót SOHA, sőt még ilyen nyakkendőt se kötnék.  Még akkor se ha  egy Versace cuccrol lenne szó amit ingyen dobnak utánam. Pedig én is divatosan öltözködöm, de mindennek megvan a határa. De ez csak az én véleményem.

Én se venném fel, csak barátnőm mondta, hogy most divatos  a rózsaszín ing. :)

#1554 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 12:29

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 12:24

Jól van na, közel van a két gomb egymás mellett és gyorsan írtam, na meg már várom a négyet, amit ha minden igaz már nyáron forgatnak.  :D

Már most nyáron? Éljen! :birthday2:  :smoker:

#1555 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 13:16

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 10:47

Volt kimaradt jelenet is? Én tegnap este NHL meccset néztem a Sport1-en, kajak az az egyetlen nézhető TV csatorna...

Plane vasarnap ejfel utani intervallumban, amikor az orokifju Korda Gyuri pokert kozvetit.

#1556 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 15:18

Még mindig RTL és tv2 film vágásdi, csak másik dolog is feltünt.
Pár hónapja leadta, nem tudom melyik, A pusztító Sly-Rodman főszereplős sci-fi-akciót, amit nem csak újra szinkronizáltak, de moslék módon megvágtak.
Ma elővettem azt a kezattát, amin A pusztító és a Die Hard 3 van, így egymás után. Ezek már a kereskedelmiből lettek felvéve, de jó pár éve, mikor még négyzet, meg kék háromszög jelzés volt. A két film normális szinkronnal vágás nélkül ment le anno, sőt, a Die Hard 3 kék háromszöges volt "csak", ami ma 16-os karikát jelentene, de akkor meg minek kellett most megvágni és újraszinkroinzálni? Ez nekem nem kerek, talán a média törvény szigorodott a csöppségek védelme érdekében vagy mi? Akkor a két film főidőben, teljes trancsírral ment le, most meg úgy meg vannak vágva, hogy jó érzésű ember sírva fakad.
Csak azért is.

#1557 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 15:24

en amit lattam filmet mar, tvben nagyon ritkan nezem meg ujra. ezert nekem sose tunik fel ha megvagjak mert addigra mar elfelejtem mit is vaghattak volna ki belole..  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1558 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 15:32

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 16:18

Még mindig RTL és tv2 film vágásdi, csak másik dolog is feltünt.
Pár hónapja leadta, nem tudom melyik, A pusztító Sly-Rodman főszereplős sci-fi-akciót, amit nem csak újra szinkronizáltak, de moslék módon megvágtak.
Ma elővettem azt a kezattát, amin A pusztító és a Die Hard 3 van, így egymás után. Ezek már a kereskedelmiből lettek felvéve, de jó pár éve, mikor még négyzet, meg kék háromszög jelzés volt. A két film normális szinkronnal vágás nélkül ment le anno, sőt, a Die Hard 3 kék háromszöges volt "csak", ami ma 16-os karikát jelentene, de akkor meg minek kellett most megvágni és újraszinkroinzálni? Ez nekem nem kerek, talán a média törvény szigorodott a csöppségek védelme érdekében vagy mi? Akkor a két film főidőben, teljes trancsírral ment le, most meg úgy meg vannak vágva, hogy jó érzésű ember sírva fakad.

Rodman?  :confused:  Nem inkabb Wesley Snipes?  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1559 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 16:19

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 16:32

Rodman?  :confused:  Nem inkabb Wesley Snipes?  :think:

Na tessék, ma mennyit hibázok. :) De Snipes, csak megkavart a hülye firzurával, ami inkább Rodmanre jellemző.
Csak azért is.

#1560 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 16:24

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 16:19

Na tessék, ma mennyit hibázok. :) De Snipes, csak megkavart a hülye firzurával, ami inkább Rodmanre jellemző.

Szerintem az zavar meg, hogy nem rég adtak egy Jean-Claude Van Damme fimet amiben szerepelt Rodman. :)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.