Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 20:02
Nem vagyok benne biztos, de assze Te ajánlottad nekem a MU-t. Ma jutottam el addig, hogy regisztrálni akartam (muonline.com) ott arra mentem, hogy create account, és ott az elején van olyan hogy MU online ID - Ezt szabadon választom? Vagy kell vhol generáltatni? Nem sikerül....
Ha olyan a dolog, akkor e-mail vagy PÜ
Köszi!
Szia!
Igen, én még nyomom most is.
Mi egy törött szerveren nyomjuk a gamét.
>>> I N N E N <<< le tudod tölteni a klienst, ami kell hozzá.(180 mega)
Aztán a >>> S E R V I C E <<< menüpont alatt találsz egy regisztrációs részt. Na, ezt értelemszerűen végigcsinálod.
A számot, amit megerősítésképpen kell beírni a regisztráció során, azt jegyezd meg. (majd kellhet még később)
Ezután indítod a klienst. Bejön egy menü, ahol neked a legalsó fülre kell kattannod. Azért a legalsóra, mert az "free" szerver. (a többi fizetős, privát)
---
Szóval, az alsó fül a tandinh2, ha jól emlékszem.
Ezen belül is lesz majd három újabb fül.
Az elsőn a cuccokat adják-veszik(mindent tudsz itt venni, ami kell). Ha szükséged van valamire, akkor erre az egyes fülre mész, és belépsz, aztán már csak rajtad múlik.
A kettes, és hármas fül pedig a játéknak van. Itt lehet írtani a szörnyeket. Vannak pályák, ahova a /move pályanév paranccsal lehet menni.
A /move parancshoz minimum 50-es szint kell. De ne aggódj, ez megvan nagyon hamar. Pár óra.
Városok:
Lorencia
Noria
Dungeon
Devias
Icarus
Atlans
Arena
Lehet party-zni is.
Van a városokból is 1, 2 ,3... pl /move dungeon3
- ekkor nem sima dungeon-ba jutsz, hanem a 3-as dungeon-ba.
Ha pedig az egyes szerveren kereskedni akarsz, akkor /trade, és rá kell vinni az egér kurzort arra a személyre, akivel bizniszelni akarsz. Akkor neki felvillan egy kis ablak, amin van "OK", és "CANCEL"... ha elfogadja, akkor bejön a felület, ahol lehet vele cserélni.
Ha nyomsz egy entert, akkor bejön a kis csík középen, ahol tudsz chat-elni. Ide kell beírni amúgy a /move parancsokat is.
Vannak magyar skacok is szép számmal.
pl.:
Magiclobo
CIPI
FAFOCI_hun
Spyman
Grim
Dina
M_Stipee
hendrix
és én (PoopaTruck; PoopaXXX; [HuN]Poopa) (nekem már van egy pár karim.

Súgó
A téma zárva.