Szerkesztette: ttt1 2007. 11. 02. 10:02 -kor
HELLGATE: LONDON fps szerepjáték
Elküldve: 2007. 11. 02. 10:01
Sajna nem tudok szo nélkül elmenni az ATI "driverproblémái" mellett. Nem tudom ki ad ki a különbözö demokhoz optimalizált patchet, mondván a régi driverrel bem fut.Érdekes atinál ritkán van ilyen. És mindenki atit szidja, holott nekem ati driverrelnagyon ritkán van bajom nvidia oldalrol meg 16x.01 x játékhoz 169.04 y meg z játékhoz jo.Nem furi kicsit ?V csak könyebb a másik oldalt szidni?
Elküldve: 2007. 11. 02. 10:04
Idézet: ttt1 - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 9:01
Sajna nem tudok szo nélkül elmenni az ATI "driverproblémái" mellett. Nem tudom ki ad ki a különbözö demokhoz optimalizált patchet, mondván a régi driverrel bem fut.Érdekes atinál ritkán van ilyen. És mindenki atit szidja, holott nekem ati driverrelnagyon ritkán van bajom nvidia oldalrol meg 16x.01 x játékhoz 169.04 y meg z játékhoz jo.Nem furi kicsit ?V csak könyebb a másik oldalt szidni?
Jah ebböl következik amd is szar ..gondolom és akinek netalán mind2-je van az lehuzhatja a gépét a wc-n me ratyi az egész.(az gondolom senkit nem érdekel ,hogy AMD csak az x2000 szériát vette át,a többi vgat nem ök csinálták ami netalán még jo is lehet).
Elküldve: 2007. 11. 02. 10:10
Kicsit sem bugos ez a játék.
Az eredeti állapotom:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az 1ik feltámadás után pedig ez fogadott, és ilyen is maradt a karakterem:

Az eredeti állapotom:

Az 1ik feltámadás után pedig ez fogadott, és ilyen is maradt a karakterem:

Elküldve: 2007. 11. 02. 10:29
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 22:56
ehh.
Alapjába véve szvsz gyorsabb let a végleges játék mint a demo, de! sajnos néha indokolatlanul bkeassul az engine. Az előbb is 100 fps-ről lement 2-re, pedig annyi történt hogy kinyírtam 1 zombit.. Aztán az fps szám úgy is maradt. Mikor meghaltam és visszatöltötte az állást, újra 100 fps lett
Aztán lehet hogy csak valami driver gond lesz. ATinál előfordul :Đ
Alapjába véve szvsz gyorsabb let a végleges játék mint a demo, de! sajnos néha indokolatlanul bkeassul az engine. Az előbb is 100 fps-ről lement 2-re, pedig annyi történt hogy kinyírtam 1 zombit.. Aztán az fps szám úgy is maradt. Mikor meghaltam és visszatöltötte az állást, újra 100 fps lett
Aztán lehet hogy csak valami driver gond lesz. ATinál előfordul :Đ
Ez a belassulás nálam is megvan.
Elküldve: 2007. 11. 02. 10:33
Pedig memória gondjai vannak neki. Ugyanis mikor nálam lassú, teker a HDD mint a veszett őrült. (Mindezt majd 2.5gb rammal. Grat
)
Elküldve: 2007. 11. 02. 10:54
Ezzel a grafikai buggal sem találkoztam a bétában
ttt1, én nVidia-hoz sosem használom a legújabb drivert mivel semmit nem segít (vagy talán 1-2 fps-t húha!!!) ellenben soha nem volt még vele gondom. S-o-h-a.
Elotte én is ATI párti voltam (3DFX miatt), vettem is egy 9600XT-t anno, hát tobbet nem kérek az ATI-ból, koszi
AMD is ilyen, foltozgatod innen-onnan mire rendesen mukodik. Utána mondjuk jó, de mit szenvedjek vele, ha van egy alapól is tokéletesen mukodo alternatíva? (Intel)
Visszatérve a Hellgate-re: netes játéknál alapból patchelik a gamét, namost ezekhez a javításokhoz nem tudom hogyan fér hozzá a mezei user nyet nélkul
ttt1, én nVidia-hoz sosem használom a legújabb drivert mivel semmit nem segít (vagy talán 1-2 fps-t húha!!!) ellenben soha nem volt még vele gondom. S-o-h-a.
Elotte én is ATI párti voltam (3DFX miatt), vettem is egy 9600XT-t anno, hát tobbet nem kérek az ATI-ból, koszi
AMD is ilyen, foltozgatod innen-onnan mire rendesen mukodik. Utána mondjuk jó, de mit szenvedjek vele, ha van egy alapól is tokéletesen mukodo alternatíva? (Intel)
Visszatérve a Hellgate-re: netes játéknál alapból patchelik a gamét, namost ezekhez a javításokhoz nem tudom hogyan fér hozzá a mezei user nyet nélkul
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 11. 02. 10:58
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 11:54
Ezzel a grafikai buggal sem találkoztam a bétában
Ezt is fogjuk az ATi-ra, nylván
Elküldve: 2007. 11. 02. 11:18
Jah, az nvidia meg tökéletes
Nem is tudom mennyit szoptam nem is olyan rég a fos drivereivel, meg az is szép mutatvány volt amikor 9 (!) hónapig nem jött ki hivatalos driver, csak béták (ez meg tudjuk nv-nél mit jelent -> BSOD
). De persze ezeket elfelejtik említeni a nagy ati fikázás közepette. De az is tény, hogy az nv összeszedte magát az utóbbi időben és sürübben jönnek ki driverek
De az tényleg nem szimpi, hogy ahhoz képest hogy nv-s játék mind, mégis ahány játék annyi driver kell hozzá. Ott van pl a timeshit, kényszeríti az embert hogy beta drivert tegyen fel, mert a legújabb hivatalossal nem megy rendesen
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 11. 02. 11:19
Idézet: Valdy - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 11:18
Jah, az nvidia meg tökéletes
Nem is tudom mennyit szoptam nem is olyan rég a fos drivereivel, meg az is szép mutatvány volt amikor 9 (!) hónapig nem jött ki hivatalos driver, csak béták (ez meg tudjuk nv-nél mit jelent -> BSOD
). De persze ezeket elfelejtik említeni a nagy ati fikázás közepette. De az is tény, hogy az nv összeszedte magát az utóbbi időben és sürübben jönnek ki driverek
De az tényleg nem szimpi, hogy ahhoz képest hogy nv-s játék mind, mégis ahány játék annyi driver kell hozzá. Ott van pl a timeshit, kényszeríti az embert hogy beta drivert tegyen fel, mert a legújabb hivatalossal nem megy rendesen 
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2007. 11. 02. 13:40
Komolyan mondon aki ezt fordította magyarra az valami ópakisztáni arabüzbég lehetett.
Komolyan mondom ezek csak berakják egy progiba a mondatot tükörfordítás majd ctrl+c és ctrl+v és már kész is a minőségi fordítás.
Komolyan mondom ezek csak berakják egy progiba a mondatot tükörfordítás majd ctrl+c és ctrl+v és már kész is a minőségi fordítás.
Elküldve: 2007. 11. 03. 00:31
Én nem bírtam tovább és visszatettem angolra
De tény, és respect EA-nak hogy kijött magyarul is. Akik nem tudnak angolul azoknak rengeteget segít a tükörfordítás is.
Beszaggatás nekem akkor jön elő, amikor szétlövök egy raklapot nyílt utcán. Amikor robban (ált hordók is vannak a környékén), addig 1-2 fps, utána amíg tünnek el a darabkái, addig 5 fps körüliu a játék. Sima hordókkal nincs baj, de a gonosz raklapok zabálják az fpsem.
Beszaggatás nekem akkor jön elő, amikor szétlövök egy raklapot nyílt utcán. Amikor robban (ált hordók is vannak a környékén), addig 1-2 fps, utána amíg tünnek el a darabkái, addig 5 fps körüliu a játék. Sima hordókkal nincs baj, de a gonosz raklapok zabálják az fpsem.
Elküldve: 2007. 11. 03. 17:03
Ez tulajdonképpen olyan, mint a Diablo, csak 3D-ben? FPS nézet is van?
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2007. 11. 03. 17:17
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. nov. 3., szombat - 18:03
Dio val nem játszottam de FPS nézet meg hentelés az van.
Szerintem kissé unalmas a singli része. Mennyé és lőjé egy idő után már kedvem sincs vel játszani, meg egyátalán elindítani a progit.
Elküldve: 2007. 11. 03. 17:34
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. nov. 3., szombat - 17:03
Lényegében igen, mivel erre szánták a készítők.
Szerkesztette: Csokis 2007. 11. 03. 17:35 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Elküldve: 2007. 11. 03. 17:55
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. nov. 3., szombat - 17:53
FPS nezetben latod a karjaidat?
Fegyvertol fugg.
Én inkább izometrikus nézetben nyomom (kizoomolok, amennyire csak lehet), hogy lássak is valamit. De lehet TPS-ben, vagy FPS-ben, bár ez utóbbi csak ha lofegyver van nálad.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 11. 04. 11:55
Subscribers get massive amounts of ongoing content and access to special features, events, and benefits right away:
* Hardcore Mode
* Guild Creation and Management
* Larger Stash
* Additional Character Slots
* Themed Events and Quests
* Unique Event Items
* Special Event Pets
Hellgate: London Subscribers will also get a host of new content that is designed to extend, enhance and alter the way the game is enjoyed:
* New Levels to Explore
* New Monsters
* New Weapons
* New Skills and Spells
* New Character Classes
* Raid-Level Areas
* Seasonal / Themed Events and Items
* Additional Difficulty and Game Play Modes
* Additional PvP Modes and Rewards
* Achievement Rewards
* Advanced Guild Management Tools
* Web-based Rankings and Character Viewing
Yes, sign me up for subscription status!
Monthly at US $9.99 per month
Quarterly at US $27.97 per 3 months
Semiannual at US $51.94 per 6 months
* Hardcore Mode
* Guild Creation and Management
* Larger Stash
* Additional Character Slots
* Themed Events and Quests
* Unique Event Items
* Special Event Pets
Hellgate: London Subscribers will also get a host of new content that is designed to extend, enhance and alter the way the game is enjoyed:
* New Levels to Explore
* New Monsters
* New Weapons
* New Skills and Spells
* New Character Classes
* Raid-Level Areas
* Seasonal / Themed Events and Items
* Additional Difficulty and Game Play Modes
* Additional PvP Modes and Rewards
* Achievement Rewards
* Advanced Guild Management Tools
* Web-based Rankings and Character Viewing
Yes, sign me up for subscription status!
Monthly at US $9.99 per month
Quarterly at US $27.97 per 3 months
Semiannual at US $51.94 per 6 months

Súgó
A téma zárva.