HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#2271 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 29. 09:42

Both Sony and Microsoft report results in terms of hardware shipped. Nintendo, on the other hand, reports actual hardware sold.
The Computer is your friend.
Trust The Computer

#2272 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 10. 29. 10:24

Idézet: bomlat - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 10:42

Both Sony and Microsoft report results in terms of hardware shipped. Nintendo, on the other hand, reports actual hardware sold.

Hah, először is, nem hiszem el, másodszor meg az első pontos adat, az utóbbi legfeljebb durva becslés lehet.

#2273 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 11:19

Idézet: special - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 9:24

Hah, először is, nem hiszem el, másodszor meg az első pontos adat, az utóbbi legfeljebb durva becslés lehet.

Huh,micsoda érvelés.Ezzel nem lehet vitatkozni. :-)
Különösen az adatok tetszenek belölle.
Trust The Computer

#2274 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 11:40

Idézet: special - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 10:24

nyem. a hwshipped adat is lehet tök pontatlan. amikor még nállunk a gyártották a palmv5-öt akkor a cuccok kb 20%-a 3/4 kész formában hagyta el az üzemet félhivatalos csatornán...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2275 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 11:52

MS 'Confident' Xbox 360 Will Hit 10M Target in 2006 

Yesterday after market close, Microsoft revealed its first-quarter earnings and also announced that they had achieved sales of 6 million Xbox 360s worldwide. The company said that 3.6 million units were shipped to North America, 1.7 million went to Europe and that approximately 700,000 went to other regions.

tehát a sales = shiped . EXW

Érdekes fogalmazás.Valószínűleg a supply chain utolsó hónapját már eladott állapotban tölti a konzol.
Trust The Computer

#2276 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 11:53

Analyst: Xbox 360 Underperforming 

Analyst: Xbox 360 Underperforming

Colin Sebastian, an analyst with Lazard Capital Markets, has noted that the Xbox 360 has been tracking below market expectations likely because of the "slower-than-anticipated introduction of new software." The 360's software/hardware TIE ratio has been strong, though.

Lazard Capital Markets analyst Colin Sebastian in a research note today indicated that Microsoft's Xbox 360 could be doing a bit better. "Xbox 360 sales appear to be tracking below current market expectations," he said. "Based on year-to-date sell-through trends in North America, we believe sales of Microsoft's Xbox 360 console are tracking closer to 4.5 million units for the year versus current market expectations in the 5-million unit range."

Sebastian continued, "Xbox 360 supplies improved significantly over the course of the year following initial hardware constraints, and it appears that pent-up consumer demand has largely been fulfilled. However, it is possible that an expanding software release calendar, as well as limited supplies of new PS3 and Wii hardware could help boost 360 unit sales over the holidays."

Additionally, Sebastian has revised his 2006 software growth forecast for North America to reflect a more optimistic outlook. He has increased the forecast from flat to down five percent to growth of about six percent.

"Specifically, according to NPD data, year-to-date software sell-through is up 5.7%, which is ahead of our original expectation for the year, we believe due to a strong Xbox 360 software/hardware TIE ratio (5.1x life-to-date), better-than-expected sales of Nintendo DS software, and solid sales of current-generation Sony PS2 titles. Our dollar estimate for console and handheld software sales in 2006 is increasing by $583 million to $6.5 billion—up from $5.9 billion," Sebastian noted.

While Sebastian is revising his hardware forecast downward, he does expect a greater number of next-gen and portable units. "In our revised 2006 industry model, we are increasing estimates for sales of Nintendo Wii, DS, and Sony PS2 hardware, while lowering our unit assumptions for Microsoft Xbox 360, Xbox, Nintendo GameCube, GBA, and Sony PSP hardware. Overall, these changes yield a net decline in our estimate for the total number of hardware units sold this year, but importantly, they also reflect an increasing mix of next-generation and new handheld product sales," he said.

Trust The Computer

#2277 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:44

bomlat, jó nindendo harcos vagy te, csak kár, hogy nem itt dől el.

#2278 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:50

Idézet: bomlat - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 12:19

Huh,micsoda érvelés.Ezzel nem lehet vitatkozni. :-)
Különösen az adatok tetszenek belölle.

Jó, akkor megfogalmazom úgy, hogy fogalmuk sem lehet, mennyit adtak el retail valójában, elég pontosan ahhoz legalábbis, hogy azt pénzügyileg értékelhetően közöljék.

SFIJ, én itt totális SCM-kontrollt feltételezek a szereplők részéről, azaz adott időpontra meg tudják mondani, hogy hány doboz hagyta el az üzemeket, és került leszállításra. A shipped egyébként szintén némileg gumifogalom: EXW átadás (gyárból kiment), ahogy bomlat írja, éppen szállítás alatt lévő, vagy valóban a disztribútoroknak/dealereknek átadott mennyiség (legyen DDP:))?

#2279 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:57

Idézet: bomlat - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 10:52

tehát a sales = shiped

Ezt se az MS, se a Sony nem tagadta: mindig is úgy adták meg az adatokat, hogy ennyi és ennyi "shipped". A Nincsendó az, aki szerintem szintén "shipped" adatokat ad meg, csak a fanboyok hozzáálmodták ezt a "sold" dolgot. Legalábbis én még soha nem láttam hivatalos Nincsendó anyagban leírva azt, hogy sold, ellenben a Sony és az MS is mondott olyanokat, hogy kvázi lehetetlen mérni a tényleges eladásokat, ergo nehezen hiszem, hogy az N valami csoda folytán mégis meg tudná tenni.

#2280 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 15:00

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 12:57

Ezt se az MS, se a Sony nem tagadta: mindig is úgy adták meg az adatokat, hogy ennyi és ennyi "shipped". A Nincsendó az, aki szerintem szintén "shipped" adatokat ad meg, csak a fanboyok hozzáálmodták ezt a "sold" dolgot. Legalábbis én még soha nem láttam hivatalos Nincsendó anyagban leírva azt, hogy sold, ellenben a Sony és az MS is mondott olyanokat, hogy kvázi lehetetlen mérni a tényleges eladásokat, ergo nehezen hiszem, hogy az N valami csoda folytán mégis meg tudná tenni.

http://www.nintendo....ews/061026e.pdf

Utolso oldal :)

#2281 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 08:11

Idézet: max-pain - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 14:00

Simán belefér, hogy ezen számok alatt a "shipped" adatokat értsék imho.

#2282 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 09:06

Pletyka: Metal Gear Solid 4 not a PS3 exclusive?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2283 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:06

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 9:11

Szerintem csak egyszerű cinikus kötözködés volt, ti. használják-e a sold szót, avagy sem.. :)

#2284 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:07

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 8:11

Persze.
En csak arra reagaltam, hogy meg soha nem lattad hivatalos Nintendo anyagban, hogy eladott darabszamrol beszelnenek.

#2285 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:23

Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 10:06

omfg, mintha az mgs sorozat eddig is ps-exkluzív lett volna. ps1 és 2 mellett gc-re és pc-re is jelentek meg részek.

szerintem nyilvánvaló, hogy a sony szempontjából legrosszabb esetben is timed exclusive lesz az mgs4, ami egyébként teljesen racionális is, figyelembe véve, hogy az mgs fantábor masszívan ps platformon van, ahogyan szerintem xboxon nem nagyon vannak jelenleg, a wii meg nem fogja elbírni.

#2286 Felhasználó inaktív   hitoshi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 16:55

Idézet: special - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 10:23

szerintem nyilvánvaló, hogy a sony szempontjából legrosszabb esetben is timed exclusive lesz az mgs4, ami egyébként teljesen racionális is, figyelembe véve, hogy az mgs fantábor masszívan ps platformon van, ahogyan szerintem xboxon nem nagyon vannak jelenleg, a wii meg nem fogja elbírni.

Egy belsős Konami pletyka került lényegében a címlapra, az MGS4 költségei a vártnál lényegesen nagyobbak és a befejezésig még annál is durvább lesz az érték, ezért erős a nyomás a vezetőség részéről a Kojima Productions-ra, hogy hozzák ki 360-ra is, hogy megtérüljön minden beléfektetett yen.

#2287 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 17:12

Idézet: hitoshi - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 17:55

Egy belsős Konami pletyka került lényegében a címlapra, az MGS4 költségei a vártnál lényegesen nagyobbak és a befejezésig még annál is durvább lesz az érték, ezért erős a nyomás a vezetőség részéről a Kojima Productions-ra, hogy hozzák ki 360-ra is, hogy megtérüljön minden beléfektetett yen.

?

olvasni én is tudok.

#2288 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 20:27

Megvettem az XBox360-at, hat valami brutalis a Samsung LE40R72B TV-n 1 m atmeroben :) Analog komponens bemeneten megy, hat nem tudom, hogy a HDMI mennyivel lenne jobb.

Windows Media Center Editionon kivul lehet massal is videokat streamelni? DVD-R-rol se jatszik le semmi movie-t DVD Videon kivul? WMV-t se?

#2289 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 20:30

Idézet: Waldi - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 20:27

Megvettem az XBox360-at, hat valami brutalis a Samsung LE40R72B TV-n 1 m atmeroben :) Analog komponens bemeneten megy, hat nem tudom, hogy a HDMI mennyivel lenne jobb.

Windows Media Center Editionon kivul lehet massal is videokat streamelni? DVD-R-rol se jatszik le semmi movie-t DVD Videon kivul? WMV-t se?

Holnap jon az uj update, azzal mar wmv-t lejatszik majd...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2290 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 22:09

Azt mondjátok meg mi indokolja a 10e forint árkülönbséget ugyanazon játék PC-s és Xboxos változata között?

Pedig már majdnem rászántam magamat, hogy vegyek egy ilyen hulladékot, de így nem. Chippelve meg nem megy a live meg nincs update meg különben is kifforatlan még ilyenkor.

Szerkesztette: Mumia 2006. 10. 30. 22:12 -kor

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.