HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen videókártyát NE vegyek ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen videókártyát NE vegyek ? A sok LE, SE, akármi rengeteg. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 14. 19:27

Omegával értek egyet.

Ha nem tetszik a nyákturkászás soha ne vegyél ASUS-t mert azok sz*rnak a referenciára, mert ők a hatalmasnagyüberkirály ASUS és ezért nekik senki ne mondja meg 'miccsináljanak' világos??? :D

A refhűtések cserére vannak ítélve alapból. 9600XT széria a kis lógó pörgettyűjével, aminek olyan hangja van, mint egy kispolszkinak, de imádom :D
Gari miatt nem cserélem, 20at felszerelek másnak hiba nélkül, de a sajátomat tuti elb*szom :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#102 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 20:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 20:27

...
9600XT széria a kis lógó pörgettyűjével, aminek olyan hangja van, mint egy kispolszkinak, de imádom :D
...

:wub: A kis pörgettyűje, de imádom :Đ :D

;)

#103 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 20:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 19:59

szerintem pedig a referencia kártyák (BBA) a legjobbak. nekem ne applikálgassan semmilyen custom hűtést alapból, ne rendezgessék át a NYÁKot, hanem kapjam azt, amit az NV/ATi eredetileg csinált. Ha tuningolni akarok, veszek rá egy custom hűtést, és kész.

ezért szeretem a gef 6800 meg a 7800at, mert szinte csak referenciát lehet kapni. Épp ezért ajánlom bátran az inno 6800at.

Az egyik felével egyet értek, a másikkal nem. Én sem szeretem, ha a NYÁK-ba belepiszkálnak, az úgy jó ahogy az NV mérnökei megtervezték. Viszont a referencia hűtést eléggé el szokták nagyolni, lényeg hogy lehűtse valahogy elviselhető szintre, hogy milyen hanggal az mellékes. Ezért bármilyen custom hűtés jobb egy refhűtésnél szerintem. Tehát referencia NYÁK + custom halk de hatékony (lehetőleg full réz, és a memóriákra is kiterjedő) hűtés a nyerő pérosítás :)
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#104 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 20:56

no flame de szvsz az nv kártyákon jobb a ref hűtés mint az atikon.
JóSebesség

#105 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:03

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 21:56

Ez nyilvánvaló :) De a custom hűtések (lásd pl a Leadtek megoldását a 6800GT-re) jobbak mint a refhűtő.

#106 Felhasználó inaktív   JoCkAs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:09

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 21:56

no flame, de kívételek vannak! :D FlowFX...
Enermax Modu82+ 425W PSU;Asus P5K;Intel Core 2 Duo E8200 2,66Ghz;Creative SB Audigy Player;Pioneer 216D;WD 200GB/8MB IDE;WD 320GB/16MB SATA;2x2x1GB GEIL 1066 DDR2;Samsung SyncMaster T200 ;Asus ATi Radeon HD3850 256MB

#107 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:11

az se volt rossz. legalább hűtött.. az nv elismerte, hogy bakit követett el, még egy videót is csináltak, hogy mi ihlette őket (hajszárító, porszívó) :Đ
JóSebesség

#108 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 22:11

az se volt rossz. legalább hűtött.. az nv elismerte, hogy bakit követett el, még egy videót is csináltak, hogy mi ihlette őket (hajszárító, porszívó) :Đ

>>> ÍME <<< :)

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:23

Tyűűű, mi lett itt... :omg:

Csettopik... :]

-----------

GAI : itt van egy VooDoo I -es doboz.
Mi legyen ???

#110 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:25

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 22:23

GAI : itt van egy VooDoo I -es doboz.
Mi legyen ???

Milyen pontosan? De inkább írok PÜ-t, ne offoljuk szét (még jobban) ezt a topikot...

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:27

Idézet: GAI - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 22:25

Milyen pontosan? De inkább írok PÜ-t, ne offoljuk szét (még jobban) ezt a topikot...

...is...

#112 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:24

Szerintem kicsit lemaradtam és későn "fedeztem" fel ezt a topikot de van nekem is egy tippem a vásárlásal kapcsolatban. Ha valaki Gigabyt radeonra fenné a fogat az előtte nézze meg alaposan a dobozán lévő típus számot mert nekem a Doboz elején nem volt feltüntetve hogy az SE semmi ilyesmi csak beszerelés után tudni meg. Nekem ez volt a 9600 amnak a model száma GV-R96128D nem tom hogy most is így jelölik-e a a honlapján rá lehet keresni a kódszám alapján a kártya adataira.
Meg ugyanannyiba került mint egy normál 128 bites sima 9600 as. En gem átvertek de remélem a tapasztalatom másokon segít.

#113 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 00:04

Omega, te olvasod is amit irok, vagy csak belekötözöl? Szóval nem irtam hogy ezek a legjobbak, hanem nekem ezek jöttek be eddig, és pont. Nem megérzésre, volt a kezem közt a HIStől elkezdve az isten faxáig mindenféle kártya, egy szóval sem mondtam hogy ezek nem jók, vagy gyakran nem jobbak mint amit én favorizálok. Még a gexcube is tud jobb lenni, mint a BBA, ez csak annak a kérdése melyiket melyikkel veted össze, pl 256 bites 9500Pro nem is volt BBA gyártmányú, ellenben valami ..cube rettenet meg gyártott ilyet.
Amugy, tudtommal a kinai gyártásuak készülnek a sapphire-al meg valamelyik cube recskával egy soron, de én ugy emlékszem, az Atinak kanadában is van gyártósora.

#114 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 03:06

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 1:04

pl 256 bites 9500Pro nem is volt BBA gyártmányú

:think:  véletlenül a 9500pro mag + 256bites memória  nem egyenlő a 9700-zal?  :think:
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#115 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 06:29

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 1:04

Omega, te olvasod is amit irok, vagy csak belekötözöl? Szóval nem irtam hogy ezek a legjobbak, hanem nekem ezek jöttek be eddig, és pont. Nem megérzésre, volt a kezem közt a HIStől elkezdve az isten faxáig mindenféle kártya, egy szóval sem mondtam hogy ezek nem jók, vagy gyakran nem jobbak mint amit én favorizálok.
...

Csak belekötözök. :)

#116 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:46

Amennyire tudom, a 9700nek az órejele is magasabb, de frász se tudja, lehet Ati fronton a 9500Pro 256bit=9700, de volt gyártó amelyiknek volt 256bites 9500Pro néven szaladó kártyája.
Egyszóval amugy, igen, retek márkab*zi vagyok, tudom hogy azért a pénzért 2x jobb gépet kaptam volna mint a jelenlegi, de nem érdekel, és nem is misztifikálom meg hogy ez a legjobb, mégcsak nem is különösebben jó, de készpassz, lesz*rom akárki véleményét, nekem ez tetszik, ilyet akartam, amire használom arra megfelel, és ha valakinek nem tetszik, akkor előtte áll a lehetőség hogy ne értsen egyet, én senkinek nem szoktam ajánlgatni hogy ilyet vegyen, általában ha kérdés merül fel, akkor asszem nemcsak azt szoktam feldobni, hogy vegyé asust,bba-t, ultrapowert, akármit, hanem szokott lenni nemegy-nemkettő lehetőség.

#117 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:52

azzal nincs baj ha valaki márkabuzi, baj akkor van, ha a saját márkabuziságát akarja valaki másra erőltetni. :D
JóSebesség

#118 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 08:04

Hallottál tőlem olyat, hogy vegyen mindenki RDramot heroináron, mert csak az a nyerő?

#119 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 08:10

jujj, nem rád értettem, csak általánosságban. :) rád nem vonatkozott.
JóSebesség

#120 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 08:30

:D

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4