Idézet: Koga - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 11:40
Szerintem mivel mindenképpen vársz tavaszig (ha jól értem), addig gyűjtögessél, aztán majd ha elértünk oda, akkor nézz körül. 100%os biztosat úgy sem tud senki mondani szerintem. Ha nem úgy érted, hogy vársz tavaszig, akkor meg szerintem várj tavaszig, érted :Đ Szerintem ha s939-re akarsz majd átállni, akkor addig felesleges pénzkidobás most venni s754-et, szerintem sokat fogsz rajta bukni, amikor majd el akarod adni.
Tavaszig várok, ez biztos. Nem úgy gondoltam, hogy addig S754, hanem talán akkor is még az, ha megmarad a 2x-es árkülönbség. De remélem, hogy addigra leesik az S939 ára és akkor majd nem lesz olyan nagy pénzkidobás az a kicsi különbség. 10%-ot nem igazán vennék észre teljesítményben, de 20 plusz rugóból kijön egy csendesebb ház például, ami azért érezhető.
Eladni nem akarom a gépet, nem vagyok egy jó eladó. Ha megveszek valamit, akkor az nálam megy tönkre vagy elajándékozom. Öcsém így nyerte meg tőlem azt a gépet, amit még most sem kellene fejleszteni. Az olyan csendes, mint az álom, megy mint a szélvész és teljesen stabil. Mondjuk ma már nem egy igazságosztó (NF2, 2200+, R9800PRO), de a ház most is nagyon csendes és teljesen hűs.
Tavasszal majd újra megnézem a kínálatot, aztán majd kiderül, hogy mire jutok. Addig meg olvasgatom a fórumot, hogy ismét képbe jöjjek. Sajnos elég sokat kihagytam, be kell hozni az elmaradást
Köszönöm a tanácsokat és a türelmet!
Üdv!
.
.
.