1ébként nem lenen ez rossz, csak ne framedroppolna
Unreal Tournament III
Elküldve: 2007. 12. 16. 11:12
Végigjátszottam.
Bevezető képsorok.
Képek a játékból: egy, kettő, három és négy.
Végül záró képsorok.
Üdv
szabi
Bevezető képsorok.
Képek a játékból: egy, kettő, három és négy.
Végül záró képsorok.
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2007. 12. 16. 11:40
Akkkor nem lesz több screenshoot? Elmés képaláírás? Jó ég, mi lesz velünk! :Đ
[azért csöndben itt hálát adok Istennek...]
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550
Elküldve: 2007. 12. 16. 15:43
Rátettem a foltot, és ugyanúgy genyózik a cdkulccsal. Kezd elegem lenni a hülyeségből
A végén még crackelni kell hogy rendesen működjön
Elküldve: 2007. 12. 16. 16:06
Nem lehet crackelni, csak serial védi.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 12. 16. 19:22
Aki megvette az UT3at az biztosan szembesült azzal, hogy a magyarítása borzalmas lett.
Ezért mindenki ész nélkül azonnal átállította angolra. Még azok is akik ragaszkodtak ahhoz, hogy magyar legyen.
Most viszont elérhető lett egy javított magyar szöveg a játékhoz ami INNEN tölthető le.
Ez még nem végleges verzió, de már rengeteg minden javítva lett.
Főbb javítások:
- Az összes pálya magyarítása törölve lett, újra az eredeti nevükön listázódnak a pályák.
- A patch által hozott új menüpontok is le lettek fordítva.
- Az eseményeknél sok volt az idióta szöveg. Ezek át lettek írva (egy részük a népszerű UT99 magyarításából lettek áthozva)
- Rengeteg szó át lett cserélve (egy részük itt is a népszerű UT99 magyarításából lettek áthozva)
Ezért mindenki ész nélkül azonnal átállította angolra. Még azok is akik ragaszkodtak ahhoz, hogy magyar legyen.
Most viszont elérhető lett egy javított magyar szöveg a játékhoz ami INNEN tölthető le.
Ez még nem végleges verzió, de már rengeteg minden javítva lett.
Főbb javítások:
- Az összes pálya magyarítása törölve lett, újra az eredeti nevükön listázódnak a pályák.
- A patch által hozott új menüpontok is le lettek fordítva.
- Az eseményeknél sok volt az idióta szöveg. Ezek át lettek írva (egy részük a népszerű UT99 magyarításából lettek áthozva)
- Rengeteg szó át lett cserélve (egy részük itt is a népszerű UT99 magyarításából lettek áthozva)
http://www.rtvstat.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
Elküldve: 2007. 12. 16. 19:31
Idézet: szabi - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 17:06
Nem lehet crackelni, csak serial védi.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
hmm
Elküldve: 2007. 12. 16. 23:14
Idézet: SySERR - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 20:22
Azért még mindig nem hevertem ki, amikor az UT99 magyar változatát kipróbáltam és szembesültem a "try turning the safety off" gúnyolódás érdekes fordításával: "próbáltad már gumi nélkül?"
Nem, véletlenül sem azzal gúnyolódik az ellen, hogy próbáld meg először kibiztosítani a fegyvert...
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2007. 12. 16. 23:21
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 16:43
Rátettem a foltot, és ugyanúgy genyózik a cdkulccsal. Kezd elegem lenni a hülyeségből
Írj az Epicnek. Valszeg némi adminisztrációs hiba miatt kitiltódott a kulcsod (vagy egy spyware lenyúlta.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Elküldve: 2007. 12. 19. 19:12
Hogy lehet kikapcsolni az elején azt a sok szar logót meg reklámot (Epic, Midway, Unreal Technology, TWIMTBP, Intel C2E meg ki tudja még miket)? Szeretnék egyből a főmenüvel indítani.
Érdekelne az "angolosítás" menete is, de először megnézem milyen magyarul.
(Ránézésre katasztrófa... én betiltanám a honosítást. :Đ)
Érdekelne az "angolosítás" menete is, de először megnézem milyen magyarul.
Elküldve: 2007. 12. 20. 20:44
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 19:12
(Ránézésre katasztrófa... én betiltanám a honosítást. :Đ)
szemely szerint nem a honositast tekintve van problema, inkabb ott, hogy elegendo lenne csak a torteneti/parbeszed reszeket forditani es beken hagyni a tobbi reszt. pl. egyik kedvenc game-m-ben megoldhato, hogy a letoltott magyaritasbol csak az npc-k szovege legyen magyar, a tobbi marad eredeti angolban. eleg erdekes dolgok szulettek a felszerelesek elnevezesei kozott, siralmas volt - tehat ezt a reszt nem is vitatnam...
esetleg ugyanez a jatekfejlesztoknek is eszebe juthatna, es mindenki ugy telepitene a jatekot, ahogy a szaja ize diktalja. max. annyi hatrannyal, hogy az installnal fel percet baszaxunk a nyelvi lehetosegekkel...
Elküldve: 2007. 12. 24. 17:12
Help pliz.
Megvettem, elindul, bejonnek a logok, de aztan fekete kepernyo, nem latom a gombokat, a zene megy, ha osszevissza nyomom az Enter-t hallom a kattogast, a menuvaltast...csak nincs kep.
Mitol lehet? A legujabb VGA driver van font
Megvettem, elindul, bejonnek a logok, de aztan fekete kepernyo, nem latom a gombokat, a zene megy, ha osszevissza nyomom az Enter-t hallom a kattogast, a menuvaltast...csak nincs kep.
Mitol lehet? A legujabb VGA driver van font
Elküldve: 2007. 12. 24. 17:31
Neha errorral le is all meg indulaskor. Megneztem, a minimum kovetelmenyt jovel felul utom.
Elküldve: 2007. 12. 24. 21:21
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 24., hétfő - 18:31
Neha errorral le is all meg indulaskor. Megneztem, a minimum kovetelmenyt jovel felul utom.
Tedd fel az 1.1 patchet, nagyon kell neki.
Innen letölthető.
Nekem meg az a fájdalmam, hogy ha Campaign módot indítok, akkor az intró 1-3-ik másodpercében megáll a kép beakadt hanggal és 100% proc. terheléssel, csak task managerrel tudom kilőni.
Elküldve: 2007. 12. 24. 22:07
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2007. dec. 24., hétfő - 22:21
Tedd fel az 1.1 patchet, nagyon kell neki.
Innen letölthető.
Nekem meg az a fájdalmam, hogy ha Campaign módot indítok, akkor az intró 1-3-ik másodpercében megáll a kép beakadt hanggal és 100% proc. terheléssel, csak task managerrel tudom kilőni.
Innen letölthető.
Ilyen nekem is votl a régebbi gépen. Igazából en mtudom mitől lehetett de ahogy jobb gépen lett futatva megszűnt. Lehet az SM2/3 al vannak problémák, mert a régi VGA sm2 only az új meg SM2 és 3-mat is tud.
Vagy a CPU utasítás készlet hiányzott neki pff.
Elküldve: 2007. 12. 24. 22:56
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. dec. 24., hétfő - 23:07
Ilyen nekem is votl a régebbi gépen. Igazából en mtudom mitől lehetett de ahogy jobb gépen lett futatva megszűnt. Lehet az SM2/3 al vannak problémák, mert a régi VGA sm2 only az új meg SM2 és 3-mat is tud.
Nekem igencsak nem indokolt egyelőre a gép cseréje.
Mindenesetre probléma megoldva, Epic fóruma meglehetősen hasznos hely. Egy INI beállítást kellett átlökni False-ról True-ra. A beállítás neve is elég jól hangzik: PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled
Elküldve: 2007. 12. 25. 07:38
Koszi letoltom aztan meglatjuk. nekem SM3as a VGAm az nem lehet a gond.
Elküldve: 2007. 12. 25. 11:46
Argh.
Jo hir: elindult a peccsel, medium grafikan siman megy (single-ben probaltam eddig)
Rossz hir: veletlenul nemet nyelven raktam fol. Reinstall-t nem szeretnek, orulok hogy most megy, van mod ra atallitani a nyelvet valahogy?
Jo hir: elindult a peccsel, medium grafikan siman megy (single-ben probaltam eddig)
Rossz hir: veletlenul nemet nyelven raktam fol. Reinstall-t nem szeretnek, orulok hogy most megy, van mod ra atallitani a nyelvet valahogy?
Elküldve: 2007. 12. 25. 13:50
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 12:46
Argh.
Jó neked, nekem nem kérdezett nyelvet, hanem egyből magyarul telepedett (ami részemről broáf).
Utólag módosítani az alábbi INI fájl módosításával tudod: Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
Ebben keresd meg a Language sort, ami után az alábbi jelölések állhatnak:
CZE
DEU
ESN
FRA
HUN (ez logikusan a magyar)
INT (ez pedig az angol, mint international)
ITA
POL
RUS
Elküldve: 2007. 12. 25. 13:58
Nekem tetszett az ut99 honosítása. Nagyon feldobta a játékot.
Anno végig is vittem ezért mégegyszer.
Azért még mindig nem hevertem ki ......
Akarsz róla beszélni, nyolc év hosszú idő.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Üdv
szabi
Anno végig is vittem ezért mégegyszer.
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 23:14
Azért még mindig nem hevertem ki ......
Akarsz róla beszélni, nyolc év hosszú idő.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /

Súgó
A téma zárva.