új short: WMT 50-ért.
V shortot kiszórtam, mert felülteljesítette az indexeket, valszeg az ADM is erre a sorsra fog jutni.
szemezek még a GE, COST, DOW trióval shortolás miatt, de ezek most túladottak (mondjuk a GM is már jóideje, aztán meg lehet nézni)
és egy érdekesség. érdemes megfigyelni a perces charton (SP500 e-mini) két darab vonal "történetét", lehet, hogy csak véletlen, de lehet, hogy nem.
a két trendvonal pirossal van, az érintési pontokat kis fehér körökkel jelöltem.
18:10-kor elértük a napi csúcsot, és elindult egy csökkenő trend, végül ez a vonal lett az ellenállás (háromszor érintette az index).
20:16-kor elindult egy bear-flag, ez a második vonal, a bear-flag elesett, de később még szerepet kapott a vonal, mint látható miután a csökkenő trendvonalat átlépte az index, a bear-flag vonala lett az ellenállás az emelkedésben.
ezután elkezdett esni az index, és a korábbi ellenállásként funkcionáló eső trendvonal lett a támasz, ami egyébként nem ért sokat, mert eső trendvonalról van szó, aminek az átlépése az esés felgyorsulását hozza magával.
és éppen ez történt zárás után, 22:10-kor volt egy bezuhanás a trendvonal alá, azóta ez ismét az ellenállás.

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
megjegyzés: a vonalakat napközben rajzoltam a chartra, szal érdekes volt ezek fényében figyelni a történéseket.
Szerkesztette: fLeSs 2009. 02. 18. 22:31 -kor