HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament III

#441 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 11. 17:37

Idézet: szabi - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 17:31

Hy

Le tudjátok tölteni, mert nekem nem sikerül?  :(

Üdv
szabi

Hat ha meg tudtad nezni akkor az azt jelenti, hogy le is toltotted  ;) .

szedd le innen a HD-t, itt legalabb nem az a kviktajm fos megy
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#442 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 17:39

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 17:16

Az ár ennél a névnél nem érdekel szóval.
Voltam olyan galád hogy az elődöket warezoltam de megbántam(későn is lett olyan gépem amin mentek normálisan és mire úgy gondoltam hogy netre kellene menni akkora már hemzsegett a PRO-k tól mikor havernál kipróbáltam és elvette a kedvem az eredeti vásárlásától)

Azért mindig lehet találni egy súlycsoportot. Anno az UT2004-gyel tavaly(!) játszottam először a neten, mégis rögtön az első szerveren jól szerepeltem. Aztán volt olyan is, amin meg lealáztak, az is tény. De találtam olyan onslaught szervert is, ahol már minden powernode kék volt, és éppen a piros powercore-t lőtték amikor beálltam - 5 percen belül visszavettük a powernode-okat és a pirosak nyertek. Pedig nem vagyok egy hardcore gamer. (Spec itt disconnecteltem is, mert ez meg a ló másik oldala volt - az ő élményüket romboltam.) Tehát annyira nem kell megijedni, hogy lemaradsz a többiektől, ha későn veszed meg a játékot, mindig lesz megfelelő szerver.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#443 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 17:56

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 18:37

Hat ha meg tudtad nezni akkor az azt jelenti, hogy le is toltotted  ;) .

szedd le innen a HD-t, itt legalabb nem az a kviktajm fos megy

Megnézni és letölteni sem tudtam a GS linkről.
Viszont amit adtál linkat onnan jön lefelé.
Köszi.  ;)

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#444 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 11. 22:22

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

#445 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 11:22

Unreal Tournament 2007 E3 HD trailer

#446 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 11:26

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 12:22

Idézet

Tisztázódott a tegnapi Sony sajtókonferencia során elhangzott Unreal Tournament 2007 exkluzivitás ténye. Bizonytalan ideig PS3 exkluzív lesz az UT3, emellett a kiemelkedő PC-s modokat is élvezhetik majd a Sony konzoljának tulajdonosai.

:wtf: Ez eddig is így volt? Akkor mikor jön PC-re :confused:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#447 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 11:35

Lol.. Akkor ezért vették ki az évszámot a címből... Hogy ezt 2008-nál előbb nem tapogatjuk mi PC-sek, az is biztos.
Azért ekkora állatokat bazz. 1 örök életben PC-s, multira kihegyezett (jó tudom ebben lesz normális sp is) játékot konzolexklúzívvá tenni.  :omg:

#448 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 12:12

A magyarok megint nem birnak forditani vazz, tele a tokom mar a paraszt impotens cikkirokkal.

A Sony konferencian azt jelentette ki Mark Rein, hogy az UT3 (nem 2007, felejtsetek mar el  :Đ ) exkluzivitasat megtartja PS3-on es PC-n 2007-ig. A PC-n keszitett modok letolthetove valnak majd PS3-on. Ez azert lesz igy, mert a Sony-s nyilt forrasu platform kompatibilis a PC-vel.
2008-ban megszunik az exkluzivitas es kijohet X360-ra is.

Na. Ha nem akartok felretajekozodni akkor a GameSpot-ot, ne pedig ilyen magyar sz@rokat olvassatok...  :omg:

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 07. 12. 12:26 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#449 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 12:45

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 12:22

Azért az eredeti angol verzió linkjét nem dobták oda, hogy ki ne derüljön, hogy hülyeségeket fordítanak  :omg:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#450 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:24

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 12:12

A magyarok megint nem birnak forditani vazz

Írd be Hardwired-re is, mielőtt még a hardcore UT-sok a hír hallatán fölvágják az ereiket :Đ

#451 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 14:12

Idézet: f_you - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 13:24

Írd be Hardwired-re is, mielőtt még a hardcore UT-sok a hír hallatán fölvágják az ereiket :Đ

Teszek en az olyan 'hardcore' (pff) UT-sokra akik magyar honlapokra hagyatkoznak...  :wc2:

:D

#452 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:03

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 13:12

A magyarok megint nem birnak forditani vazz, tele a tokom mar a paraszt impotens cikkirokkal.

Nana! Ne általánosíts! :o  :Đ Nálunk helyesen van az infó. :p Pietrosz miatt nem mondom már hol, mert jön és nyomkodja majd megint a Jelzés gombot... :(  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#453 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:05

Utalásért is Kép
Akkor mikor jön? november?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#454 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 19:10

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 18:05

Pietrosz miatt nem mondom már hol, mert jön és nyomkodja majd megint a Jelzés gombot... frown.gif  d3.gif

Utalásért is Kép

:pokeas2:

Ja, a trailer szerint novemberben. Eleje, kozepe vagy esetleg vege, azt nem tudni meg. Legalabb kijatsszuk magunkat majd a HL2-vel addig... :)

#455 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 19:05

Utalásért is Kép

:( :fuck:

Idézet

Akkor mikor jön? november?

Igen, akkor valamikor. :D A GameSpot E3Live műsorában néztem most nemrég, az egyik Epic-es arc mutatta be a játékot, valami qrva jó volt. :smoker:  :) Látszott rajta, hogy élvezi már azt is, ha beszélhet róla. :D Nem láttunk mindent, de jól leírta a dolgokat, mint például a translocator-killt vagy a légdeszkázást. :up:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#456 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 21:35

Idézet: Necros - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:35

a translocator-killt a légdeszkázást.

:think:  translocator-kill volt eddig is, vagy változtattak rajta?
amugy légdeszkázásba mi a yó? nem tonihókozni akarok én...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#457 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 22:33

Necros, erre gondoltal? Jol lemaradtam rola, ugyhogy tolthetem le mind a 450 megat  :up:  :Đ

Translocator kill volt eddig is olyan telefrag szinten (ellovod a translocatort az ellenfel fele aztan mikor az orra ele ert, beleteleportalsz).
A gordeszka (hover board) meg arra valo, hogy a jarmuvekre akaszkodva vontattatni tudod magad igy nem kell 10 perceket setalni a palyan ha nem akad hely azokon. Viszont nem tudsz loni es ha eltalalnak mikozben boardozol, lebukdacsolsz rola plusz idot adva az ellennek, hogy kinyirjon.

Legalabbis ezekrol en eddig igy tudtam...

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 07. 12. 22:34 -kor

#458 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 11:56

Ja, megneztem en is a videot, tenyleg orom hallgatni Jeff Morris-t ahogy a jatekrol beszel.
Amiket fentebb leirtam, azokat eltalaltam, minden ugy lesz (mondjuk ezeket mar honapokkal ezelott bejelentettek).
Keszitettem nektek egy kis forditast az interjubol (ilyet meg a PC Guru-ban sem olvashattok!  :D )
------->

Eszrevettek, hogy az UT 2004-ben a jatekot megvasarloknak csak a fele nyomta neten, a masik fele nem hasznalta a kulcsot netes jatekhoz. Ugy ereztek, hogy a 2k4 egyjatekos modja nem volt igazan jo, ezert most jobban raerositettek. Elagazo campaign rendszer lesz, ahol sokszor lehet donteni, hogy mikent reagalsz a tortentekre (pl. invaziok vagy egy technologia ellopasanak lehetosege), es minden dontesednek lesz kesobb kihatasa (mashogy nem megszerezheto jarmuveket kapsz stb.) Amolyan The Witcher szeru megoldas. A campaign online is jatszhato lesz, 4 jatekos co-op szinten. Valoszinuleg 2v2 lesz belole de ez meg nem biztos.

A Manta-t vegre legyengitettek, rajottek, hogy a 2k4-ben tul eros volt. Ennek egyik eredmenye hgy most mar nem lehet hordozokent hasznalni a szarnyait, ha raugrasz, bedaralnak a ventillatorok (ahogy eddig is kellett volna szvsz).

Moddolhatosagra ujra figyelmet forditanak, felmereseik szerint a jatekosok 1%-a modokat keszit es 10%-uk jatszik is veluk. Az Epic a modokat egy szinten emlegeti a single es a multi mellett.

PS3-ra is letolthetok lesznek a modok, de most mar direktben, konverzio nelkul lehet oket hasznalni (tehat nem kell hozza PC).

Ez csak erdekesseg, de a hover board eloszor ugy keszult, hogy le lehessen egymas fejet vagni vele. Kesobb ezt kivettek.

Kb. 40 palya lesz alapbol a jatekban.

Lesznek un. deployable cuccok (valoszinuleg lerakhato, aktivalhato dolgokra gondolhatnak itt, mint a Chaos UT-ban a lotorony). Az egyik az eroter, amit erdemes lesz a zaszlon vagy egy szuk atjaron hasznalni. Minden, ami belep ebbe a terbe, belassul (toltenyek, jatekosok stb.) Igy konnyebb lesz teruleteket is vedeni akar.

Spider Mine megint lesz, de most ugy beszeltek rola, hogy az AVRiL lezerkovetojevel lehet majd oket iranyitani. Valoszinuleg a ket fegyver vegre egybeolvad.

A fegyverek annyi poligonbol fognak allni, mint az UT99 egy palyaja. Minden fegyvert kicsit atgondoltak es atdolgoztak, egy kicsit el is arultak nehany infot extrakent a GS-nek (GameSpot, nem gamestar  :) ) az Impact Hammer-rol. Ugyanugy lesz impact jump, mint az elozo reszekben, de az alt-fire egy EMP-szeru jarmu likvidalo funkciot kap, ami eros lesz azok ellen de pl. fel is lehet majd boritani oket (elvileg akkor, ha mar nem ulnek benne). Plusz minel tobb embert megolunk az IH-val, annal tobb ver tapad ra stb.

Translocator a telefrag-en kivul hasznos lesz a zaszlosok levadaszasara, es sok palyan lesznek apro, keskeny resek, ahol csak ezzel lehet bejutni bozonyos helyekre.

A teleportok most mar portal-szeruen lesznek megoldva, azaz lehet majd latni, hogy ki/mi van a masik oldalon igy akar telefrag-elni is konnyebb lesz veluk.

#459 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 22:16

NA jött visszajelző levél.
Szóval ha nem tudnak elérni a megjelenés előtti 1-2 hétben akkor a megrendelést semmisnek tekintik.
Ugyhogy nagyon remélem nem éppen gyakorlat alatt fgonak megcsörgetni, mert akkor lessz egy rossz napja a fősulin az éppen oktató tanárnak :Đ

#460 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 10:54

Lesz bulit-tájm:

Idézet

UTIII will feature the return of many fan-favorite weapons, but we saw a couple of a new additions. Of particular note had to be a weapon that generated a time-warping field. A cube can be created, and within that cube, all time gets slowed down significantly. In order to demonstrate the effectiveness of the field, we saw the Flak Cannon shoot into the field. As the spray entered the field, it came to a crawl, and the player was able to run past the flak and see it exit the other side, at full momentum. We don't know if this will make a significant change to battles, but it certainly was a cool effect, nonetheless.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.