Idézet: blabla* - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 11:26
mit jelent nálad a zárás? milyen pozid van?
szerk: 'a 4 napos hosszú hétvége - pánik a forintpiacon' híreket minden évben legalább egyszer kijátszák. :Đ igaz, most elég valóságosnak tűnik a lehetőség... de már máskor is volt hogy meglepetésszerűen erősödött ilyenkor.
nemsok, elég kezdő vagyok, saját pénzzel 1.5 hete kezdtem, egyre szarabb eredményekről tudok beszámolni
kollégák mondták 1 euro alatt hogy immoeast-et érdemes venni. másnap reggel már +30% körül volt 1.3€ körül. én egész addig halogattam a beszállást amíg 1.47en vettem végül. innen felment 1.85-ig. én hülye voltam, mohó, chart alapján 2 euro-t elképzelhetőnek láttam. így nem realizáltam az adott 25% körüli profitot. elkezdett innen esni, nap végén 1.5 körül kiszállhattam volna, de nem tettem.
végül 1.1 körül elszakadt a cérna, és eladtam. hülye voltam, ráadásul napi mélyponton sikerült egyik reggel eladnom.
idáig még azt mondanám hogy hibáztam, de belefér.
elkezdett emelkedni usa, másnap reggel gondoltam kap immo még 1 esélyt, reggel nyitóban 1.3-on ismét vettem. mint kiderült ez napi csúcs lett végül, hisz egész nap esett utána.
most ismét 1.3 körül van (épp 1.28), asszem ha visszajön 1.3-ba akkor kiszállok és csak a jutalékot bukom.
és keresek mást, ami picit likvidebb, nagyobb...
jelenleg ez az immo van nekem, meg PWRV (usa), amit hosszútávra vettem (1-2 hónap

).
ebben látok (látunk) lehetőséget komolyabb emelkedésre, aztán kiderül mi lesz.
(meg van 1 ügyfelem, ő pozícióit akarom zárni hétvége előtt, ha lehet pluszban...)
Szerkesztette: WiZARD 2008. 10. 21. 10:40 -kor
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.