HWSW Informatikai Kerekasztal: HELLGATE: LONDON - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HELLGATE: LONDON fps szerepjáték

#2741 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 05. 12:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 4:06

Ami bunkosag:

Gamble csak Stonehenge-ben van.
Shared Stash csak Sub-oknak van.

Ja es figyelem, remelem latjatok, mostantol mar nincs olyan hogy nem rakok pontot a Haste Bot-ra mert van +6 ket pisztolybol az F2-n, ha igy keszitesz barmit (Summoner vagy Engineer) akkor a fegyvervaltasnal eltunnek ezek a dolgok.

Remelem ezt a harom dolgot surgosen elfelejtik ameddigre kijon Live szerveren is ez a peccs.

szerk: Gamble csak Rare cuccot arul es megvetel elott lehet Analizalni oket, szal ez nem olyan Gamble mint D2-ben. Gondolom majd valtoztatnak rajta mielott Live lesz.

Hát úgy néz ki megtesznek mindent, hogy több sub legyen. Szerintem már van annyi plusz tartalom, hogy megérje a havi 2500-at rászánni. Főleg, hogy stonehenge-ben nagyon jól lehet karaktert húzni.
Én is remélem, hogy elfelejtik ezt a summoned kreatura eltüntetés dolgot. Azért jó lenne, ha a Gamble adna legend éd uniq cuccot is.
Üdv, JohnnyG

#2742 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 12:23

Hat figy, lehet megeri, de ha folyamatosan csak azt fejlesztik akkor szepen elvesztik a non-sub jatekosokat es akkor majd neznek az elofizetok es elcsodalkoznak, hogy nincs kivel jatszani.
Ja es a trade is halott mert szepen lassan szetnerfelik a farmolast is.
Nem veletlenul el meg a Diablo II sem. Az emberek imadnak farmolni, kuzdeni a ritka cuccokert. Ha ezt megolod akkor effektive elveszed rengeteg ember kedvet is. Mert azok akik farmolni mennek fol fognak beszelgetni is, kereskedni, sot esetleg meg partizni is miutan meguntak a farmot.

Szoval onmaguk erdekeben kellene az alapjatekot is boviteni nem pedig csak a subscriber extrakat.
Az egyik legidegesitobb jelenseg az, hogy Hu's-t leginkabb csak Stonehenge-ben lehet szerezni, kivetel Shulgoth. Ha szepen atjatsznak minden ertekes dolgot oda es az alapjatekban mar csak az ertektelen fosok maradnak akkor megint csak elzavarjak az atlagos jatekost.

Ha a Diablo II ekkora irdatlan siker tudott lenni a maga ronda grafikajaval es viszonylag rovid kampanyaval anelkul, hogy penzt kertek volna el arte akkor nem ertem ez miert ne lehetne az.
A Guild Wars is havidij mentes es profitot termelt. Nem csak a WoW megoldasa a nyero.
Az szamit amit a jatek nyujt alap esetben, ala Diablo II, nem pedig amit penzert el lehet erni. Nezd, meg a mai napon is vannak emberek akik meg akarjak venni eredetiben a Diablo-t. Vajon miert? Allitom 5 ev mulva mar nem lesz ember aki a Hellgate-t akarna megvenni mert az olyan jo es hosszu jatekelmenyt nyujt.

#2743 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 14:02

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 5:06

...Ja es figyelem, remelem latjatok, mostantol mar nincs olyan hogy nem rakok pontot a Haste Bot-ra mert van +6 ket pisztolybol az F2-n, ha igy keszitesz barmit (Summoner vagy Engineer) akkor a fegyvervaltasnal eltunnek ezek a dolgok....

Ez eddig is igy volt, legalabbis 1.2 ota.
En nem akartam egyaltalan tenni a haste botra, mondvan, hogy a 2*3 haste meg egy +1 all skill sapka majd megoldja a dolgot de nem...
Visszavaltva eltunik ha nincs benne pont.
Amire kivancsi lennek: eddig, ha csak egy pont volt is benne (vagy akarmelyikben),
megmaradt az itembol kapott extra skill level ha az ember visszavaltott.
Mostantol akkor ha visszavaltok F1-re akkor csak lev 1 lesz ha annyi pont van benne?
Ezt nagyon jo lenne tudni mert ha ezt is elcseszik akkor kb nemhogy elo nem fizetek de az idomet sem vesztegetem tovabb ezzel a jatekkal.
Ha maxolni kell a botokat es a drone-t akkor se a beaconre se a strikokra nem maradna...

SZERK: figyelmetlenul olvastam vegig amit ideztel, benne van a valasz.
Akkor meg nem ertem, ez mar 1.2 ota igy volt egyebkent is... :think:

Szerkesztette: szabinar 2008. 04. 05. 14:08 -kor

#2744 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 14:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 12:23

..Allitom 5 ev mulva mar nem lesz ember aki a Hellgate-t akarna megvenni mert az olyan jo es hosszu jatekelmenyt nyujt.

Yeah, man, attol tartok nem kell arra 5 evet varni, ma sem veszi senki. Nem tudom mi lett a koreai launch-bol, ahhoz hatalmas remenyeket fuzott az FSS.
Egyetertek a hozzaszolasoddal.

PS: ha megmondja valaki mikor jon ki a D3 az kap egy Lee'st ajandekba :D

#2745 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 14:14

Idézet: JohnnyG - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 11:30

...
A non sub evoker +1 to all skill-es sapkám mennyit érhet? Van rajta 1x AA is.

Ingame masfel millaert hirdette valaki.

#2746 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 18:45

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 11:23

Hat figy, lehet megeri, de ha folyamatosan csak azt fejlesztik akkor szepen elvesztik a non-sub jatekosokat es akkor majd neznek az elofizetok es elcsodalkoznak, hogy nincs kivel jatszani.
Ja es a trade is halott mert szepen lassan szetnerfelik a farmolast is.
Nem veletlenul el meg a Diablo II sem. Az emberek imadnak farmolni, kuzdeni a ritka cuccokert. Ha ezt megolod akkor effektive elveszed rengeteg ember kedvet is. Mert azok akik farmolni mennek fol fognak beszelgetni is, kereskedni, sot esetleg meg partizni is miutan meguntak a farmot.

Szoval onmaguk erdekeben kellene az alapjatekot is boviteni nem pedig csak a subscriber extrakat.
Az egyik legidegesitobb jelenseg az, hogy Hu's-t leginkabb csak Stonehenge-ben lehet szerezni, kivetel Shulgoth. Ha szepen atjatsznak minden ertekes dolgot oda es az alapjatekban mar csak az ertektelen fosok maradnak akkor megint csak elzavarjak az atlagos jatekost.

Ha a Diablo II ekkora irdatlan siker tudott lenni a maga ronda grafikajaval es viszonylag rovid kampanyaval anelkul, hogy penzt kertek volna el arte akkor nem ertem ez miert ne lehetne az.
A Guild Wars is havidij mentes es profitot termelt. Nem csak a WoW megoldasa a nyero.
Az szamit amit a jatek nyujt alap esetben, ala Diablo II, nem pedig amit penzert el lehet erni. Nezd, meg a mai napon is vannak emberek akik meg akarjak venni eredetiben a Diablo-t. Vajon miert? Allitom 5 ev mulva mar nem lesz ember aki a Hellgate-t akarna megvenni mert az olyan jo es hosszu jatekelmenyt nyujt.

Attól függetlenűl, hogy én előfizetek én is jobban szeretném, ha nem vinnék tulzásba ezt a suboknak minden új cuccot hozzáállást. Azon rendesen meglepődtem én is, hogy a shared stash sub only egyenlőre. Azt sem értem miért sáj nekik a boss farmolás, az lenne a jó, ha minden boss farmolható lenne. Olyan mintha nem is ők csinálták volna a d2-őt, de lehet, hogy kis csapat lévén hátulról dirigálnak nekik.
Üdv, JohnnyG

#2747 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 18:46

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 13:14

Ingame masfel millaert hirdette valaki.

Köszi az infót.  :respect:
Üdv, JohnnyG

#2748 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 19:40

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 14:02

Ez eddig is igy volt, legalabbis 1.2 ota.
En nem akartam egyaltalan tenni a haste botra, mondvan, hogy a 2*3 haste meg egy +1 all skill sapka majd megoldja a dolgot de nem...
Visszavaltva eltunik ha nincs benne pont.
Amire kivancsi lennek: eddig, ha csak egy pont volt is benne (vagy akarmelyikben),
megmaradt az itembol kapott extra skill level ha az ember visszavaltott.
Mostantol akkor ha visszavaltok F1-re akkor csak lev 1 lesz ha annyi pont van benne?
Ezt nagyon jo lenne tudni mert ha ezt is elcseszik akkor kb nemhogy elo nem fizetek de az idomet sem vesztegetem tovabb ezzel a jatekkal.
Ha maxolni kell a botokat es a drone-t akkor se a beaconre se a strikokra nem maradna...

SZERK: figyelmetlenul olvastam vegig amit ideztel, benne van a valasz.
Akkor meg nem ertem, ez mar 1.2 ota igy volt egyebkent is... :think:

Nemtom, azert leirom: biztos vagyok benne, hogy a level 7es Haste Bot visszavaltas utan nem alakul at level 1-esse, akkor ujra kene hogy keszuljon. Egy kesz robot/minion megtartja azt a tulajdonsagat amivel keszult. Ezt onnan tudom, hogy meg regen is a Drone Construct Drone skillpont ratetel utan nem valtozott, de ha eltuntettem es ujra csinaltam akkor mar tobb HP-je volt. Szerintem ez visszafele is igaz, ha kevesebb akkor az csak akkor szamitana ha ujra keszitened.

#2749 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 08:41

Update:

Itt vannak a Perk-ek:

http://img411.images...ge=perksdu9.jpg

Egy szo: ALLATI JO!!!!!!!!!!!!!

Accuracy +5
Willpower +5
Stamina +5
Strength +5
Health Regen +300/min
Power Regen +300/min
Shield Regen +50/min
Armor Increased by 100
Luck increased by 150
Elemental Resistance increased by 5%
Elemental Attack increased by 5%
Purge: A skill that removes all status effects (useable every 600 seconds)
First Aid: A skill that restores 10% health (doesn't say the use rate ><)
Power Recharge: A skill that restores 10% power (doesnt say use rate ><)
Increase use rate of SPRINT by 5%
Pet Dmg +5%
Increase Dmg by 5%
Crit Chance increased by 5%

Remeber that all of these effects can be gained four times each.

Szoval ha jol ertem akkor az elso szintu Perk-ek unlock-olasahoz 1 Perk Point kell (ezt latni a kepen is) a masodik szintre mar 2 kell, a harmadikra 3, negyedikre 4, akarcsak a Nanoshard-ozas. Tehat egy Perk kimaxolasa 10 Perk Point.
Azt nem tudom mennyi Perk Point gyujtheto ossze egy karakterrel, feltehetoleg nem annyi hogy az osszes Perk-et ki lehessen maxolni.

Mint latjatok vannak Perk-ek amik brutalisak.
Kimaxolva +400 armor?
Kimaxolva +1200 hp regen?
Kimaxolva +20% crit chance?
stb stb stb.
Biztos nerfelik majd oket, de mint bonuszok szerintem kivaloak lesznek meg gyengitve is.

SZERK: ha jol olvasom osszesen 50 Perk Point szerezheto egy karakterrel, mind miutan elerted az 50-es szintet es tovabb XP-zel. Ez az 50 oszthato szet.

itt egy pelda amit egy forumozo irt, hogy ilyet kepzelt el a BM-jenek. Szerenyen: ultra durva

Damage Bonus 3/4 = 6 perk point
Health Regeneration Boost 4/4 = 10 perk point
Nanodyne Armor Boost 4/4 = 10 perk point
Power Regeneration Boost 3/4 = 6 perk point
Stamina Boost 3/4 = 6 perk point
Strength Boost 3/4 = 6 perk point
Willpower Boost 3/4 = 6 perk point

15% Damage
1200 HPM
400 Armor
900 PPM
15 Sta Feed/75 HP
15 Str Feed/15% Melee Damage
15 WP Feed/30 Power/45 PPM

Alig varom hogy ezt bevezessek. Mint mondtam jelen allapotban ez nagyon erosnek tunik, biztos nerfelnek majd kozuluk, de remek otlet 50 folott is eletet lehelni a karakterekbe.

#2750 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:10

Idézet

* Characters cannot assign Perk Points when they have spent all of their Skill Points before earning a Rank.

:think: én már elszórtam az összes skillpontom akkor azt jelenti hogy nem lehet perk-em? Nehogy már ezért el kellje lőnöm az uccsó skill retrainerem, meg gondolom nem kevés olyan kari szaladgál aki elosztotta már a pontjait.

Summoning téma: evokernél volt eddig az, hogy nem tettél pontot a summon emberbe, weapon switchre tettél 2x 6 summon ember fegyót és visszaváltásnál megmaradt a summon. Sztem erre értik hogy mostmár nem lesz ez. Vagyis hogy mostmár mindenhol úgy lesz mint a többi summonos karinál: egységes lesz.

Ezek a perkek tényleg nagyon jók lesznek akkor még várok Sydoval nm-en, jól felerősítem magam még perk-el és aztán vágok neki.
Fenébe Sydoig majdnem minden questem kész várni kellett volna, a sok xp ment a levesbe így  :rolleyes:

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2751 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:18

Aaa kizartnak tartom hogy barmifele koze is lenne a Perkeknek a Skillpontokhoz.
A karakterek 90% allitom mar reg kimaxolta magat a Skilltree-n es egy deka feleslege sincs.
Meg miert is lenne a ketto osszekotve? Pont az a lenyeg, hogy 50 felett is legyen ertelme jatszani, es 50 folott mar illik egy fullos builddel menni.

#2752 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:20

Persze hogy hülyén hangzik de ez van odaírva  :confused:

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2753 Felhasználó inaktív   JohnnyG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 10:07

Azta tényleg nagyon jól kitalálták ezt a Perk-eket. :) Jó kis tuning karikat lehet majd összehozni. Mondjuk dissi meg elite/night sydo ellen nem is árt a tuning,
Az elég WoW-os koppintás, hogy meg lehet nézni magunkon a másik kari cuccait. Kiváncsi leszek, hogy az item statokat is lehet-e majd látni?
Üdv, JohnnyG

#2754 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 10:57

Dan, hova? Kerestem de sehol se lattam ezt a mondatot, plane nem a hivatalos Patch 1.3 Notes kozott.
Link?

#2755 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 10:58

Idézet: JohnnyG - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 10:07

Azta tényleg nagyon jól kitalálták ezt a Perk-eket. :) Jó kis tuning karikat lehet majd összehozni. Mondjuk dissi meg elite/night sydo ellen nem is árt a tuning,
Az elég WoW-os koppintás, hogy meg lehet nézni magunkon a másik kari cuccait. Kiváncsi leszek, hogy az item statokat is lehet-e majd látni?

Haha, en siman be fogom allitani hogy engem ne lehessen megnezni :p
Hulye kukkolok!

#2756 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:01

Tovabbi info:

Minden Perk Point eleresehez 6 millio XP kell jelenleg. Lehet ezen majd valtoztatni fognak, hogy az elso parat meg eleg konnyen el lehessen erni de az utolsot mar csak rengeteg ido utan.
Ha a mostani helyzetet vesszuk alapul, akkor 300 millio XP kell a kimaxolashoz, ami BAROMI sok, miutan lvl 1-50 mindossze 35 milka.
Meglatjuk.

#2757 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:19

Egyelore rossz hir, ugy nez ki mindenfajta PRD trukk ki lett javitva 1.3-ban.
Se a PRD/Recall se az allando PRD nem mukodik.

Remelem ezt kijavitjak mert akkor kurva sokan abba fogjak hagyni a jatekot.

#2758 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:28

Idézet

Dan, hova? Kerestem de sehol se lattam ezt a mondatot, plane nem a hivatalos Patch 1.3 Notes kozott.
Link?

Cell, tőled idéztem :)

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 5:02

Kijott az 1.3 a Test szerverre, par erdekes ujitas:

New Features

...

Known Issues

* Using the Skill or Attribute Retrainers does not reset the attributes for the Engineer's drone.
    * Gambling Vendor Ko sells items with an exceedingly wide range of level requirements.
    * Monsters do not receive damage from Rebounder Rounds when they are aimed at ground.
    * Text goes beyond the boundaries of Chat Bubbles.
    * The instance-switching box is cut off in non-widescreen resolutions and disappears when changing resolutions.
    * The “Surgical” Perk does not grant the character its increased Critical Chance.
    * After inspecting a player, the inspector can see the inspected in the User Interface.
* Characters cannot assign Perk Points when they have spent all of their Skill Points before earning a Rank.
    * The Perks button has caused other buttons to overlap the Alt Menu.
    * The “Lung Capacity” Perk is listed as an Active Perk in its tooltip.
    * The “Arcane Resolve” Perk is missing its percentage in its tooltip.
    * Switching instances may cause a network error.
    * If there are more than six people in an instance, all vendors’ inventories will be empty. Players can try to change instances using the instance switcher at the top right corner above the mini-map.
    * Gambling Vendor Ko's weapons and armor can be analyzed before buying, revealing their "unknown" affixes.
    * Gambling Vendor Ko only sells rare items.

:hemuveg:

Szerkesztette: td 2008. 04. 06. 11:33 -kor

Kép

#2759 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:53

Idézet: td - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 11:28

Cell, tőled idéztem :)

:hemuveg:

Jah, de a KNOWN ISSUES felsorolas alatt, ami annyit jelent, hogy a TC-en levo 1.3 patch verzioban jelenleg megtalalt bugok kozott volt megemlitve :)

#2760 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 06. 12:00

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 11:53

Jah, de a KNOWN ISSUES felsorolas alatt, ami annyit jelent, hogy a TC-en levo 1.3 patch verzioban jelenleg megtalalt bugok kozott volt megemlitve :)

:omg: akkor nekem kell a :hemuveg:

Kép

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.