HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#1001 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 17:54

http://uk.europe.creative.com/support/down...ype=0&x=19&y=12

Hátha valakit érint, Vista alá van új driver X-FI hez.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#1002 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 18:10

Lenne egy építő jellegü javaslatom. PM-be, vagy valami IM szolgáltatáson át legyetek oly kedvesek megvitatni bánatotokat.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1003 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 18:45

Ha már EGYESEKNEK akkora a pofájuk (és az arcuk), hogy már nem is látnak tovább egy analóg vonal szintű kimenetnél, akkor kár vitatkozni.....

Van aki S/PDIF-en hajtja a fosabb/jobb cuccait. Én is!  Nem H osztály, hanem már D osztály, és igen azt jobb digitálisan -még ha fos is - bár nem magyaráznám, hisz pár embernek itt már PhD-je van "újkori" erősítés technikából....

Az X-Fi tényleg szar dolog, hisz kvázi SMP DSPje van, ami egy P4 számítási sebességét is megüti, az ipar is elismerte, konkurrencia meg nincs....PCs átlagfelhasználóknak készült kártya fóruma ez , nem a fikázós, "jobb az M Audio..." űberelősé.....
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#1004 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:32

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:45

Ha már EGYESEKNEK akkora a pofájuk (és az arcuk), hogy már nem is látnak tovább egy analóg vonal szintű kimenetnél, akkor kár vitatkozni.....

Van aki S/PDIF-en hajtja a fosabb/jobb cuccait. Én is!  Nem H osztály, hanem már D osztály, és igen azt jobb digitálisan -még ha fos is - bár nem magyaráznám, hisz pár embernek itt már PhD-je van "újkori" erősítés technikából....

Ez - azt hiszem - meg szakmai tema:

a kulso eszkozok D/A konvertere egyaltalan nem szuksegszeruen jobb a hangkartya D/A-janal. Egy pelda: anno a HP notebookom integralt hangkartyajanak a minosege dramaian jobb volt, mint a Technics valami-500-as hazimozi-processzor hangja (amit anno, hifis palyafutasom elejen azert vettem, mert en is azt gondoltam, amit te, csak meghallottam, es eladtam a francba). A nehany tizezer forintos receiverekbe vezetett digitalis jel hasznalata semmivel sem jobb (sot), mint a ketezer forintos hangkartyak line outja. Ezt barki meghallotta (ezt nemcsak a Technicsszel probaltuk ki).

A Creative X-Fi minosege minden valoszinuseg szerint jobb, mint a Technics receiverede, egyebkent, szoval a helyedben azt hasznalnam.

A D osztalyu erositestechnikat hagyjuk, nagyon keves ceg van, aki elfogadhato hangminoseget produkal vele. Egy pelda a Crown, a K1 peldaul kivalo (sajnos hasznaltan se kapni fel milla alatt).
while (!sleep) sheep++;

#1005 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:39

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. Dec. 29., Friday - 19:45

Az X-Fi tényleg szar dolog, hisz kvázi SMP DSPje van,

Forras?
Mi az, hogy 'kvazi SMP'? Most SMP, vagy nem?

Idézet

ami egy P4 számítási sebességét is megüti

A DSP-k mar csak ilyenek, ezert tartjuk oket.
(Mellesleg a Pentium4 felepitese is DSP jellegu.)

#1006 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:43

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:45

..PCs átlagfelhasználóknak készült kártya fóruma ez , nem a fikázós, "jobb az M Audio..." űberelősé.....

A cel mindossze a tisztanlatas, es a szakmai szinvonal novelese, nem pedig egy adott termek esztelen magasztalasa. Ugye te is egyetertesz?
while (!sleep) sheep++;

#1007 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:48

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:32

Ez - azt hiszem - meg szakmai tema:

a kulso eszkozok D/A konvertere egyaltalan nem szuksegszeruen jobb a hangkartya D/A-janal. Egy pelda: anno a HP notebookom integralt hangkartyajanak a minosege dramaian jobb volt, mint a Technics valami-500-as hazimozi-processzor hangja (amit anno, hifis palyafutasom elejen azert vettem, mert en is azt gondoltam, amit te, csak meghallottam, es eladtam a francba). A nehany tizezer forintos receiverekbe vezetett digitalis jel hasznalata semmivel sem jobb (sot), mint a ketezer forintos hangkartyak line outja. Ezt barki meghallotta (ezt nemcsak a Technicsszel probaltuk ki).

A Creative X-Fi minosege minden valoszinuseg szerint jobb, mint a Technics receiverede, egyebkent, szoval a helyedben azt hasznalnam.

A D osztalyu erositestechnikat hagyjuk, nagyon keves ceg van, aki elfogadhato hangminoseget produkal vele. Egy pelda a Crown, a K1 peldaul kivalo (sajnos hasznaltan se kapni fel milla alatt).

Na jó.

Itt már nem az X-Fi-ról, nem szegény nyugdíjbavonult SA-AX530-asmoról szól, amit anno Sztereo magazin is ajanlott bnelépőszintre, ma is jól megy , köszöni szépen, házibulikhoz jó, - ugyanis én nem "oduban" lakok - hanem arról hogy belepofáztok ide köcsög módon.

Aki nem a témához szól, jobb ha qussol.
Aki nekem akar beszóli, annak meg üzenem, hogy fogja már be a csóróparaszt pofáját, mert lexarom magasról mit és mit nem gondol. Ívelten! Ja és "köcsögduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....

:mad: faxom kivan már a kockafejű hülyegyerekekkel....
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

#1008 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:52

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:48

- ugyanis én nem "oduban" lakok

Odú, hosszú ú, ha már ékezettel írsz. És nem lakok, hanem lakom. Nem csak a fizikaórák maradtak ki, úgy látom. :Đ

Természetesen magam döntöm el, hol fórumozok, szerencsére nem a te témádról van szó. A színvonallal sosincs baj, amíg meg nem jelenik néhány ember, akit zavar, de ez nem feltétlenül implikálja azt, hogy őket kell elkergetni.  :up:

Szerkesztette: Emvy 2006. 12. 29. 19:53 -kor

while (!sleep) sheep++;

#1009 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:52

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:43

A cel mindossze a tisztanlatas, es a szakmai szinvonal novelese, nem pedig egy adott termek esztelen magasztalasa. Ugye te is egyetertesz?

Xarok a  színvonalra, eddig nem volt vele baj, míg 1-2 buzi nem kavarta itt a xart, tehetsz egy szívességet, qussolsz, ha nem a témához szolsz.....menj a lófaxba fórumozni ha nem tetszik a témám, kötsög! Mostmár tele a t*köm a fajtátokkal!  :mad:

#1010 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 19:56

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:52

Odú, hosszú ú, ha már ékezettel írsz. És nem lakok, hanem lakom. Nem csak a fizikaórák maradtak ki, úgy látom. :Đ

Természetesen magam döntöm el, hol fórumozok, szerencsére nem a te témádról van szó. A színvonallal sosincs baj, amíg meg nem jelenik néhány ember, akit zavar, de ez nem feltétlenül implikálja azt, hogy őket kell elkergetni.  :up:

Elmész te valahova, köcsögduda....tudod kivel szórakozz... :offtopic:

#1011 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 29. 20:18

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 17:51

na figyelj kispajtás. hamár egyszer anyira képben érzed magad, akkor kezdjük azzal, hogy olyan angol szó, hogy mediablurp nincs.
blah, blah, blah.

mert olyan magyar szó van, h csumpi, igaz... (valahol pedig esküszöm láttam leírva, mert megtetszett, nem magam hoztam össze, a blurpnek elég sajátos jelentései vannak, lsd. urbándiksöneri, ezt most így csak a kedvedért) ésatöbbi. továbbiakhoz is csak az tudom fűzni, h ezzel te kezdtél el elég keményen személyeskédni, miután többször megpróbáltam rávilágítani, h a 2x15e huf, illetve a min. 22-27e huf állításod a legóccsóbb x-fire nem állja meg a helyét. másrészt továbbra is fenntartom, h szövegértésben nem jeleskedsz, vagy csak utálsz igazat adni másoknak. javaslom keress fel egy olyan cihoterapeutát, vagymit. (analógia a krisztalájzerre, amit szintén poénnak szántam, ezt most megmagyarázom, mielőtt kiég az analóg agyad az erőfeszítéstől + kicsiny szentenciámmal sarkítva igazából arra akartam rávilágítani,  ez az egész megint kezd arról szólni, h az egyik konzumidióta az audiofil oldalról magyarázza a másik konzumidiótának a gémer oldalra,  ne vegye meg azt az egyébként egyetlen terméket, amit játékokhoz manapság lehet használni.
felőlem tovább viselheted a keresztesháborút, de továbbra sem értem, miért lenne valakinek kidobott pénz az az + 5-6e forint eax-re (music/gamer), ha valakinek kell. ha már a kidobott péz, az a + 100 ropi nem kidobott mi, amit a júzer nem hall ki? ezt egy kicsit visszásnak érzem így, a te Spóroljunk a Júzernek Szent Küldetésed mellett, amely szerint ne adjunk a gonosz kreatívnak egyáltalán semmit... de te úgyis okosabb vagy a szövegértési problémáid ellenére, én meg hülye...

vista még nyista még magánfelhasználónak... és egyáltalán senki sem kényzseríti az embert xp-ről a váltásra. (magányvélemény: ez vistás dolog valszeg tarthatatlan, így biztos h orvosolni fogják).

Szerkesztette: avman 2006. 12. 29. 20:28 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1012 Felhasználó inaktív   Ummon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:17

Kész szappanopera ez a topik :D

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:18

vista még nyista még magánfelhasználónak... és egyáltalán senki sem kényzseríti az embert xp-ről a váltásra. (magányvélemény: ez vistás dolog valszeg tarthatatlan, így biztos h orvosolni fogják).

Csak, hogy megnyugtassak mindenkit :) megoldás van: OpenAl, így nem kell lemondani a hardveres gyorsításról Vista alatt sem.

#1013 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:33

Idézet: Ummon - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:17

Kész szappanopera ez a topik :D

Ja, de egy permban szerintem született azért.

#1014 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:46

:offtopic:

sziasztok!

szerintem beszélgessetek inkább a hangkártyákról, mert ki lesz pucolva a téma hamarosan, ha erre jön egy mod. mindenki szívjon el egy pohár tejet (vagy igyon egy haboskávét), nyugodjatok már meg.

legyen inkább szakmai a hozzászólás. mondom én :lama:

:up:  :respect:
.
.
.

#1015 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:51

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 18:45

Az X-Fi tényleg szar dolog, hisz kvázi SMP DSPje van, ami egy P4 számítási sebességét is megüti, az ipar is elismerte, konkurrencia meg nincs....

Namost kérlek Elvis ismételd utána szótagolva. A Pentium 4 egy ÁL-TA-LÁ-NOS célú processzor. Nem a kedvencem a netburst architektura, de azért a blődségnek is van határa.
Szóval ha a CT is elkészít egy olyan általános céló CPU-t, amely hasonló sebességgel és támogatással bír, akkor majd lesz miről beszélni.
Egy általános célú procival szinte minden meglehet csinálni, még a fourier transzformációkat, laplace transzformációkat, konvoluciókat.. szóval mindent, amit egy DSP végez. De fordítva nem. Szóval ez a lényeg.

Nomeg ha már dsp imádat van, nézd meg már mit tud egy újabb TMS mondjuk. Nomeg CT szokásához híven.. szóval hiába erős a hardware, ha finoman szólva sem tudják a kreatív "szakemberei" töredékét sem kiaknázni.

Idézet

hisz pár embernek itt már PhD-je van "újkori" erősítés technikából....

Legalább valamit eltaláltál. :)
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1016 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:54

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:48

Ja és "köcsögduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....

Kedves Elvis, idézlek:

Idézet

Aki nem a témához szól, jobb ha qussol.

Csak érted teszem!
Hozzáteszem úgy látszik az állattani ismereteid is hiányosak. A nutria nem egyenlő a patkánnyal.
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1017 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:00

Idézet: Ummon - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 21:17

Csak, hogy megnyugtassak mindenkit :) megoldás van: OpenAl, így nem kell lemondani a hardveres gyorsításról Vista alatt sem.

Direct X-nek is volt egy ideig alternatívája.. volt Glide, volt Metal stb.
Erős multidőben. Ráadásul enyhán jobb supportal.

Picipuha meg ráfog kényszeríteni a Vistara, hamarosan. Hidd el.

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 29. 22:01 -kor

#1018 Felhasználó inaktív   Ummon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:33

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:00

Direct X-nek is volt egy ideig alternatívája.. volt Glide, volt Metal stb.
Erős multidőben. Ráadásul enyhán jobb supportal.

Picipuha meg ráfog kényszeríteni a Vistara, hamarosan. Hidd el.

Nem kötekedésképpen, de elolvastad a korábbi hozzászólásomban az "OpenAl"-re kattintva előtűnő oldalt?

#1019 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 29. 23:07

:offtopic: áhh, erre próbáltam rávilágítani, miszerint öntudatos audiofüleket vs. önérzetes kreatív tulajok ellenében beszabadítani kreatív topikba csak permanens write only módot (vagy mode-ot) eredményez.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1020 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 23:37

Imádom az XtremeMusic-om! :D BUÉK mindenkinek előre is!
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.