HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#61 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 20:24

Idézet: max-pain - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 19:15

Az Xbox 360-at bemutato video kb felenel vannak kepek a menubol.

A media reszben negy opcio lathato:

Music
Pictures
Party Chat
Media Center Extender

Mellettuk pedig a kovetkezo szoveg:

You can add pictures and music to your library by connecting your Xbox to a Windows PC, USB Flash Drive, Digital Camera, or Plays for Sure device.

Egy pillanatra olyan kep is feltunik, ahol a Party Chat helyett Video (valami?) van.

"Egy pillanatra olyan kep is feltunik, ahol a Party Chat helyett Video (valami?) van."

Hja ez a Party chat lényegében egy videokamerás chatet takar (mert lesz ugye webkam is a masinához, regébben azt rebesgették, hogy az alapfelszereltség része lesz, de látjuk hogy nem), ezt már Xbox-ra is tesztelgették Japánban.

#62 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 21:10

Jaj, már alig vártam, hogy elkezdődjön az MTVE-on is a hype. :)
Táncoljunk együtt! :Đ

-----------------------------

Idézet: hwsw.hu

Az új Xboxot bemutató show ma este, helyi idő szerint 10 órakor lesz látható az MTV Europe műsorán.

Nem nyert. Lement pár szám élőben, behozták a gépet egy emelvényre, még pár szám, és vége. Se videó, se specifikációk, semmi. Ez jár Európának. Netem nincs. Megölték Kennyt. :)

Szerkesztette: lazac 2005. 05. 13. 21:35 -kor

#63 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 22:07

Idézet: lazac - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 20:10

Jaj, már alig vártam, hogy elkezdődjön az MTVE-on is a hype. :)
Táncoljunk együtt! :Đ

-----------------------------

Idézet: hwsw.hu

Az új Xboxot bemutató show ma este, helyi idő szerint 10 órakor lesz látható az MTV Europe műsorán.

Nem nyert. Lement pár szám élőben, behozták a gépet egy emelvényre, még pár szám, és vége. Se videó, se specifikációk, semmi. Ez jár Európának. Netem nincs. Megölték Kennyt. :)

Sajnos télleg ez történt:) Behozta a gépet egy hölgy, felrakta egy állványra, majd anélkül, hogy áramra dugta volna bekapcsolta. És csodák csodája mégis ment... Gagyi volt.

Idézet

Mar ha az ember vesz hozza jatekot es nem csak film/kepnezesre es MP3 lejatszasra fogja hasznalni...

Azért három PowerPC procit meg még sokmást megalázó lenne csak filmnézésre és képnézegetésre használni. Reméljük tud majd videoeditálást is:)

Számomra csak akkor jelente ez konkurenciát a PCmel szemben, ha rá lehetne majd dugni a billt meg egy egeret, és úgy használni. Számomra egyszerűen elképzelhetetlen hogy FPSt vagy stratégiát játszak azzal a vezérlővel.

#64 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 22:27

Idézet: Karesz - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 23:07

Számomra csak akkor jelente ez konkurenciát a PCmel szemben, ha rá lehetne majd dugni a billt meg egy egeret, és úgy használni. Számomra egyszerűen elképzelhetetlen hogy FPSt vagy stratégiát játszak azzal a vezérlővel.

A mostani boxokhoz is van egér/billentyű csatoló, az újhoz is tuti lesz.

Szerkesztette: BigBear 2005. 05. 13. 22:27 -kor

42

#65 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 22:34

Idézet: BigBear - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 21:27

A mostani boxokhoz is van egér/billentyű csatoló, az újhoz is tuti lesz.

És a játékok is támogatják rendesen? (nem értek hozzá, azért kérdem:))

#66 Felhasználó inaktív   sowiSM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 09:31

Idézet: Karesz - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 22:34

És a játékok is támogatják rendesen? (nem értek hozzá, azért kérdem:))

bizony,bizony, programozhato a cucc, igy gyakorlatilag minden jatekhoz be tudod konfigolni
supermoto is life, rest is just details

#67 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 10:16

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 21:24

"Egy pillanatra olyan kep is feltunik, ahol a Party Chat helyett Video (valami?) van."

Hja ez a Party chat lényegében egy videokamerás chatet takar (mert lesz ugye webkam is a masinához, regébben azt rebesgették, hogy az alapfelszereltség része lesz, de látjuk hogy nem), ezt már Xbox-ra is tesztelgették Japánban.

Igen, ezt tudom. Gondolom a Party Chat felirat atalakul Video Chat-e ha a webcam csatlakoztatva van...
A lenyeg inkabb itt az volt, hogy PC nelkul valoszinuleg nem jatszik le videokat (max a Live-on letoltotteket).

Szerkesztette: max-pain 2005. 05. 14. 10:21 -kor

#68 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 10:19

Idézet: Karesz - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 23:07

Azért három PowerPC procit meg még sokmást megalázó lenne csak filmnézésre és képnézegetésre használni. Reméljük tud majd videoeditálást is:)

En ezzel alapvetoen arra utaltam, hogy ha sokan csak az ilyen plusz funkciokert vennek meg a next-gen konzolokat, akkor az a keszitoknek baromira nem lenne jo uzlet.

#69 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 10:53

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 18:08

Decemberben erkezik a PC-s gamerek megmentoje?  :) Esetleg az X360 es a PS3 rendelkezik akkora teljesitmennyel, hogy ezt ellensulyozza?

Ettől egyébként mit vár a gamer scene? Csak mert a Havoc és társai eddig is jól beváltak és közel sem a legszámításigényesebb részeit tették ki a játékoknak...

#70 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 11:12

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 9:53

Ettől egyébként mit vár a gamer scene? Csak mert a Havoc és társai eddig is jól beváltak és közel sem a legszámításigényesebb részeit tették ki a játékoknak...

Mi mast varhatnank tole mint nemi eletszeruseget, peldaul olyan "nidforszpidet" amiben 225km/h-val a betonfalnak csapodva nem csak egy repedes lesz a szelvedon. Elethu tores-szimulaciot, keremszepen de nem az AI vagy barmi egyeb rovasara. Nincs olyan bika CPU es/vagy olyan fejlett 3D engine (otthoni felhasznalo gepeben) ami a nevetseges es a megmosolyogtato kozotti tartomanyba eso fizikai modellezesnel tobbre lenne kepes. Magam reszerol hatalmas remenyeket fuzok hozza, es remelem ezzel nem vagyok egyedul. Persze, majd az ido eldonti, hogy lesz-e ebbol valami, en azert megelolegezem a bizalmat.
Teljesen forradalmasithatna a jatekvilagot agy ilyen celHW imho.

#71 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 11:14

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 11:53

...közel sem a legszámításigényesebb részeit tették ki a játékoknak...

De igen.
"I have to do this..."

#72 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 11:43

Idézet: scip - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 10:14

De igen.

De nem :) PS2 -n az egyik vektorprocin futott, nem kellett neki több. A cell -ben is az egyiken fut, csak itt a 8-ból...

#73 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:01

Lehet, hogy forradalmasít valamit a dolog, de ezt ki is kell csengetni. Amikor kijön az X360 és a Ps3-om már akkor is lesznek/vannak olyan Pc-k amik lenyomják őket teljesítményben, ez nem újdonság, a különbség annyi, hogy a konzolok annyiba (se) kerülnek majd mint az őket lenyomó pcbe való videókártya..:)

#74 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:03

Megnéztem az Xbox 360 preziket, múvikat. Az egyetlen, amelyik megfogott, az NBA, a többi valahogy nem igazán döbbentett le. Szerintem érzik ezt ők is, hogy még rengeteg tartalék lapul a gépben, és nem tudták kihozni, ezért nem nagyon erőltették a prezentációk során sem, csak egy-egy jobban sikerült részletet a játékokból. Meg az is lehet, hogy itt már inkább tényleg mozgásban kellene látnik, élőben a játékokat, milyen hangulatot ad. De maga a grafika kicsit csalódás volt eddig, még nem látni a hatalmas ugrást.

#75 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:10

Idézet: special - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 14:03

Megnéztem az Xbox 360 preziket, múvikat. Az egyetlen, amelyik megfogott, az NBA, a többi valahogy nem igazán döbbentett le. Szerintem érzik ezt ők is, hogy még rengeteg tartalék lapul a gépben, és nem tudták kihozni, ezért nem nagyon erőltették a prezentációk során sem, csak egy-egy jobban sikerült részletet a játékokból. Meg az is lehet, hogy itt már inkább tényleg mozgásban kellene látnik, élőben a játékokat, milyen hangulatot ad. De maga a grafika kicsit csalódás volt eddig, még nem látni a hatalmas ugrást.

Az első képekből szerintem még nem annyira mérvadóak (itt is hatalmas eltérések vannak, pl az a PGR3 kép valódi ingame jelenet?) A PS2 néhány nyítócímét lealázta -az elvileg gyengébb- Dreamcast utolsó programjai közül jópár. Aztán tessék, a Ps2 még ennyi idősen is GT4eket mozgat.. Ez a szép a konzolokban, olyanok mint a minőségi bor, ahogy telik felettük az idő, úgy lesznek egyre jobbak és jobbak ;)

#76 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:20

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 14:01

Lehet, hogy forradalmasít valamit a dolog, de ezt ki is kell csengetni. Amikor kijön az X360 és a Ps3-om már akkor is lesznek/vannak olyan Pc-k amik lenyomják őket teljesítményben, ez nem újdonság, a különbség annyi, hogy a konzolok annyiba (se) kerülnek majd mint az őket lenyomó pcbe való videókártya..:)

Nem lesznek. Három 3,2 GHz-es SMT mag lebegőpöttyös teljesítményét papíron legjobb esetben nagyjából egy-másfél év múlva érheti el, a leadott teljesítményben körülbelül három év. Eközben a konzolokat egyere inkább kiismerik a fejlesztők, így a PC erőbeli fejlődését simán lekövetik optimalizálással. Azt, hogy a Cell mire lesz képes, egyelőre még megbecsülni is nehéz, ugyanis papíron elképesztő teljesítményre képes, azt a PC-procik 2008 előtt nem lesznek képesek megközelíteni sem.

Ehhez még vegyük hozzá a speciális memória- és grafikus alrendszert. Ha PC-game fejlesztő lennék, frusztrált lennék.

#77 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:21

Én, mint egyszerű gamer frusztrált vagyok, hogy idáig eljutottunk. A konzolok keresztbelenyelik a PC-t. :)
JóSebesség

#78 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:22

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 14:10

Az első képekből szerintem még nem annyira mérvadóak (itt is hatalmas eltérések vannak, pl az a PGR3 kép valódi ingame jelenet?) A PS2 néhány nyítócímét lealázta -az elvileg gyengébb- Dreamcast utolsó programjai közül jópár. Aztán tessék, a Ps2 még ennyi idősen is GT4eket mozgat.. Ez a szép a konzolokban, olyanok mint a minőségi bor, ahogy telik felettük az idő, úgy lesznek egyre jobbak és jobbak ;)

Ezt értem, csak arra számítottam, hogy erőből szétbüntetnek mindent. De egyelőre nem. Várom a PS3-at, a hangulatkeltő promó nagyon büntet.

#79 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:38

Idézet: special - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 12:22

Ezt értem, csak arra számítottam, hogy erőből szétbüntetnek mindent. De egyelőre nem. Várom a PS3-at, a hangulatkeltő promó nagyon büntet.

milyen promora gondolsz ??
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#80 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 14:21

Én, mint egyszerű gamer frusztrált vagyok, hogy idáig eljutottunk. A konzolok keresztbelenyelik a PC-t. :)

majd lesz ez máshogy is... egy év múlva az új xbox se sokat fog érni az akkori csúcs pc-vel szemben...
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.