Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 8:56
Mondjuk pont te ne vedd magadra, de ezért bukta a játék világszerte. Csak így tovább srácok, nem lesz folytatás aztán lehet nyivákolni a szar konzolátiratok miatt.
Hozzáteszem, még az is túl jó nektek.
Hát nem tom te hogy vagy vele de pl te megvennél egy kenyérpirítót ami mondjuk nem bírja pirítani a kenyeret? Csak melengeti meg kiszárítja de annyi? Nem, hátakkormeg??
Ennyi.
Mindent jogunkban álla kipróbálni mielőtt pénzt adunk érte és pont ezért vannak a demók, amiket mostanság hanyagolják tudván egy két játéknál ha előre kipróbálhatnák a potenciális vevők akkor meg sem vennék utána.
Ja és ne hogy azthidd hogy én iylen notórius torrentező meg letöltő vagyok. Mert hiába töltöttem már le pár játékot azok közül ami megérdemelte és kiérdemelte azt meg is vettem amikor számomra elfogadható áron adták(értsd: nem 10K kategória hane 3-5K kategória). És nem csak 1 géemt vettem emg idáig, sőt nem csak játékokkal vagyok így hanem a filmekkel rajzfilmekkel és stb...
Egyszóval le lehetne már szálni arról a témáról hogy azért ilyen mert a csúnyaa gonosz pc-sek csak letöltik meg stb... de a büszke konzolosok persze megveszik, ja a chip hacekt aztán szarnak bele. Csak tudod sokan élnek ázsiában akik mind konzol buzik és meg tudják venni a gémeket, ha ez nem így lenne akkor a konzol már rég elhalt volna mert az USA és EURÓPA na meg AFRIKA nem piac nekik.
Szerkesztette: Virus9AX 2008. 02. 04. 14:59 -kor