Idézet: I.T.E.M - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 11:51
Ebben igazad van, csak úgy reklámozzák mint a HC gamerek legjobb kártyáját (Razer HC-1)
nekem ez az ami miatt kicsit sántít a dolog.
De elolvasgattam az oldalon lévő kártyák adatait és elég jónak tűntek hangminőségre, de játékokra nemtudom hogy mennyire álná meg a helyüket.
Jó hát tudod a marketingesek... Ez egy ilyen világ, köbgyököt kell vonni a hülyeségekből. És ez szinte minden gyártóra igaz.

Én konkrétan nem a razerra gondoltam, hanem a meridianra. Razer szerintem sem jó választás, gyengébb analóg része van a tesztek alapján, mint a meridiannak, sebességre/árban meg ua.
Valahol volt a neten pár játékos teszt is. Az X-fi segességét nem hozta persze. A Meridian 7.1 sokkal jobban pozicionált termék. Mivel olyan területen hirdetik, amiben tényleg fellültudja múlni a mai kommersz kártyákat (beleértve az X-fi-t is). Nem beszélve a cserélhető OPA-król, stb.
Ez nagy ötlet. Úgyis van pár ember van, ami cserélgeti a dolgokat a hangkártyáján, így most az is megteheti aki forrasztópákát sem látott.
Aztán persze majd az idő eldönti a dolgokat.
Mindenesetre én örülök annak hogy a C-Media csinált végre egy normális chipet, remélem lesz folytatása nagyobb erővel, az auzentech meg csináljon hozzá egy jó körítést.
Mert hát a gamer társadalom is örülne egy kis versenynek, hogy az emu10k őskövületek eltünjenek már végre és ne a hulladékot sózzák ránk, hanem töredéke áron lennének a csúcskártyák.
Sajnos verseny nélkül meg majdnemhogy annyit kérnek el a kártyákért, amennyit akarnak.