HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#2321 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:41

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. Nov. 17., Friday - 19:13

1x01: 1,195 millió néző (SHR 27,5%) - 18-49: 598 ezer néző (SHR 30,7%)
1x02: 1,061 millió néző (SHR 24,9%) - 18-49: 475 ezer néző (SHR 24,7%)
1x03: 1,014 millió néző (SHR 22,3%) - 18-49: 360 ezer néző (SHR 18,0%)
1x04: 893 ezer néző (SHR 20,8%) - 18-49: 407 ezer néző (SHR 22,1%)
1x05: 778 ezer néző (SHR 18,3%) - 18-49: 294 ezer néző (SHR 16.8%)

rém rendes nézettésg

ezzel kapcsolatban erdekes hogy a tv2 azzal magyarazza ezt hogy meg ismeretlen ez a mufaj a magyaroknak stb.. marmint ez a sitcom. (majdnem shitcomot irtam  :Đ ) holott mar majdnem 10 eve megy az eredeti remrendes a kulonbozo hazai csatornakon. anno meg a msat is adta talan.. a tv3 biztosan. sott mas ilyesmi sorozat is ment mar. szoval nem ertem...

... :think: bar ha az orszagosan foghato foldi sugarzasu csatornakra ertette ott valoban keves ilyen volt regebben. de azert volt.

Szerkesztette: des 2006. 11. 17. 19:47 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2322 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:45

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. nov. 14., kedd - 23:42

Mennyit kaphatnak egy ilyen felvételért?

Régen terjengett valami pletyka, hogy 7-essel kezdődő szám, stílusosan. És nem 7 ezer.

#2323 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 21:05

Idézet: Kory - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:45

Régen terjengett valami pletyka, hogy 7-essel kezdődő szám, stílusosan. És nem 7 ezer.

70 forint? :eek:  :Đ

#2324 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 10:25

Tegnap belenézett valaki a Domino-s adásba?
5 percig bírtam nézni azt a picsogást amit Vandácska, Liluka meg Szujó előadott :omg:
A vége felé kapcsoltam oda, de hála ezeknek, nem sikerült végignéznem.
Undorító, mutatják hogy táncolnak a stúdióban a fele képernyőn, hát könyörgöm ki nem sz@rja le amikor nem ez a lényeg?? Küldjék az sms-t, legyen itt sok favicc, művigyor, műbaromkodás, ez kell a népnek. :omg:
Kiábrándító.
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2325 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 11:57

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 10:25

5 percig bírtam nézni azt a picsogást amit Vandácska, Liluka meg Szujó előadott :omg:
Undorító, mutatják hogy táncolnak a stúdióban a fele képernyőn, hát könyörgöm ki nem sz@rja le amikor nem ez a lényeg?? Küldjék az sms-t, legyen itt sok favicc, művigyor, műbaromkodás, ez kell a népnek. :omg:
Kiábrándító.

Hú, dettó ugyanígy éreztem. Hazaértem este, leültem enni, közben áthallatszott a TV hangja a konyhába. Belenéztem 1 percre, hogy mi a francot vinnyognak, aggódnak, majd felmentem és gép elé vetettem magam.
Én már azt sem igazán értem, mit kell kommentálni egy dominos eseményen. A lényeg a látvány, meg a sok kis domino zörgése. Na jó esetleg néha az, hogy épp mit látunk, ha nem egyértelmű, vagy nem tartozik az általános műveltséghez (pl. mikor festményeket raknak ki.)

#2326 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:38

Én az elején néztem bele, de hamar el is kapcsoltam, aztán inkább Millió dolláros csaj a tv2-n, aztán frankón bealudtam.Valamikor éjjel 2 körül ébredtem fel a tv előtt. :o
Amúgy a Vandácska tényleg idegesítő, amikor felébredtem éppen a menetrend műsor ment vele.Hát ha volt még haszontalan és értelmetlen műsor... :omg:
Tényleg nincs épkézláb ember a retekklubnál, aki vezetné a műsort? :( Magának a műsornak sem látom egyébként sok értelmét, sőt totál feleslegesnek tartom.Nagy kínlódva felállítanak több millió dominót és azon rettegnek, hogy eldől-e mindegyik.
Vagy csak tényleg a műsorvezetés rontja el az egészet. :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2327 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:53

Idézet: carcass - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 13:38

Tényleg nincs épkézláb ember a retekklubnál, aki vezetné a műsort? :( Magának a műsornak sem látom egyébként sok értelmét, sőt totál feleslegesnek tartom.Nagy kínlódva felállítanak több millió dominót és azon rettegnek, hogy eldől-e mindegyik.
Vagy csak tényleg a műsorvezetés rontja el az egészet. :confused:

Fiatalabb koromban szerettem, mert akkor a kommentátor tényleg csak azzal foglalkozott, hogy elmondja most épp mit látunk ledőlni és mi a története. Nomeg akkoriban nem reklámoztak közbe és a dominoba se volt beleiktatva, hogy reklámozhassanak. Egyszerűen a látványra mentek, azt hiszem ezt szerettem benne.

#2328 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:49

Idézet: carcass - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 13:38

Nagy kínlódva felállítanak több millió dominót és azon rettegnek, hogy eldől-e mindegyik.

istenem, ne kapcsold be a tv-t.
a tv nem azért van, hogy értelmes dolgokat láss benne. a tv szórakozásra van kitalálva.
JóSebesség

#2329 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 16:51

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 17:49

a tv szórakozásra van kitalálva.

ja, csak abből pont az hiányzott
egyébként az értelmes dolgok nagyonis hiányoznak belőle

Szerkesztette: carcass 2006. 11. 18. 16:52 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#2330 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 17:52

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 10:25

Kiábrándító.

Nem volt Lost miatta. :reklamacio:
Szerencsére be se kapcsoltam este...
Semper Fi

#2331 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 17:35

Nem tudjátok, ki ez a napkeltés bemondónő: link? Akárhányszor látom mindig elszörnyülködök. Súgógépből felolvasás is megeröltető feladat, szegénykémnek.
Kinek a lánya vagy szeretője, hogy ilyen stabilan évek óta Ő a napkelte bemondója? Nem a beszédkészsége miatt szeretik ennyire, az biztos.
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#2332 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 18:05

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 17:35

Nem tudjátok, ki ez a napkeltés bemondónő: link? Akárhányszor látom mindig elszörnyülködök. Súgógépből felolvasás is megeröltető feladat, szegénykémnek.
Kinek a lánya vagy szeretője, hogy ilyen stabilan évek óta Ő a napkelte bemondója? Nem a beszédkészsége miatt szeretik ennyire, az biztos.

Lehet hogy csak azert van ott, mert egyik helyette sem kepes felkelni hajnali 4kor?  :think:  :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2333 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 18:18

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 18:05

Lehet hogy csak azert van ott, mert egyik helyette sem kepes felkelni hajnali 4kor?  :think:  :Đ

Delutani vagott ismetlest szokta felvezetni...

#2334 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 18:19

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 18:18

Delutani vagott ismetlest szokta felvezetni...

igen? ebbol is latszik, hogy nem nezek napkeltet.  :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2335 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 19:13

Sokat nem vesztesz... ;)

Viszont a csütörtöki Fábry nem lesz jó - az előzetesek alapján.
Azokat a sztereotípiákra fókuszál rá a melegekkel kapcsolatban, amelyekre nem kellene, és tovább erősíti a "femin, exhibicionista, affektáló, erkölcstelen buzi" képét.
Láthatunk majd öreg (és gusztustalan) nőimitátort, SM táncospárt, fütyitartós homo "szépségkirályt", de nem látunk olyan melegeket, akik teljesen normális életet élnek,csak éppen a saját nemükhöz vonzódnak. Van nálunk is néhány celeb, aki felvállalta már a másságát. Csak éppen velük nem lehet hozni a nézettséget, nem lehet majd beszélni róluk a ismerősökkel, hogy "láttad a sok buzeránst tegnap? Fujjjj, de gusztustalanok voltak..."
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#2336 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 20:02

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 20:13

Sokat nem vesztesz... ;)

Viszont a csütörtöki Fábry nem lesz jó - az előzetesek alapján.
Azokat a sztereotípiákra fókuszál rá a melegekkel kapcsolatban, amelyekre nem kellene, és tovább erősíti a "femin, exhibicionista, affektáló, erkölcstelen buzi" képét.
Láthatunk majd öreg (és gusztustalan) nőimitátort, SM táncospárt, fütyitartós homo "szépségkirályt", de nem látunk olyan melegeket, akik teljesen normális életet élnek,csak éppen a saját nemükhöz vonzódnak. Van nálunk is néhány celeb, aki felvállalta már a másságát. Csak éppen velük nem lehet hozni a nézettséget, nem lehet majd beszélni róluk a ismerősökkel, hogy "láttad a sok buzeránst tegnap? Fujjjj, de gusztustalanok voltak..."

Nem lepődnék meg, ha az ORTT valamikor elővenné a műsort.

Idézet

de nem látunk olyan melegeket, akik teljesen normális életet élnek,csak éppen a saját nemükhöz vonzódnak

Pedig talán tényleg ilyeneket kellene meghívni, talán könnyebben elfogadnák az emberek.Persze ebből nem lehet showt csinálni.
Ezek után pedig tényleg csak az utolsó mondatodhoz hasonlító reakciók várhatók. :rolleyes:

Bravo

#2337 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 20:12

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 20:13

...de nem látunk olyan melegeket, akik teljesen normális életet élnek,csak éppen a saját nemükhöz vonzódnak. ...

Mégis, mit vártál, ez egy showműsor, ha átlagos fickókat hívnának meg, ki nézné?  :think:

#2338 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 20:42

Talán nem véletlen nem hallani arról, hogy Fábry-nak ki az élettársa. Ő is meleg lenne? Vagy Rudas fürdő tőrzsvendég?
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#2339 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 01:07

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 17:35

Nem tudjátok, ki ez a napkeltés bemondónő: link?

Szerintem Bika Júlia. Ő szokta a lapszemlét is csinálni a Nap-Keltében, korábban láttam.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2340 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 08:32

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 20:12

Mégis, mit vártál, ez egy showműsor, ha átlagos fickókat hívnának meg, ki nézné?  :think:

Annak idején volt  volt egy "cigány-show" is. A műsorban -úgy gondolom sikerrel- mutatták be a cigányok egy szerethetőbb oldalát. Volt benne vilghírű prímás, csecsemő korában megkoronázott cigánykirály stb... Kb. ennyire emlékszem több év távlatából.  Nem primitív, beszédhibás Matisz bácsit vagy a szénostoba, de kőgazdag Győzikét hívták be a nézettség kedvéért, hanem olyan -sokszor kevésbé ismert -személyiségeket, akikiket alkalmasnak véltek a hídverő szerepére közénk és a cigányok közé.

Na látod: én ezt hiányolom a "buzi-showból"

Mondjuk nem mellesleg az ominózus Showder éppen a Írigy hónaljmirigy vitriolos -és sokak szerint bántó- cigány paródiája után ment le 2-3 héttel, ami után az IH és a TV2 kapott hideget-meleget TGM-től az Esély-egyenlőségi miniszterig mindenkitől.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.