HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament III

#1061 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 02. 10:53

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 11:33

Szívemből szóltál bro.
Mind garfikailag mind játékmenetileg semmi a gém.

Csatlakozom! Egyértelműen egy nulla az egész. Erre vártunk hosszú éveket.  :(  Kicsit úgy érzem mint akit jól átvertek...  :reklamacio:
Az ut 2003 sem volt valami hűű de nagy durranás!! De ez még azt is alulmúlta!
:offtopic: Már csak abban tudok reménykedni hogy jön valami új minél előbb! UT2008, UT4, vagy valami mert már unom a CS:S-t. Nincs benne elég hent!  :D  :Đ  :offtopic:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1062 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 12:21

En rajottem, hogy mi volt a bajom a jatekkal... amint bekapcsoltam azt a mutatort, amitol gyorsabb lett minden jatekban, onnan tol mar tetszik.

Marcsak megkell, hogy jojjon a 8800GT-m, mert 7800GT-n egy kicsit lassucska.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1063 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 15:33

Idézet: Nurba - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 2:14

UT3 nem szereti a Vista-t?
WinXP alatt simán ment minden gond nélkül a gém 1024x768, 4-es detail mellett (5 a max) átlag 40fps körül, bár sűrűn megfordúlt 50 felett is. Most gondoltam meglesem Vista alatt is, mennyivel fut jobban vagy lesz szebb a megjelenés...először 1024x768 és max detailon nyomtam egy pályát ami sebességre ugyanúgy ment mint XP alatt, látszólag nem volt sok különbség sem (talán egy hangyányit szebb 1-2 dolog)...nade az, hogy a játék kb 1-2 percenként állóra megakad (1.1-es verzió) egy 10mp-re majd megy tovább az irritáló. Az álló kép mellett a vinyó nem (alig) dolgozik. Végül már 800x600 4-es detailon is nekiestem, de ugyanaz előjött még úgy is. Bah  :down:
Érdemes driverekkel próbálkoznom, vagy már csak az uninstall segít? (de XP alatt meg se reccent  :mad: )

megkukkoltam omega féle driverrel is és a hiba ugyanaz.
Másnál is tapasztalta ezt Vista alatt? Van rá megoldás?
Annyira tényleg nem jó játék, de néha rárepültem volna egy 15-20perces instantra kikapcsolódás végett.

Szerkesztette: Nurba 2008. 02. 02. 15:34 -kor

#1064 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 17:05

Én ennyit még adnék is érte, ha a netkódja nem lenne akkora rahedli szar mint amilyen...
..és pont 1 oylan játéknál cseszik el az online részt, ami arra van kihegyezve.  :omg:

#1065 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 18:59

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 10:48

:D

:pokeas: Ne nevess... :Đ Csak elírtam a hirtelen sokktól. ;)

Amúgy én nagyon jól szórakozom az UT3-mal. Nagyon tetszik. De tényleg. :respect:
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1066 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 07:32

Nekem is tetszik, valóban nem rossz.
De a netes része 1 hányás mint említettem.
Ha ezt a közeljövőben javítják, én is vevő vagyok rá.

#1067 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 07:56

Idézet: Abu85 - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 9:23

Nekem is megvan már eredetibe. ;)

Mondjuk pont te ne vedd magadra, de ezért bukta a játék világszerte. Csak így tovább srácok, nem lesz folytatás aztán lehet nyivákolni a szar konzolátiratok miatt.
Hozzáteszem, még az is túl jó nektek.

#1068 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 14:52

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 8:56

Mondjuk pont te ne vedd magadra, de ezért bukta a játék világszerte. Csak így tovább srácok, nem lesz folytatás aztán lehet nyivákolni a szar konzolátiratok miatt.

Hát nem tom te hogy vagy vele de pl te megvennél egy kenyérpirítót ami mondjuk nem bírja pirítani a kenyeret? Csak melengeti meg kiszárítja de annyi? Nem, hátakkormeg??
Ennyi.
Mindent jogunkban álla kipróbálni mielőtt pénzt adunk érte és pont ezért vannak a demók, amiket mostanság hanyagolják tudván egy két játéknál ha előre kipróbálhatnák a potenciális vevők akkor meg sem vennék utána.
Ja és ne hogy azthidd hogy én iylen notórius torrentező meg letöltő vagyok. Mert hiába töltöttem már le pár játékot azok közül ami megérdemelte és kiérdemelte azt meg is vettem amikor számomra elfogadható áron adták(értsd: nem 10K kategória hane 3-5K kategória). És nem csak 1 géemt vettem emg idáig, sőt nem csak játékokkal vagyok így hanem a filmekkel rajzfilmekkel és stb...

Egyszóval le lehetne már szálni arról a témáról hogy azért ilyen mert a csúnyaa gonosz pc-sek csak letöltik meg stb... de a büszke konzolosok persze megveszik, ja a chip hacekt aztán szarnak bele. Csak tudod sokan élnek ázsiában akik mind konzol buzik és meg tudják venni a gémeket, ha ez nem így lenne akkor a konzol már rég elhalt volna mert az USA és EURÓPA na meg AFRIKA nem piac nekik.

Szerkesztette: Virus9AX 2008. 02. 04. 14:59 -kor

#1069 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:16

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 8:56

Na most akkor miért is bukta szerinted a játék világ szerte?  :think:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1070 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 18:53

Én abszolút nem vagyok konzolpárti, és pont emiatt zavar a pc játékipar leépülése.

Az meg hogy a letöltést csak kipróbálásra hasznáják, az nyilvánvalóan nem igaz. A többség úgy gondolja hogy ha egyszer megvan akkor minek adjunk pénzt érte. Elenyészően kevés az aki letöltés után elmegy és megveszi ugyanazt. Az is csak ha online játékhoz kell neki.

És mégegy dolog ezzel kapcsolatban: amit az ember könnyen gyorsan ingyen megkaphat azt rendszerint annyira is becsüli. Ilyen az emberi természet. Ez is egy összetevője a fórum-fikabajnokok hőzöngésének. A héten már három játékot szedett le, és tök szar mind a három  :rolleyes:  Erre mondom: neki az is túl jó.

#1071 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:01

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 18:53

Én abszolút nem vagyok konzolpárti, és pont emiatt zavar a pc játékipar leépülése.

Az meg hogy a letöltést csak kipróbálásra hasznáják, az nyilvánvalóan nem igaz. A többség úgy gondolja hogy ha egyszer megvan akkor minek adjunk pénzt érte. Elenyészően kevés az aki letöltés után elmegy és megveszi ugyanazt. Az is csak ha online játékhoz kell neki.

És mégegy dolog ezzel kapcsolatban: amit az ember könnyen gyorsan ingyen megkaphat azt rendszerint annyira is becsüli. Ilyen az emberi természet. Ez is egy összetevője a fórum-fikabajnokok hőzöngésének. A héten már három játékot szedett le, és tök szar mind a három  :rolleyes:  Erre mondom: neki az is túl jó.

Hát ne haragudj, de te is beláthatnád, hogy nem járható út, ha látatlanban kidobok egy játékért 12ezer forintot és utána kiderül, hogy egy nagy rakás szar.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1072 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:07

Ebben egyetértek Valdy-val. Én is letöltöttem az UT3-at vásárlás előtt. Játszottam rajta megtetszett, és tovább játszottam az eredetivel. ;)
Nálam ez mindig így volt, ha tetszik a játék akkor megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy megveszem. :respect:
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1073 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:31

Idézet: Abu85 - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 19:07

Ebben egyetértek Valdy-val. Én is letöltöttem az UT3-at vásárlás előtt. Játszottam rajta megtetszett, és tovább játszottam az eredetivel. ;)
Nálam ez mindig így volt, ha tetszik a játék akkor megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy megveszem. :respect:

Én is, de én megvárom míg lemegy az ára normális árszintre vagy megveszem használtban (bár ezzel nem segítem a fejlesztőket :( ).
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1074 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:43

Az egy megoldas a megvetelre, hogy a Single Player mukodik hamis kulccsal, viszont a Multi mar nem.

#1075 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 22:24

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 19:53

Abban igazat adok neked, hogy nagyon sok ember nem veszi meg  a játékot miután letöltötte. Még akkor sem ha tetszik neki.
De ha nem lehet kiróbálni akkor nem fogom megvenni. Ami engem illet örülök, hogy először leszedtem egy ilyen Werzióban. Mert óriásit csalódtam a játékben. Az összes eddigi UT... kezdve a classiccal a gotye-n keresztül a 2k4-ig megvan mind eredetiben. De ez a változat nem méltó arra hogy akár csak 1000 forintot is kiadjak rá. Na persze az eddigi változatokból (kivéve a GOTYE-t persze, mert az csak egy újrakiadás) volt demó verzió. Tudod amit az ember nem nézhet meg vásárlás előtt, arra nem fog kiadni súlyos ezreket. Főleg ha nincs vele teletömve.  :rolleyes:  :(
:offtopic: Egy raklap sz*rt többre becsülök. Attól legalább a virágok szépek lesznek a kertben.  :offtopic:

#1076 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 23:46

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 15:52

Mert hiába töltöttem már le pár játékot azok közül ami megérdemelte és kiérdemelte azt meg is vettem amikor számomra elfogadható áron adták(értsd: nem 10K kategória hane 3-5K kategória). És nem csak 1 géemt vettem emg idáig, sőt nem csak játékokkal vagyok így hanem a filmekkel rajzfilmekkel és stb...

Csak annyi, hogy ezekkel Én is pont ugyanígy vagyok!  :up:
És vagyunk még páran...ez már ilyen magyarpénztárcás, leleményes hozzáállás :)

#1077 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 09:36

Kinn van a végleges 1.2 patch.

Itt választhatsz kedvedre valamelyik lassú vagy épp nagyon lassú letöltési hely közül klikk

"Direct download"! Na persze!  :omg: :D

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1078 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 09:43

Idézet: szabi - Dátum: 2008. febr. 22., péntek - 10:36

Kinn van a végleges 1.2 patch.

Itt választhatsz kedvedre valamelyik lassú vagy épp nagyon lassú letöltési hely közül klikk

"Direct download"! Na persze!  :omg: :D

Üdv
szabi

Gyorsul ettől mit mondanak?

Nekem a 08.02-es catalyst és az első patch párosa egész jót dobott a teljesítményen  :respect:

Kövezzetek meg de offline-ban még mindíg bejön a gamma  :Đ
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1079 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 09:47

Annyira nem rossz, csak nálam dobálja a random BSOD-kat  :(
na talán majd ez a patch....

#1080 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 09:56

Egyenlőre töltöm lefelé, még egy óra van hátra 230 megánál.
Nevetséges.
A letöltőprogik meg blokkolva vannak, nehogy gyorsabban tudjam szedni.
Siralmas.
Nem is értem minek erölkődnek ezekkel a közvetlen letöltési dologgal.
Közelében nincsenek annak a sebességnek amit akár DSL-n el lehet érni.

Egyébként offline én is végigvittem.
Egynek jó volt, de semmi különös.
Az ut2004 még mindig jobban leköt offline.
Ott nagyobbak a pályák, és nem homályos az egész játék.
Nah, majd az UT4.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53